Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gerçekçisin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, şartlara uygun adımlar atmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansınız var. Çabalamaya devam ettiğiniz takdirde istediklerinize adım adım ulaşabilirsiniz. Çok daha dengeli olmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemlerle karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal alanlarda aktif olabilirsiniz. Yeni projeler ve sorumluluklarda yer almak, bunların öncüsü olmak manevi olarak güçlenmenize yardımcı olabilir. Her şeyi tek başınıza üstlenmeyin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanları daha iyi anlamak ve destek olmak için çaba göstermelisiniz. Ayrıca,hayatınızda odaklanmanız gereken konular olabilir, bu yüzden dikkatinizi dağıtan unsurlardan uzak durmaya çalışın. Kendinize vakit ayırarak iç huzurunuzu sağlayabilir ve enerjinizi dengeleyebilirsiniz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Ortak çalışmaları düzenlemen gereken bir gündesin. İş arkadaşlarının, isteklerini görmezlikten gelmemelisin. İş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan geçmişte yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsan bile, eşine fikirlerini açıklarken, özenli olmalısın.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için neyin, kimin değerli olduğunu düşünüp onunla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hayatın tadını bu şekilde çıkarabiliyorsanız bu sizin için bir nimettir. Bugün ne kadar nimete sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz; bu size özgüveninizi tazelemek için olanak tanıyacaktır. 

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çocuklar ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizde daha fazla yer alabilir ancak bu konularda bazı hoşnutsuzluklar da söz konusu olabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden ilişki adımı çok hızlı bir sonuç doğurabilir bu yüzden o yüzden yavaş gitmek ve birbirinizi tanımaya çalışmak ilişkinin sürdürülebilirliğini arttıracaktır.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlara güvenmen gerekecek. Onların aldığı kararlara saygı duymak ve aranızdaki sınırı korumak sana daha iyi gelecek. Bazı şeylerin sorumluluğunu hemen üstlenmemeli ve insanlara bir şans vermelisin bugün.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı baskıların hafiflemesi muhtemel. Sosyal konularda enerjinizi, cesaretinizi ve atılganlığınızı artıracak. Özellikle ekip çalışmasıyla ve muhtemelen hayatınızdaki insanların talepleriyle meşgul olabilirsiniz. Şimdiarkadaşlarınızla veya akranlarınızla bazı rekabet duyguları varsa, bunlar bir şekilde size yardımcı olabilir, ufuk açıcı olabilir ve yaşamınızı iyileştirme motivasyonunuzu artırabilir. Şimdi geleceğiniz için heyecan verici planlar olabilir ve bir şey veya birisi size belirli bir hayal doğrultusunda çalışmanız için ilham verebilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınız veya varsa çocuklarınızla alakalı sorumluluklarınız gündemde olabilir sevgili boğalar. Uzun zamandır beklediğiniz para bugün elinize geçebilir. Bugün önemli kararlar alabilirsiniz. Önemli kişilerle görüşmek ve yeni anlaşmalar için uygun bir gün.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para, zaman ya da çabaların hediyelere boğuluyor. Yeni kariyer fırsatları hızla sana geliyor. Bu bir kredi alma ya da borçları ödemek olabilir. Böylece inançta bir sıçrama var. Hayallerini takip et. Çünkü beklenmedik fırsatlar sana geliyor.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal olarak çelişki içinde olabilirsiniz. İşinizin ön planda olması aşk hayatınızda durgunluğa neden olabilir. Mesleğinizle ilgili düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde daha esnek davranmaya çalışmalısınız. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>