Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Güçlü liderlik yetenekleriniz var ve bugün onlar ön planda olabilir. Başka bir kişi bir projeyi tamamlamaya veya ekibi organize etme konusunda size güvenebilir. Doğuştan gelen mentörlük ve öğretmenlik yeteneğiniz ortaya çıkacak. Onlara yardımcı oldukça parlayacaksınız ve çabalarınız takdir edilecek. Gece ise, sevgilinizle özel bir akşam planlayın.

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

Yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. İçinizde hep yaşayan sanatsal bir yönünüz var. Bugün onu çıkarmanın günü! Belki de, spesifil bir projede hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Grafik veya metin tasarlarken fikirlerinizi kullanarak bazı masaüstü yayıncılık işlerini yapabilirsiniz. Ya da, biraz yazı yazmaya ve zeki tarafınızı göstermeye karar verebilirsiniz. Bunun dışında, arkadaşlarınızla eğlenceli mesajlaşmalarınız olabilir.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Bugün, belli bir görevi tamamlamak için beş dakika isteyip, işi ancak yarım saat sonra teslim edebileceğiniz günlerden biri olacak. Bunun ille de kötü bir şey olması gerekmediğini aklınızdan çıkarmayın. Zira bir şeyleri beklenenden daha uzun sürede hallediyor olmanız yetersiz olmanızla değil yalnızca yaptığınız şey hakkında her zamankinden daha tutkulu olmanızla ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde beklentileriniz ve isteklerinizin doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Onaylanma, anlaşılma arzunuz artabilir. Dış koşullar, enerjinizi düşürebilir veya yükseltebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaktan sakındığın konulara karşı isteğin ve ifade gücün artıyor. Yakın çevrenden bu durum hakkında gelecek uyarıları dinlemek isteyeceksin. İlişkisi yeni bitmiş olan bir Boğa burcuysan geçmişe duyduğun özlem eski sevgilini aramana neden olabilir. Pazar gününü haftanın tüm yorgunluğunu atarak geçirmeye karar veriyorsun. Kişisel bakımın önceliğin olacak.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz adına önemli bir gündesiniz. Evlilik, aile olma ya da ilişkiler ile ilgili sert kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu kararınızı yakın çevrenizle paylaşmadan önce ailenize söylemek istediğiniz birtakım konular olabilir. Acele etmemenizde fayda var.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle maddi konularda ya da düşüncelerinizi kazançlı kılabilecek koşullar içinde esnek olmaya bakın. Destekler bulabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle kararsız olduğunuz noktaların üzerine düşerek netlik içerisinde olmaya çalışın. Eğer isterseniz sevdiklerinizden de yardım almaya niyet edebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar sizi yanlış yola çekiştiriyor olabilir ve içinizde bir türlü durulmayan bir sürü çatışma yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Kendi duygularınızın sizin üzerinizde oyunlar oynadığını ve zihninizin bir ruh halinden diğerine koştuğunu görebilirsiniz. Kendinizi her şeyi anlama gereksiniminden kurtarmaya çalışın; zira çok büyük ihtimalle anlamayacaksınız.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ve para meseleleri şu anda sizin için sorunsuz ilerliyor olabilir ve öngörülebilir bir rutinin tadını çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte, sürpriz bir kişisel mesele dikkat gerektirebilir ve sükûnetinizi bozabilir. Bu soruna yol açan kişinin neden ve nasıl hayatınızda olduğunu sorgulayın. Eskiden dengeli giden şeyler, değişmenizle birlikte yön değiştirmiş olabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalıyorsunuz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bacak ağrılarınız olabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Sınırları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Doğru bildiğiniz çoğu şeyin yanlış olduğunu fark edebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz insanın tamamıyla kendisine, kendi ilgi ve çıkarlarına yönelmiş olması, ilişkinizdeki eşit şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. İş yaşamınızdaki olumlu gelişmeler sizi mutlu edecek. Ama bütün planlarınızın gerçekleşmesini beklemeyin. Kariyerinizde yükseleceğiniz bir dönemdesiniz. Hislerinize ve sağduyunuza kulak verin. Beklenmedik bazı harcamalar çıksa da, bütçeniz bundan etkilenmeyecek. Sağlığınız konusunda geçmiş rahatsızlıklarınız nedeniyle titiz davranmalısınız.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>