Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygu Karmaşaları Bugünün Sürprizi Olmayacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün bir baba figüründe olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın ya da meslektaşlarınızın yol gösterilmeye veya cesaretlendirmeye ihtiyacı olabilir. Her zaman faydalı bir tarafınız var. İnsanlar dostça bir kucaklaşma için size gelmeyi seviyor! İhtiyacı olan insanlara bugün iyi bir enerji verin. Birkaç dakikanızı ayırıp biraz insanlara sıcaklık verirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Ofisinizdeki işleri organize etmek için iyi bir gün. Dosyalamaya veri güncellemeye veya e-postalarına cevap vermeye odaklanırsanız daha sakin hissedeceksiniz. Satış görüşmeleri yapmak, toplantı düzenlemek veya başkalarıyla iletişim kurmak için iyi bir gün değil. İnsanların dikkatleri çok dağınık olabilir ve bu güçlü duyguları yansıtabilirler. Bu enerjiden sıyrılmaya çalışın ve kendinizi koruyucu bir balonun içinde tutun. Bu şekilde, gününüzü en iyi şekilde geçireceksiniz!

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Beklemek konusunda iyisin ama hiçbir hedefin olmadan umutsuzca beklemek de olmaz! Eyleme geçmeden önce bir plan ya da stratejinin aklına gelmesini bekliyorsun. Bugün, planlarının meyve vermeye başlarken, yığdığın bütün o bastırılmış enerjiyi bırakacaksın; ve beklediğin olaya veya nesneye ulaşacaksın.Bugün evinize pek çok misafir gelebilir. Arsa meseleleri konuşulabilir. Bir yerde, geçmişte kalmış birini hatırlayacaksınız ve bu kişiye bir anlık bir özlem duyacaksınız. Fakat bu, uzun sürmeyecek. Yanınızda bulunan kişilerle ilişki kurmakla çok daha meşgul olacaksınız. Gün boyunca daha fazla şey öğrenip başarmayı bekleyebilirsiniz. En iyisini elde etmek için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

27 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yay burcunda hareket ediyor. Ekonomik koşullarınız konusunda hayalci olmamanız gerekiyor. Sağlam adımlar attığınızda maddi olarak rahatlayacaksınızdır. Sağlığınızı bugün ihmal etmemelisiniz. Neptün retrosu bugünden itibaren sona eriyor. Artık hayata ve insanlara hak ettiği kadar değer vermeyi öğrenmiş olarak hayatınıza devam ediyor olacaksınız.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde ya da mesleğinde abartılı kıskançlıklara girebilirsin. Grup arkadaşlarını rakip gibi algılaman işine yoğunlaşamamana sebep olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, tüm sorunları masaya yatırarak çözüm yoluna girmek isteyebilirsin. Olgun yaklaşımların sana büyük kolaylık sağlayacak. Bugün aynı zamanda aile içerisinde yeni sorumluluklar almanı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Soğukkanlılığını koruman gereken bazı meseleler gündeme gelebilir. Yüzleşmeler yaşarken kendine sınırlamalar koymaman bakış açını değiştirecektir. Kendini bir anda hiç aklında olmayan programların içinde bulmak, günün sorunlu akışından uzaklaşmanı sağlayacak.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili daha önceden iptal olmuş bir projenizi aktifleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Hızlı bir şekilde planlarınızı yapmak bugün ana temanız olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla gereksiz rekabetler içine girmemelisiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarda artış olabilir. Ortaklı konularda kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Alacak borç ilişkileriyle uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı durumlar oluşabilir. Sorumluluğunu aldığınız işleri başlatmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerin de eğlencede ve zevklerde abartı söz konusu.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözle görülür değişiminiz kendinizi iyi hissetmeniz açısından önemli olacak. Karar almak, aldığınız kararı uygulayabilmek sizin açınızdan iyi bir itibar yaratacak.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular, para trafiği, alım satım, krediler ve ortak gelirlerle ilgili şansınız sözkonusu iken, geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü duygularla sevgiyle hareket edebilir, paylaşımlarınızı derinleştirebilirsiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin de ortağı olduğunuz bir sır ortaya çıkabilir. Fakat bu durum sizi hiç şaşırtmayacak çünkü ortaya çıkacağını zaten hissediyordunuz. Hislerinizin güçlü olması sayesinde bu durumda neler yapmanız gerektiğini zaten önceden planlamıştınız. Şimdi uygulama zamanı!

27 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm kariyer hayatınızda ani gelişmelere neden olur. Fazla tereddüt etmeden bu değişime ayak uydurmalısınız.Teknolojik gelişmeler, internetteki gücünüzü artırır. Bir merkezden duyuracağınız haberler çok noktaya ulaşarak grupların içindeki başarınızı pekiştirir. Seyahatlere açık bir dönem.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızla olmak size iyi gelebilir. Bugün çok hareketli olduğunuz için, bir güne bir program yetmeyecektir. Yaptığınız organizasyonların hüsranla sonuçlanmaması için garantici bir tutum sergilemenizde fayda var. Aşk hayatınızdaki ufak tefek problemleri çözmek için uygun bir zaman.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün finansal açıdan gelişmeler yaşayabilir, alacak verecek konularında beklediğin paraların geri dönüşlerini alabilirsin. Arkadaş ortamında duyabileceğin bazı laflardan sonra keskin bir çizgi çizmeden önce söylenen sözlerin doğrulundan emin olmanda fayda var, zira yanılgılara veya yanlış anlaşılmalara açıksın.

27 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>