Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

27 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:13 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Huzur ve güvenlik önemli. Yenilikleri destekleyicidir. Çevreniz size, siz de onlara nazik davranabilirsiniz. Her şeyde uyum ve kalite arayacaksınız. Nasıl göründüğünüz sizi fazlasıyla ilgilendirir. İş yaptığınız kişiler veya size yardımcı olan insanlara iltifatlarda bulunabilir, gönüllerini okşayabilirsiniz. Eğer bir işinizin veya bir girişiminizin bugün düzgün bir şekilde sonuçlanmasını istiyorsanız bu tarz davranmayı mutlaka deneyin. Sonucun gayet olumlu olduğunu farkedebilirsiniz. Saat 09:48 Ay-Venüs görünümü, gerek günlük hayatımızda gerekse çalışma ortamında huzur, paylaşım ve dengeden yana oluruz. Mali konular üzerinde hesaplamalarda bulunabiliriz. Saat 20:22 Ay-Satürn görünümü, birileri veya bir şeylere uymak zorundayız. Sorumlulukların farkında olmak vaktidir. Saat 23:17 Ay-Merkür karşıtlık bedensel ve ruhsal anlamda kendinize dikkat etmeniz, zihninizi tutarlı, dengeli ve akılcı biçimde kullanmanızı işaret ediyor. Söylediğiniz ile yaptığınız, karar verdiğinizle uyguladığınız birbirini tamamlamalıdır. Çelişkiler, gerginlikler sizi engeller. Lütfen sakin olunuz. Saat 23:18 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın önemini vurguluyor. Ailemiz, evimiz,hayatımız ve tümüyle geleceğimizi düşünerek kararlarımızı gözden geçireceğiz. Merkür-Kuzey düğüm görünümü de saat 23:18 de gerçekleşiyor. Sizi rahatsız eden, zihninizi kurcalayan, elinizde olmadan zorlayan kişilere karşı konulan mesafenin göstergesidir. Güvenmediğiniz, inanmadığınız, kendinizi rahat hissetmediğiniz kişi ve ortamlardan uzak durursunuz. Bir çok yalan ve yanlışın farkına varırsınız. Ona göre tavrınızı belli edersiniz. Gelişmeyen, büyümeyen, verimli olmayan, gizli ve saklı olup bilmediğiniz ne varsa ortaya çıkar. Belki üzülürsünüz ancak doğru ve eğri olanı anlarsınız. Gün, tüm olumlu gelişmeleriyle hepimizi kucaklasın. Gönülden sevgilerimle,

27 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Modunu düşüren kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsin. Özel yaşamınlahayatın arasında denge kurmalısın.

27 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir gün. Strese bağlı baş ağrısından kaynaklanan durumlar bütün gününüzün kalitesini düşürebilir. İşinize odaklanmakta güçlük yaşayabilirsiniz. Biraz daha kendinize zaman ayırmak isteyecek hem ruhunuzu hem de bedeninizi güçlendirmek isteyeceksiniz.

27 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınız hareketli ve yoğun bugün. İşleriniz ile ilgili detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Konu ile ilgili geniş bir vizyondan bakabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz de esnek olmanız gerekebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında derin sohbetler edebilirsiniz.

27 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim hayatınızda da başarı çıtanız yükseliyor ve zorlandığınız pek çok konuda kolaylıkla ilerlemeye başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise bir anda gelişen olaylar eşinizin ailesinden kaynaklanan sorunlar eşinizin sinirlerinin bozulmasına neden olsa da size ve ilişkinize yansımayacaktır. Olgunlaşmış ve eğriyi doğruyu ayırt etmiş olan eşiniz onlara gereken cevabı vererek ilişkinizin sadece size özel olacağını anlamalarını sağlayacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa lar kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz cesaretli olun ve aşk hayatın akışı ile size gelirken bundan kaçmadan hareket edin.

27 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizle ve sakin ortamlarda kalmaya, enerjinizi dengelemeye ve meditatif çalışmalar yapmaya uygun bir zaman dilimindesiniz. Hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili problemlere açık, pasif agresiflikle karşılaşabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

27 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve çalışma koşullarınız hayatınızın merkezine yerleşecek. İş ortamlarınızda adaletli ve barışçıl etkiler altında olacaksınız. Bu durumun tadını çıkarın. Sağlığınızı ilgilendiren alanlarda dengeyi sağlamaya çalışacaksınız.

27 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın yorgunluğunu sanatsal faaliyetlere katılarak üzerinizden.İş arkadaşlarınızla katılacağınız akşam yemeği tüm yorgunluğunuzu üzerinizden atar. Estetik konuları ön planda olacak.

27 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Farklı düşünceler ve duygular içine girebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Dikkatinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Kararlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Daha önce endişe duyduğunuz konuları artık önemsemeyeceksiniz.

27 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 33" R
Ay
Akrep
26° 51' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 29' 08"
Mars
Balık
26° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 01"
Satürn
Balık
16° 10' 14"
Uranüs
Boğa
22° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 29"
True Node
Koç
15° 34' 11"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>