Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği korkunuz biraz yersiz gibi. Sevgilinize daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Harcamalarınızın bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar gelişebilir. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz. Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Önümüzdeki iki gün boyunca kurulacak bağlantılar, yapılacak işler ve planlamaların göstergesidir. Eşimizden,ortağımızdan veya birilerinden destek görürüz. İş birliğinde bulunuruz, ortak çıkarlarımız için anlaşmaya varırız. Kısaca bu görünüm eğitimdenhayatına kadar bir çok konuda maddi ve manevi yönde olumludur. Daha önce verilmiş kararlar yürürlüğe konulabilir, sözleşmeler anlaşmalar hayrınıza gelişir. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 tarihleri arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Parasal konularda bir hayli aktif gelişmeler yaşanabilir. Ancak ben yine de yapılan işlere, finansal konulara, yatırımlara, kazançlara, kısaca paranıza dikkatli bir şekilde sahip çıkmanızdan yanayım. Olur, olmaz işlere kalkışmamak, bilinçli hareket etmek, kararlar vermek lazım. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde eviniz, aileniz ve ilişkinizde hoşgörülü davranınız. Huzur verici ve bütünleştirici yönde hareket etmekte yarar var. Boşluk etkisi altında yeni bir karar vermek, karar değişikliğine gitmek uygun olmaz. Bilakis gözden geçirmelerde bulunmak gayet yararlıdır. Saat 23:40 sonrası Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınızın canlanması, çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması ve titizlikle gözden geçirilmesini sağlıyor. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Deneyeceğin yöntemler işini epey kolaylaştıracak. İlişkin yoksa hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki bazı bireylerin finansal sorunlarınıza yenilikçi çözümler üretmesi sizi bir anda içinde bulunduğunuz çıkmazdan kurtarabilir. Kariyer yaşamınızda da yine aynı şekilde önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak kişilerin desteğini arkanızda hissedeceksiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaşanan olaylara karşı sakin tavrınızı korumanızda fayda var. Ani değişen olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Gündem yaratacak konular sizi zorlayabilir. Ailevi konular gündeminizde değişim yaratabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Eskide kalan konular gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve aile yaşantınızda yaşanan sorunların sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Sizde göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükafatını sevgi saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz, kurumlar, patronlar ve kariyer geliştirme konularıyla ilgili daha fazla mücadeleye ihtiyacınız varken, ilişkilerde gitmekle kalmak arasında kalabilir, geçici gerilim yaşayabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için,hayatınızda gerginliklerden uzak durmalı, özel yaşamınızda erkek figürlerle tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz, zira en ufak bir söz büyüyebilir ve geri dönüşü olmayan sorunlara sebep olabilir.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda kazanımlarınızı artıracak ilişkiler kurabilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak. Bir yandan da para harcamaya, gezilere para dökmeye başlayacaksınız.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün kazanç ve para alanına geçmesiyle, gelirlerinizde artış meydana gelir. Özellikle sözel yeteneklerinizden kazanç elde edersiniz. Aynı anda birden çok işle uğraşmak yorucu olur.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizi herşeyin üzerinde tutabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişim ve etkileşiminiz, sizi oldukça neşelendirip ferahlatabilir. Onların davetlerini reddetmeyin ve artık kabuğunuzdan çıkıp dünyaya açılın.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>