Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumlulukların Artabilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve bazen sevdikleriniz tavsiye için size geliyor. Bugün o günlerden biri olabilir. Bir arkadaşınız, kafasını toplamada sizden yardım isteyebilir. Arkadaşınız ilişki ya da kariyeri konusunda stresli bir zaman geçiriyor olabilir. Ailenizden biri size kişisel bir endişesini anlatabilir. İyi yürekli benliğinizle bugün insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün bir çok sosyal etkinlik için davetiye alabilirsiniz. Belki bazı meslektaşlarınız sizi öğle yemeğine davet edebilir. Ya da birileri sizinle kahve içip sohbet etmek isteyebilir, bazı tavsiyelere veya bakış açılarına ihtiyaç duyabilir. Bu arada, arkadaşlarınız geyik yapmak için sizi arayabilir. Eğer mutlaka buluşmanız gereken son bir tarih varsa, fazladan disiplinli olmaya çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Bütün bu dikkat dağıtıcı şeyler çok çekici!

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Bugün haylaz bir modda olacaksın. Göksel enerjiler içindeki yaramaz çocuğu hareket geçiriyor! Eş dostla bir araya gelmek isteyebilirsin ve çılgınlıklar yapmak isteyebilirsin. Komik hikayeler, espriler anlat. Yaptığın çılgınlıklardan bahset ve karnın ağrıyana kadar gül. Genel rutininin dışına çık ve çocuk ol! Kendini eğlenceye teslim et!Hedeflerinizin geçerlilğinden şüphe mi ediyorsunuz? Şüpheleriniz mi var? Evet, elbette! Somut detaylara son derece hakim olmanıza rağmen -eğer varsa- planlarınızın ardındaki felsefi boyutu anlamakta zorlanıyorsunuz. Ypksa da, hayatta sizi motive eden kaynaklar üzerine düşünmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde açık konuşmalar, yüzleşme, duyguları açıkça dile getirme hali gündeminizde. Yaşamın farklı alanlarında farkındalığınız artarken, bir konuda netleşme yaşayabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Boğa Ailene karşı sorumluluğunun artığını hissedebilirsin. Bu yükümlülük seni hem zihinsel hem bedensel olarak yormuş olabilir. İş yerinde yeni projeler ortaya koyabilirsin. Global bir şirkette çalışıyorsan bildiğin dil seni diğer çalışanların önüne geçiriyor. Akşam eve geldiğinde yorgunluğunu atmak için kendine güzel bir bitki çayı hazırlıyorsun.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzakta olan veya küs olduğunuz arkadaşlarınızdan gelen geri dönüşler sizleri sevindirebilir. Gereksiz derecede olan kırgınlıklarınızı unutmayı tercih etmelisiniz. Kısa vadeli bu hayat yolculuğunda ufak tefek kırgınlıkları büyütmek yerine uzlaşmacı olmak size iyi gelecektir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumların içinde kalabilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşanabilir. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularınıza yönelmek isteyebilir, yatırımlarınız konusunda hassas davranabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde geliştirdiğiniz alışkanlıklarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde karar almak ve uygulamak hususunda oldukça istikrarlı olabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda sağlıklı düşünüp karar vermek bugün biraz daha zor olabilir. Gerek kendinize gerek başkalarına güvenmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde hız ve aceleden kaynaklanabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiniz konusundaki endişelerinizi dile getirmelisiniz. Kendi içinize atıp büyüttüğünüz sorunlar ileride mutlaka karşınıza çıkacaktır. İşte o zaman pişman olabilirsiniz.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlıyor.İlişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Merkür'ün Mars ile etkileşimi yakın çevrenizle ilişkilerinizde gerginliklere sebep olabilir. Bugünlerde psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz, sizi rahatlatacak aktivitelere zaman ayırın.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz problemli zamanlardan geçiyor fakat merak etmeyin, her şey yoluna girecek. Finansal olarak rahatlayacağınız bir döneme girdiniz. Doğru kararı vermekte zorlanıyorsanız, kalbinizin sesini dinlemek size yardımcı olabilir.

27 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Çevrenizdeki kişilerin alt yapılarında sistemli bir kişilik yatıyor onlara yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay'ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor.

27 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 05"
Ay
Kova
15° 17' 09"
Merkür
Koç
17° 31' 00"
Venüs
Boğa
02° 47' 18"
Mars
Koç
00° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 46"
Satürn
Balık
16° 42' 08"
Uranüs
Boğa
22° 25' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 26"
Lilith
Başak
23° 29' 56"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>