Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeniden güç kazanacaksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün partnerinizle iletişim kurmaya odaklanmak isteyebilirsiniz. Günün enerjisi biraz dikkatinizi dağıtabilir. Endişelerinize çok fazla kapılmış olabilirsiniz, gerçekten de sevgilinize ilgi göstermeyi unutuyorsunuz. Ona duygusal açıdan biraz destek vermeniz gerekebilir. Ya da barışı sağlamak adına müdahale edip sorumluluk almaya karar verebilirsiniz.

Bir hesaplaşma günü geliyor. Şimdi ilerlemenizi ölçmek, kaynaklarınızı incelemek ve ihtiyaçlarınızı hassas bir şekilde analiz etme zamanı. Aksi takdirde, tüm işleriniz boşa çıkabilir! Konuları objektif olarak değerlendirmek için kendinizi işinizden ayırın. Bu durum gelecek günlerde ve haftalarda zaman ve para kazanmanızı sağlayabilir.

Bugün sözleşme imzalamak ya da büyük alımlar yapmak için uygun bir gün değil. Bir markete gidin, tabii ki bonfile deüil hamburger alın. Paranızı güvende tutun ve biriktirdiklerinizden istifade edin. Bugün hiç bir şey hakkında görüşme yapmayın. Teklif kulağa ne kadar iyi gelirse gelsin, pazarlık ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz yolunuza bakın.

Dinlenmek ve kendine bakmak için güzel bir gün. Duygularının biraz keskin olduğunu fark edebilirsin. Negatif enerjini başkalarından çıkarmak istemezsin. Rahatlayabildiğin takdirde iyi hissedeceksin. Bugünü programlarla doldurma. Uyumlu, huzurlu bir frekans yakalamak isteyeceksin. Meditasyon ya da öğlen şekerlemesi iyi gelecektir.Bugün diğerlerine çok fazla güvenmemeye çalışın. İşleri kendi başınıza halletmeniz daha iyi olacak. Bazı işleri çevrenizdeki insanlara devretmeyi düşünebilirsiniz ancak bugün onların dalgın ve motivasyonsuz olması mümkün. An itibariyla işlerle tek başınıza baş etmeye çalışın ve kendinize ekstra zaman verin. Her şeyin ellerinizden geçtiğini bilmenin memnuniyetini duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Aslan burcunda hareket ediyor. Saat 10:47'de boşluğa giriyor. Bugünün genelinde üzerinde çalıştığınız işleri tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Merkür bugün Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar detaycı ve sorgulayıcı bir yapıda olabilirsiniz. Özellikle güzel giden aşk hayatınızdaki bu tavrınız karşı tarafı sıkabilir. Merak ettiklerinizi bizzat partnerinize sormanız daha iyi olacaktır.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden güç kazanacaksın!Ay, tüm gün boşlukta hareket edecek. İdeallerinin bir an önce gerçekleşmesini istemen, sabırsız ve duygusal bir ruh haline kapılmana neden olabilir. Geçmişteki başarılarını hatırlayarak, yeniden güçlendiğini göreceksin. İşyerindeki gergin hava çalışma arkadaşlarını fazlasıyla etkilese de sen umursamayacaksın. Keyfinin yerinde olduğu bugün, hiçbir şeyi kafana takmak istemiyorsun. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, arkadaşlarının tanıştırdığı kişinin sohbeti oldukça ilgini çekecek. Sağlığını ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsin. Yakın akrabalarından birinin, hastalığının çözüme kavuşması derin bir nefes almanı sağlayacak. 

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodular ve arkadaşlık ilişkileriniz geçmişten gözardı ettiğiniz, sorun yaratan bazı oluşumları tekrar önünüze getirebilir.Aşk ve ilişkilerde şüphe yaratan bazı detaylara karşı hızlı karar vermeyin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evdeki konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli davranmanızda fayda var. Kendi iç sesinize güvenerek hareket etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Gün içinde abartıya kaçmamaya özen gösterin.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki duygusal ilişkiler bugünlerde yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden fazla etkilenebilirsiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatta sürekli aynı şeyleri yaparak bir yere varamayız. Bazen risk almamız ve bizi nereye götüreceğine bakmamız gerekir. Hayatınızda yenilikler istiyorsanız, belirsizliğin kucağına kendinizi atmanız gerekebilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugünden itibaren Başak burcunda ilerlemeye başlıyor.Çocuğunuzun yeteneklerini ve her türlü ihtiyacını mercek altına alacağınız bir dönem. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Beceri gerektiren işlerde elinize kimse su dökemez. Yaratıcı yeteneklerinizi hayata geçirin. Dikiş nakış kurslarıyla mutlu olursunuz. Fayda veren arkadaşlıklar bu dönemde öne çıkar.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

29 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi pek iyi hissetmeyebilirsiniz. Duygusal zorlanmalar, bazı kayıplar söz konusu olabilir. Özellikle ailenizle, evinizde olanlarla ilgili konular canınızı sıkıyor olabilir. Bilinçaltınızda kaydettiklerinizin sürekli ruh halinizi değiştirmesine izin vermemelisiniz. Yakın arkadaşlarınıza karşı fazla alıngan tavırlar sergileyebilirsiniz.

28 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ebeveynlerinle ilgili ani bir gelişme planlarının aksamasına neden olabilir. Bugün olayları biraz akışa bırakmayı denemelisin. İnsanlarla iletişimin artabilir ve fazla mükemmeliyetçi olma eğiliminde olabilirsin. Bu dönem hayatının geri kalanı için planlar yapabileceğin ve düzene sokabileceğin zamanlar olabilir.

29 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>