Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aşka inancın artıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu an bir molaya ihtiyacınız var. O kadar yoğundunuz ki artık rahatlamak istiyorsunuz. İş endişelerinizi bir kenara koymaya çalışın. Arkadaşlarınızla dışarı çıkın ve birlikte keyifli bir yemeği yiyin ya da sevgilinle romantik bir akşam geçirin. Zihninizi hafifletmeniz ve endişelerinizi bir kenara bırakmanız gerekiyor. Kendinizi rahat ve keyifli bir ortama sokun. Sizi neşelendiren insanlarla zaman geçirin.

Endişenizden çok uzak bir şekilde, yeni döngünün yeni başlangıcı için durumlar parlak ve cesaret verici. Enerjiyle doldurulacaksınız. Yakın zamanda başlattığınız kariyer planlarını güçlendirmeye özellikle dikkat etmelisiniz. Son birkaç ay içinde meslektaşlarınızdan veya ailenizden biraz uzakta olmanız halinde, şimdi sizin yokluğunuzu telafi etme zamanıdır.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Bugün bir Boğa için mesafeli ve gösterişsiz hissediyor olsan da, arada bir caka satmaya can atıyor olacaksın. Yine de, bugün gösteriş peşinde koşarsan, aldığın tepkilerden pek hoşnut olmayabilirsin. İnsanları etkileme arayışın hayet doğan ama bunu orijinal ve çabasız şekilde yapman gerek!Sizden uzakta yaşayan kişilerden alacağınız telefonlar size bazı endişe verici haberler verebilir. Bunlar öfkenizi arttıracak ve arayan kişiye karşı da tansiyonunuz artabilir. Bunu yapmayın! Arayan kişi büyük ihtimalle sadece elçi olacak. Çevrenize yapacağınız bazı kısa seyahatler yüzünden korkunç bir trafikle yüzleşebilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkmak zorundaysanız, yürüyerek daha kısa sürede gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi özellikle sosyal hissedebilirsiniz bu yüzden farklı arkadaş gruplarıyla bir araya geleceğiniz organizasyonlar düzenlemek isteyebilirsiniz. Kulağa eğlenceli geliyor olabilir fakat kırk tarakta beziniz olduğundan hiçbir ziyaretinizden düşündüğünüz kadar zevk almayabilirsiniz. Biriyle eğlenceli bir buluşma ayarlamaya çalışın. Yine muhteşem vakit geçirebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, İkizler burcunda hareket ediyor. Para durumunuzu iyileştirmek için çıkış yolları arayabilirsiniz. Abartılı harcamalar yapmamaya özen gösterin. Bugün ayrıca yöneticiniz Venüs ile Mars Başak burcunda kavuşuyor. Güzel bir aşkın habercisi olan bu görünüm aniden bir ilişkiye adım atmanızı sağlayabilir. Öte yandan bebek müjdesi alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşka inancın artıyor!İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, durumundan haberdar olan bir yakının belli bağlantılar sağlayabilir. Çalışan bir Boğa burcuysan, kafanın karışıklığını işine de yansıtabilirsin. Unutkanlığın ufak sorunlar yaşamana sebep olacak. Dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsan bir an evvel çekidüzen vermen gerektiğini görmelisin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, yakın arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi seni oldukça etkileyecek. Öyle ki ilk görüşte aşka inanacaksın. Yaşça büyük kişilerin sürekli nasihatte bulunmasıyla daha da bunaldığını hissedeceksin.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte bıraktığınız ilişkilerinizle bugün meydana gelen ani karşılaşmalar sizleri bazı bilinmeyenlere götürebilir. Bazı haklılıklarınızı görebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konulara, harcamalara dikkat etmek isteyebilirsiniz. Bütçeniz konusunda düşünmeniz gereken değişiklikler gündeme gelebilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyeceğine inandığınız duygularınız varsa, onları yok saymaya çalışmayın. Yazın, konuşun ortaya çıkartın ve bu şekilde sizden gitmesi için dengede davranın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki birkaç hafta içinde bir çekingenlik dönemine gireceksiniz. Fakat kurduğunuz her ilişki normalden çok daha yoğun olacak. Evde kalıp kendinize zaman ayırmak önceliğiniz olacak.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs büyük aşkı Mars ile birlikte sizi aşk alanınızda yakalıyor. Birbirinize fayda veren birlikteliğin tadını çıkarırken neşeli vakit geçirirsiniz.Hobiler, spor, topluluklarla ilişkiniz tetiklenir. Kendinizi çok dinamik enerjiye açık hissedersiniz. Çocuklarla ve sanat dallarıyla ilgili konular gündeminize oturabilir.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Derin duygular hissedebilir, ısrarlı bir şekilde günlük rutinlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İş yoğunluğunuz söz konusu olabilir. Bir süredir düzenlemek istediğiniz konular birikmiş olabilir. Evinizle ilgilenmeyi, evde çalışmayı veya ailenizle zaman geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

24 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; finansal alanda değişken koşullar olmasına rağmen fikir alış verişleri ve araştırmalar yapabilirsin. Fakat alman gereken riskler kafanın karışmasına ve planlarını ertelemene neden olabilir. Romantik ilişkilerde büyük beklenti içine girmemeli, harcamalarında da dikkatli olmalısın.

24 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>