Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sezgilerin seni yanıltmıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Eviniz bugün misafirlerle dolu olabilir. Arkadaşlarınız veya komşularınız size uğrayabilirler. Sevgiliniz kapınıza gelebilir ve sizinle görüşmek isteyebilir. Sesli mesaj kutunuz eve geldiğinizde mesajlarla dolu olabilir. Huzur ve sessizlik istiyorsanız, kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı koymanız gerekebilir, çünkü çok yoğun olacaksınız!

Bugün bazı yaratıcı fikirleri ifade etmek için istekli olabilirsiniz. İşyerindeki sorunlara bazı çözümler ürettiniz ve keşfettiğiniz şey için heyecanlı olabilirsiniz. Ancak bugünarkadaşlarınız karmaşık görevlere gömülebilir. Biraz karamsar veya kenarda kalabilirler. Çevrenizdeki insanların daha açık olduğu bir güne fikirlerinizi saklayın. Hamlenizi iyi bir ruh halindeyken yapmalısınız!

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Acaba hayatın maddi yönüne kendini çok kaptırdığın için spiritüel yönünden uzak kalıyor olabilir misin? Belki de artık başarı düşüncesinden ya da başarılı olmaya çalışıp durmaktan sıkıldın. Biraz boşlukta hissediyorsun; fakat bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uzun vadede baktığımızda, hayatta gereksiz yere önem atfettiğimiz birçok şey var. Bunlar üzerine biraz düşünsen iyi edersinBugün yeni bir sosyal gruba dahil olmaya karar verebilirsiniz. Belki de farklı bir grup insanla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Yaratıcı zekanız, flörtöz ve eğlenceli sohbetlerle harekete geçebilir. Nadiren görülen bir yanınızı ortaya koyarak kendinizi yeni bir yolla ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Deneysel davranın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Koç burcunda hareketine devam ediyor. Kendinizi biraz daha isteksiz ve halsiz hissedebilirsiniz. Geçmişteki olaylar için kendinizle savaşmayı bir kenara bırakmalısınız. Ay'ın Kiron ile kavuşmasıyla sağlık problemlerinizde şifa bulabilirsiniz. Ay ve Merkür arasındaki uyumlu açıyla da mazide kalmış birinden tekrardan haber alabilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin seni yanıltmıyor!Çevrendekilerden etkilenmemek için kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Yoğun çalışma temposuyla dikkatini toplamakta zorluk çekebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, hırslı ve girişimci yapınla çevresel iletişiminde çok rahat davranışlar sergileyebilirsin. Kendini ön plana çıkarman mümkün. İkili ilişkilerinde ise güçlü bir akıcılık var. Eğer sevgilinle ayrı şehirlerde yaşıyorsanız bugünden itibaren artık bu durum değişebilir. Gün içerisinde alacağın haber yahut sosyal medyada göreceğin bir paylaşımla, sezgilerinde yanılmadığını anlayacaksın.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde sağduyulu davranışların önem kazanacağı bir zaman dilimi. Kişisel farkındalıklarınızı yakalamanız büyük bir sıçrama yapmanızı sağlayacaktır.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi yaşınıza yakın kişilerle yapacağınız aktiviteler size iyi gelebilir. Sosyalleşmek adına atacağınız adımlar çevrenizin genişlemesine sebep olabilir.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat bugün kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Mistik, spiritüel ve maneviyatınızı güçlü kılan konularla ilgilenebilir, hayır, bağış işleriyle ilgilenebilirsiniz.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dolandırıcı olabilecek, garip ve aldatıcı taleplerle karşılaşmanız çok muhtemel. Kendinizi baskı altında bulursanız, kibarca reddedin. Bu çatışma çözülmesi zor olacak bir gerilim yaratabilir. Duygularınız sizi aldatabilir.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün son derece aktif ve enerjik bir tempo sizi bekler. Hiç planlamadığınız gündelik işlerle uğraşabilirsiniz.Yeni kararlarınızda ani değişiklikler ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki olayları yönetmeye hazır olun. Sizin yerinize sevdiğiniz kişiler karar alırlar. Yaşam bazen roller coaster etkisiyle deneyimlenmeye açıktır. Siz de bunun keyfini çıkarın. Akışı takip edin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kalbinizin attığı yer aynı zamanda olmak istediğiniz yer olacak. Aklınızın ve kalbinizin aynı yere doğru hareket ettiğini keşfedebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde belli bir ahenk yakaladınız. Şansınız birçok konuda yaver gidiyor. Taşınmalar, yer değiştirmeler söz konusu olabilir.

19 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; kadersel ve kontrolünüzde olmayan gelişmeler içten içe öfkelenmene neden olabilir. Aynı görüşü paylaştığın kişi ve grupların baskısı kendini ifade etmekte zorlanmana neden olsa bile aile fertlerinden alacağın destekle harekete geçebilir, özgür ve bireysel kararlar alabilirsin.

19 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>