Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şaşıracağın haberler alıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

İşlerin temposu bugün artacak ve karşılaştığınız neredeyse her ortamda zekanızın ve eğlenceli sözlerinizin hoş karşılandığını göreceksiniz. Bugün insanlarla bir şeyler yapın ve birlikte ne tür bir belaya karışabileceğinizi görün. Bugün dışarı çıkıp sosyalleşmeniz gereken bir gün. Güzel şeyler ve rahatlatıcı müzikler böyle günlerde iyi gelir. Her zamanki tuhaf tavrınızı takınarak hata yapmış olmazsınız.

Bugün çok fazla ekstra enerjiniz olabilir. Biraz gergin veya sinir krizinin eşiğinde olabilirsiniz. Bu hissi spor salonuna giderek ya da uzun bir yürüyüş yaparak atmak isteyebilirsiniz. Bunun gibi bazı odaklanma faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da sadece iyi arkadaşlarla ya da yakın arkadaşlarla rahatlamak isteyebilirsiniz. Ev işinlerini ya da angarya işleri başka bir güne saklayın ve şimdilik kendinizle ilgilenin.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Egonun güçlü olduğunu fark edeceğin bir gün. Ve fethetmek için güçlü bir isteğe sahipsin. Dünyaya hükmetme planlarını yürürlüğe koymak için güzel bir zaman. Kuvvetli duygu ve agresyonlarından olumlu çıktılar almak üzere gücünü kanalize ettiğine emin ol. Yok etme; yarat. Olumlu yönden kullanılmayan bir enerji, kazalara ve öteki insanlara karşı düşmanlıklara yol açar.An itibariyla yeni bir plan yapmaya başlayabilirsiniz. Bu günlük yaşam düzeninizi etkileyebilir. Yeni bir ev almayı düşünüyorsanız bugün ilanlara bakmaya başlayabilir ya da bir emlakçıya danışıp bölgenizdeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Harekete geçip rüyalarınıza doğru bir adım atmak size iyi gelecektir. Haydi o kanepeden kalkın, şimdi eyleme geçme zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.

18 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün saat 01:34-19:32 arası boşlukta kalıyor. 19:32 olduğunda da Koç burcuna geçiyor. Ayrıca gün içinde Mars da Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Karşı tarafla aranızdaki elektriğe karşı koyamayabilirsiniz. Eğer seviyorsanız artık söyleme vakti gelmiştir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın haberler alıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün toprak burcuna geçiyor. İşin gereği sürekli seyahat eden bir Boğa burcuysan, evraklarına daha çok dikkat etmen gerektiği konusunda uyarıyor gökyüzü. Bugün birçok işi başarabilirsin. Nelerin üstesinden geldiğini gördükçe kendine olan güvenin aratacaktır. İşine motive olduğun zaman kimsenin söylediklerine kulak asmıyorsun. Arkadaşlarınla birlikte yapacağın sohbet sırasında, ilgilendiğin biriyle ilgili seni şaşırtacak haber alabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin kendisiyle daha fazla ilgilenmeni istemesi, ciddi konuşmalar yapmana neden olabilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla geleceğinize yönelik yapacağınız projelerinizde bilgi sahibi olmak veya bilinçlenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek ve geliştirmek adına harika bir gün.

18 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

18 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdi ihtiyatlı kararlarınız coşkunuzu hafifletecek. Siz güvenle doğru kişilere doğru şeyleri söylüyorsunuz. Uzun vadeli planları gözden kaçırmadan kişisel hedeflerinizi uygulayın.

18 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha fazla bilgi edinmek veya temel fikirlerle ilgili geri bildirim almak gibi pek çok şey yapacağınız önemli bir gün olabilir. Ancak, bu yalnız düşünme zamanı değil. Olumlu tavsiyeler ve faydalı geri bildirim verebilecek arkadaşlarınızdan da destek alın.

18 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcuna geçen Mars yaratıcı fikirleriniz ve yeteneklerinizi hareketlendiriyor. Sosyal ilişkilerinizde fayda prensibi öne çıkar. Sportif faaliyetler, dinamik projeler hayata geçer. Dolunaya doğru ilerleyen Ay da hayal dünyanızda beslediklerinizi ne kadar realize edebileceğiniz hakkında ipucu vermeye hazırlanıyor. Arkadaşlarınız için aşırı fedakarlıkta bulunmak isteyebilirsiniz.

18 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenizle ilgili konular hala ön planda. Evinizin içinde her ne oluyorsa canınızı sıkıyor, sizi öfkelendiriyor olabilir. Eski sevgililerden haberler alabilirsiniz. Hatta ve hatta bazı eski sevgililer geri dönebilirler. Böyle durumlarda hızlıca karar vermemelisiniz. Aklınıza değil, kalbinize sorun. Bu dönem mantığınız sizi kandırabilir.

18 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; arkadaşlarla ve sosyal ortamlarda yaşanan hareketlilikten sonra biraz dinlenmeye ihtiyaç duyabilirsin. Önümüzde ki birkaç gün tek başına girişimlerde bulunarak, kararlar alman gerektiğini fark edebilir, içsel bir gerilim hissedebilirsin. Mars' ın burç değiştirmesiyle romantik ilişkilerde hızlı gelişmeler yaşanabilir.

18 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>