Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çalışmalarında ağır davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Sezgileriniz bugün çok güçlü. Hissettiğiniz komik küçük duygulara kulak verin. Sevgilinizle ilgili bir şeyler sezebilirsiniz. Duygularını veya düşüncelerini okuyabilirsiniz. Ruhani tarafınız ekstra güçlü olacak bu yüzden hissesttiğiniz şeyleri önem gösterin! Durumları sezgisel bir şekilde kavrayabildiğiniz için insanlara yardım edebileceksiniz.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Evinizin yapısıyla ilgili bazı problemler dikkatinizi çekebilir. Belki boru tesisatı veya elektrik kabloları maksimum düzeyde çalışmıyor olabilir. Bunu tek başına düzeltmeye çalışmanız iyi bir fikir değil ama bugün bir ustaya ulaşamayabilirsiniz. Biraz deneyin, bu konuyu şimdilik bir kenara koymak isteyebilirsiniz, ancak vazgeçmeyin.

Metotsal bir insansın. Hayatını düzenli ve planlı şekilde yaşamayı seviyorsun. Okuldan mezun olduğundan beri, hayatına tamamladığın derslerden oluşan bir süreçmiş gibi yaklaştın. Kariyerine, romantik yaşamına ve ruhsallığa konsantre oldun. Şimdi ise, bu farklı şeylerin nasıl da bir araya gelebildiğini göreceksin.Bugün, uzun yıllardır yolunu gözlediğiniz talih hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze gülebilir. Bir hayal gerçek olmuş gibi görünebilir fakat bu durum bir şekilde hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz: peşinden gidip tüm yaşantınızı değiştirmek mi, yoksa pas geçip bir daha asla böyle büyük bir fırsatı elde edememek mi? Hayatın kolay olduğunu kim söyledi ki? Bunu biraz düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir Boğa olmak ne anlama gelir? Bugün bu soruyu kendinize sormanız için güzel bir gün. Alın size bir ipucu: Boğa bir tür egonun düzeltilmesi durumunu temsil eder, bu da gitgide dünyanın sadece sizin bir uzantınız olmadığını kabul etmek anlamına gelir. Aksine, dünya arzularınıza yenilmemenizi ve bunların gelişiminize giden yolda yalnızca kılavuzunuz olmasını önerir...

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Balık burcunda ilerliyor. Öğlen itibariyle meydana gelen Ay-Jüpiter sert etkileşimiyle birlikte dost ortamındaki tepkileriniz agresif olabilir. Aranızdaki önemsiz bir mesele yanlış anlaşılmalarla birlikte uzayıp gidebilir. Ay ve Neptün arasındaki kavuşumun yaşanmasıyla sizleri de aşkta şanslı ve romantik bir gün bekliyor olacak.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarında ağır davranıyorsun!Bugün çalışmalarında ağırkanlı davranabilirsin. Aslında insanlarla bir arada olmayı senin kadar seven yoktur ama bugün en yakın arkadaşını bile anlamakta güçlük çekebilirsin. Yani bugün senin için uzlaşmanın zor olduğu bir gün olabilir. Tavsiyem bu cumartesi günü için kendinle baş başa kalabileceğin bir plan yapman… Evli bir Boğa burcuysan eşinin kısa tatil isteğini geri çevirmeyeceksin. Uzun süredir yalnız olan bir Boğa burcuysan, doludizgin aşk yaşamayı arzulayabilirsin. Son zamanlarda yaşadığın eklem ağrıların stresten kaynaklanıyor olabilir. Aman dikkat!

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün boyu sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz gündemde olabilir. Bazı arkadaşlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve onlarla ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bereketiniz artabilir ancak çalışma hızınız da değişebilir. Bu süreçte gelebilecek fazla yeme isteğine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal gündeminiz bugün de devam ederken sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmaya hazırsınız. Sosyal organizasyonlar, davetler, buluşmalar gündeminize gelebilir, ortak amaçlı uğraşlarda yer alabilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sağlığınızla ilgili, bir arkadaşınızdan değerli bir öneri, öğüt alabilirsiniz. Pek kulak asmak istemeseniz de sakince düşündüğünüzde sizin için en iyisini istediği için bu öneride bulunduğunu fark edeceksiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayattaki diyaloglara dikkat edin. Gruplar içinde kafa karıştırıcı insanlar size konuları yanlış algılatırlar. Aldanma ve aldatılmaya açık bir gündesiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek, el becerilerinizi kullanmak için uygun fırsatları değerlendirin. Müze, galerilerde vakit geçirin. Dalgın ve dikkatsiz hareket ederseniz eşyalarınızı kaybedebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim kurmak, konuşmak ve sosyalleşmek adına özel bir istek duyduğunuz bir gün olabilir. Çevrenize karşı kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Fark edilmek arzusu içinde olabilirsiniz. Ailevi problemler, evinizle ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Evde olduğunuz zamanlarda genel bir gerginlik hissedebilirsiniz.

17 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; hareketli ama çok kararsız kalacağın bir gün geçirebilirsin. Sosyal ve arkadaş grupları içinde yer alabilir; sanatsal konularda çalışmalar yapabilirsin. Her şeyi bir arada istemen yönünü belirleyememene neden olabilir. Finansal konularla ilgili atacağın adımlar da henüz koşullar netleşmemiş olabilir.

17 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>