Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yıllar önceki konular yeniden açılabilir! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Yıpranmış ve tükenmiş mi hissediyorsun? Son günleri ele geçiren enerji ve etkileri seni de yordu. Buna şaşırmamak da gerek tabi. Fiziksel olarak dinlenme ve zihinsel olarak rahatlama zamanı geldi. Tai chi'yla ilgilen, yoga ve meditasyon yap. Bunlar kuvvetli canlandırma yöntemleridir. Ekstra uyku veya yürüyüş de sana sakinlik ve tazelenme getirecektir. Bu etkinliklerden en az birini yapmak için her fırsatı değerlendirmelisin!Hayatınıza yeni bir kişinin girmesi muhtemel ve büyük olasılıkla bu kişi sizi gafil avlayacak. Arkadaş ortamınıza yeni yüzler eklemenizin tam zamanı. En çok keyif aldığınız aktiviteler, hayatınızın bu alanlarında tanışacağınız insanlarla aranızda kesinlikle yeni bağlar oluşturmanızı sağlayacak. Yeni arkadaşlar ve partnerler edinme arzunuzu her zaman yaptığınız aktivitelere duyduğunuz tutkuyla birleştirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değerlerle ilgili bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri, sizden, yapmaktan pek de hoşnut olmadığınız bir iyilik yapmanızı isteyebilir ve bu sizi zor bir duruma düşürebilir. Muhtemelen bunu yapmak istemeyeceksiniz fakat arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Evet ya da hayır demeden önce muhtemel tüm durumları gözden geçirin ve sonuçların sizi ve arkadaşınızı nasıl etkileyeceği üzerine kafa yorun. Yalnızca bu şekilde adil davranabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, 07:49'da Oğlak burcuna giriş yapıyor. Seyahat planları yapabilirsiniz. Pozitif gününüzdesiniz bazen geçmişe takılıp enerjinizin düşürmeyin. Jüpiter bugün retro hareketini bitiriyor. Maddi konularda şansınız açılmaya başlıyor. Retro sırasında Yengeç'e geri dönen Merkür, Aslan burcuna bugün giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllar önceki konular yeniden açılabilir!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Eğer yaratıcı tarafını yeni girdiğin çevrene göstermek istersen, bugün çokta emek harcaman gerekmediğini görebilirsin. Diğer yandan fikirlerin konusunda desteleneceksin. İlişkisi olamayan bir Boğa burcuysan, senden oldukça farklı biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinin seni bir türlü anlayamıyor oluşuyla keskin kararlar alabilirsin. Aile ile ilgili konular ve toplantılar söz konusu olurken, bir karar konusunda senden destek isteyecekler. Yıllar önceki konular yeniden açılabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanların işlerinize karışmasına hızlı tepkiler verebilirsiniz. Bugün sırlarınızı kimseyle paylaşmamalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cinsiyetiniz fark etmeksizin mesleki anlamda bir erkeğin desteğini görebilirsiniz. Fırsatları bugünlerde iyi değerlendirmenizde fayda var.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal açıdan gerilim hissedeceğiniz bir gün. Alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Ancak, meşgul olduğunuz işlerde karışıklık ve düzensizlik olabilir. Yeni beklentiler içinde bulunmak mutlu edecek.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haritada, bugün iletişim alanında güçlü bir gününüzdesiniz. Sözünüzün duyulduğu, eğer işiniz ilgiliyse, televizyon, yazılı basın gibi mecralarda yer alabileceğiniz bir gün olduğunu bilmelisiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay Oğlak burcunda seyahat ederken tüm enerjinizi ailedeki sevdiklerinize odaklayabilirsiniz. Başarı elde edebileceğiniz projelere son noktayı koymak size iyi gelir. Seyahat planlarınız bugün netleşir. Vize, pasaport işlemleri için harekete geçmelisiniz. Dış ülkelerdeki tanıdıklarınızla haberleşirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızdaki soru işaretleri bazen sizi çok yoruyor. Bu kadar karışıklık içinde kesin ve sert kararlar vermekten, ayak diremekten, inat etmekten vazgeçmelisiniz. Aile içi iletişimin daha düzgün bir hal aldığını fark edeceksiniz. Kendinizi yakın çevrenize karşı daha rahat ifade edebiliyorsunuz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; düşük olan enerjin bugün yükselebilir. Eğitim amaçlı düşüncelerle kafanı doldurabilir, ilginç olduğunu düşündüğün, astroloji, felsefe ve mitoloji gibi konulara ilgi duymaya başlayabilirsin. Gün içinde seyahat planı yapabilir ya da daha sonra gidebileceğin bir seyahat için araştırma yapmaya başlayabilirsin.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 16' 07" R
Ay
Kova
07° 10' 27"
Merkür
Koç
17° 14' 53"
Venüs
Boğa
02° 04' 11"
Mars
Koç
00° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 36"
Satürn
Balık
16° 39' 06"
Uranüs
Boğa
22° 23' 49"
Neptün
Balık
28° 56' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 28"
Lilith
Başak
23° 26' 03"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>