Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Profesyonel davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bu burçlar kuşağındaki Boğa burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Size ne kadar da enerji veren bir gün! Her türlü yeni şeyi denemenin zamanı geldi. Gerçekten önemsediğiniz şeyleri yapma zamanı! Bir fikrin o işe olan ilginizi gerçekten arttırması mümkündür. Bu fikri gerçeğe dönüştürmek için her şeyinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Nereye gittiğinizi gerçekten bilmiyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak bu periyodun üretken atmosferine güvenebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Finansal olarak her şey senin için yolunda gidiyor. Ev yatırımına karar verebilirsin. Eğer halihazırda evin varsa, yeniden dekore etmeyi düşünebilir; yoksa önümüzdeki haftaları emlakçıların ofisinde geçirebilirsin. Kendi alanını yaratmaya yöneleceğin bir gün; iyi eğlenceler!Macera dolu bir yola çıkmış gibi hissediyor ve aşılacak sınırlara doğru ilerlemekten heyecan duyuyor olabilirsiniz. Maalesef görünen o ki bu yolculuk konusunda herkes sizin kadar hevesli değil. Egonuza inecek darbeler epey sert olabilir, ancak bunun sizi yıldırmasına izin vermeyin. Sizin inanılmaz gücünüzü ve cesaretinizi kıskandıkları için böyle davranıyor olmaları kuvvetle muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara karşı güçlü bir tavır koymanızın tam zamanı. Son zamanlarda üstünüzde baskı oluşturmaya çalışan aile üyeleri ya da arkadaşlar olabilir. Mesele onları umursamamanız değil ancak belki de sizden çok şey bekliyorlardır. Bu yüzden de aranıza bazı sınırlar koymanız gerekiyor olabilir. An itibariyla kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Bu konuda suçluluk duymanıza gerek yok! Enerjinizi toplamanız ve kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Eşinizle romantik kaçamaklar yapabilirsiniz. Sorunlarınız varsa bugün içinize atmak yerine güzel bir dille anlattığınızda her şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz. Haftanın ilk pozitif görünümü olan Güneş ve Jüpiter arasındaki açı bugün gerçekleşiyor. Ailenizi ilgilendiren sevinçli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bugün Güneş'in de desteğiyle elinize paralar geçebilir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Profesyonel davranıyorsun!Uzun zamandır üzerinde çalıştığın ve çok fazla emek sarf ettiğin projenle ilgili olumlu haberler alabilirsin. Eğer uzun zamandırdeğiştirmeyi düşünen bir Boğa burcuysan geçmiştegörüşmesi yaptığın kurumsal bir firmadan teklif gelebilir. Yapacağın konuşmalarda bugün biraz daha sert tavırlar takınıyor olman aklındaki bazı soruları çözümleyemediğinden kaynaklı olabilir. Fakat sabrını korumaya çalışmalı ve profesyonel davranmayı elden bırakmamalısın! Önemli bir toplantı ya da görüşmen varsa, başka bir güne ertelemen gerekebilir. Uzun süredir gönlün boşsa, kalbini dolduracak aşka merhaba diyebilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mülakatlar vegörüşmelerindeki sonuçlarınız sabah saatlerinde sizi heyecanlandırabilir. Kendinize inanmanız ve artık değişimi kucaklama zamanı geldi.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah erken saatlerinde kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili riskler almak isteyeceğiniz zamanlar var. Akademik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma ortamınızda yaşayacağınız gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Beslenmenize de özen göstermelisiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş başta olmak üzere hayatınızda konforlu hale getirecek gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmak istediklerinize kendi istediğiniz yoldan ulaşamasanız da, ulaşacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi geniş pembe fırçayla boyuyorsunuz, ancak bu iyimserlik tuzaklarla doludur. Kesin olmayan düşünce yüce idealleri gözükara teşebbüse dönüştürür. Güveninizin ayrıntıların üstesinden geleceğini sanmayın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sakin olarakarkadaşlarınızdan veya durumunuz hakkında biraz tecrübesi olanlardan tavsiye ve yardım alın. Normalden daha fazla esneklik göstermeniz beklenir.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim ortak paylaşımlarla ilgili önemli kararlar alacağınızı gösteriyor. Uzun zamandan beri netleşmeyen konuları su yüzüne çıkarıp sonuçlandırabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmeye ve sırların öğrenilmesine hazırlıklı olun. Gizemli konular mercek altına alınır. Ortak bir yatırım yapmak için de uygun bir zaman.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda çok fazla dışarı çıkmak istemiyor, daha kendi halinizde zaman geçirmek istiyor olabilirsiniz. Evde zaman geçirmekten daha fazla keyif alıyor olabilirsiniz. İş hayatınız ve kariyeriniz konusunda sıklıkla değişen duygu ve düşünceleriniz var. Acele etmeyin. Planlı hareket etmeye çalışın.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; gün içinden kişisel hassasiyetin boyut atlayabilir. Bazı meselelerinde yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilir, sorumlu olduğun konulara başkalarının katılması seni daha fazla motive edebilir. Romantik doğan daha da gelişme gösterebilir, modernliğe giden nesile ayak uydurmaya başlayabilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>