Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini eleştiriyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün ev hayatınızı düşünebilirsiniz. Rutin hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Örneğin, genellikle akşamları dışarı çıkıyorsanız, bu gece evde biraz zaman geçirme havasında olabilirsiniz. Düşünmek ve meditasyon yapmak veya sevdiklerinizle dinlenmek için de güzel bir gün. Televizyonu kapatın ve sadece birbirinizle konuşun. Hayatınızdaki bu önemli insanları tanıyın. Onları duymazdan gelmeyin!

Bugün bazı yararlı profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun! Birinin bazı önemli haberleri açığa çıkarmasına kulak misafiri olabilirsiniz. Bunlar gazetede veya internette okuduğunuz bir şeyde gözünüze takılabilir bile. Bu tavsiyeyi aldıktan sonra kariyerinize yeni bir şekilde bakmaya başlayabilirsiniz. Yaklaşımınızı değiştirmek için zaman alabilir.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Ruh halin inişli çıkışlı seyrediyor. Neden duygularının kararsız olduğunu anlamayabilirsin. Ama bu durum da günün enerjisinin bir parçası sadece! Kendini, tıpkı bir film karakterini gözlemler gibi izle. Bir konuda öfkelenirsen, kendini hemen suçlama. Kendini kontrol etmek için elinden geleni yap ve yoluna bak. Öfke patlamalarına bir filmden kareler olarak bak. İşte şimdi de yeni sahneye geçiyoruz!Bugün insanlara karşı güçlü bir tavır koymanızın tam zamanı. Son zamanlarda üstünüzde baskı oluşturmaya çalışan aile üyeleri ya da arkadaşlar olabilir. Mesele onları umursamamanız değil ancak belki de sizden çok şey bekliyorlardır. Bu yüzden de aranıza bazı sınırlar koymanız gerekiyor olabilir. An itibariyla kendinize biraz zaman ayırmaya çalışın. Bu konuda suçluluk duymanıza gerek yok! Enerjinizi toplamanız ve kendinize iyi bakmanız gerektiğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sesini tanımadığınız ve adını vermeyen biriyle tuhaf bir iletişim kurabilirsiniz. Söyledikleri, size son derece önemli gelebilir ve tüm öğleden sonra sizi huzursuz edebilir. Kendini tanıtmayan birinin aramasına nasıl geri dönebilirsiniz ki? Sakin olun. Bu kadar büyütmeye değmez. Önemliyse, sizi yeniden arar. Gün boyunca bunu kendinize hatırlatın.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay'ın Plüton ve Merkür ile sert etkileşimler kurması nedeniyle sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sabahtasınız. İletişiminiz gündüz saatlerinde agresif olabilir. 10:35-18:31 arası Ay, boşluğa giriyor. 18:31 olduğunda ise Ay, Akrep burcuna geçiyor. Akşamla beraber ilişki ve evlilik hayatınızda güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Partnerinizle tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini eleştiriyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Kendini irdelediğin bir gün. Nerde eksik yaptığını, hangi konularda kendini geliştirmen gerektiğini irdeleyeceksin. İşinle ilgili girişimde bulunurken kendini ifade ediş şeklini tekrar ele alman gerekebilir. Eksikliklerin olduğu konusunda çevrendeki insanlardan eleştiri alabilirsin. Kendi işini yapmayı düşünen bir Boğa burcuysan potansiyelini ve başarılarını ispatlayacak platformda yer alabilirsin. Önemli fırsatlar gün içinde seni bekliyor. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle arandabölümü konusunda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Gün içerisindeki stresli anlar baş ağrısı olarak dönebilir. Gereksiz yere yük yaptıklarından uzaklaşmaya çalışmalısın.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızı değiştirmek ve yeni bir rota üzerinde yol almak için güzel bir gündesiniz. Harekete geçmek ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçmelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki gerginlikler bugün gündeme gelebilir. Başkalarına bağlı konular yüzünden işleriniz sürüncemede kalabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızdan yorulabilir, duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Huzursuzluklar sizi yıpratabilir. Plan program yaparak sorumluluklarınızı azaltmaya çalışmalısınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı verimli sürdürebilmek için bugün ufak yenilikler dışında ciddi radikal kararlardan kaçının. Sağlık alanında kendinizi daha dinç hissedeceksiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Miras ya da yatırımla ilgili eski bir belge ortaya çıkabilir, buradan güzel bir haber alabilirsiniz. Bilgisayarda problemler olabilir. Aman çalışmalarınızı yedeklemeyi unutmayın.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken, çalışma arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik olaylara karşı ekstra anlayışlı olacaksınız. Herkes sorunlarını çözmek için bugün sizden fikir almak isteyecektir. Zevkli giyinmek, keyif veren ortamlarda bulunmak, kıyafet alışverişine çıkmak için ideal bir gündür.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu kariyeriniz konusunda geleceğe yönelik planlar yapmak istiyorsunuz. Değişik bir şeyler yapmak, yeni girişimlerde bulunmak istiyorsunuz. Maddi anlamda güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Yatırım yapmak konusunda çekingenlik göstermemelisiniz. Boğa burçlarının yeni taşınmazlar almak konusunda işleri yaver gidecektir.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün duyguların çok hassas ve beklenmedik bir şekilde değişkenlik gösterebilir.  Çalışma koşulların belli bir istikrar, sabır ve özveri gerektirebilir. İlerleyen günlerde alacağın maddi ve manevi destek keyfini yerine getirebilir.  İş arkadaşlarınla ilgili ilginç duyumlar alabilir, üzerinde çok da durmayabilirsin.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>