Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tereddütte kalıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizi/eşinizi abartılı bir jestle şaşırtmak isteyebilirsiniz. Belki de spontane bir şeyler yapmalısınız, mesela üzerilerinde isminin yazılı olduğu bir balonla ya da çiçek demetiyle karşısına çıkmak gibi. Eğlenceli ve neşeli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Onu önemsediğinizi gösterin ve birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarın. Onu bugün aşk sarhoşu yapın!

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Bugün biraz yorucu ve rahatsız edici olabilir; hazır ol! Bazı ekipmanlar aniden bozulabilir ve bunları tamir etmek zaman alabilir. Romantik partnerinden geçici olarak ayrılmak da seni yıpratabilir. Acilen dışa vurmak istediğin büyük bir fiziksel enerji mevcuy. Uzun bir yürüyüşe çık. Bu enerjini olduğu kadar kafanı da boşaltmanı sağlayacak.Sesini tanımadığınız ve adını vermeyen biriyle tuhaf bir iletişim kurabilirsiniz. Söyledikleri, size son derece önemli gelebilir ve tüm öğleden sonra sizi huzursuz edebilir. Kendini tanıtmayan birinin aramasına nasıl geri dönebilirsiniz ki? Sakin olun. Bu kadar büyütmeye değmez. Önemliyse, sizi yeniden arar. Gün boyunca bunu kendinize hatırlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Detaylar, hesap işleriyle uğraşırken düzenli, planlı, stratejik davranabilirsiniz. Kaygı ve kuruntulardan uzak işlerinize odaklanırken zamanı doğru yönetmeyi ihmal etmemelisiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün boyunca Terazi burcunda ilerliyor. Ay'ın kurduğu pozitif kontaklar sayesinde ofis ortamında bir adım öne çıkacağınız başarılı işlere imza atabilirsiniz. Bugün duygusal hayatınızda mantığınız değil kalbiniz sizi yönetecektir. Akşam olduğunda etkinleşen Ay-Satürn gergin açısıyla birlikte sizler de sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız da can sıkabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tereddütte kalıyorsun!Yurtdışı bağlantısı olan bir yakının, kariyer planlaması konusunda senden fikir alabilir. İş ortamında yaşanacak gerginliğe sen de dahil olacaksın. Açıkçası bugün kimse senin karşında olmasın çünkü haftaya gergin başlayabilirsin. Bugün her konuyu düzene koymak istediğin için ilişkini de bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Gezegenlerin seyri düşünmeden hareket etmemen konusunda seni uyarıyor. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişiyi düşünebilir, onunla iletişime geçme konusunda tereddütte kalabilirsin. Kaybettiğini sandığın eşyanı ummadığın bir yerde bulacaksın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizde istediğiniz bir ivme yakalayabilirsiniz. Rekabetten kaynaklanan sorunlara karşı daha fazla dikkat etmeniz gerekmektedir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar kişisel alanda yapabileceğiniz pek çok verimlivar. Zamanınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz. Günün geç saatlerinde sağlık ve düzen daha önemli olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda süregelen konfor alanınıza biraz daha bağlılık gösterebilirsiniz ve bu gelişiminiz açısından tedirginlik verici olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar, hesap işleriyle uğraşırken düzenli, planlı, stratejik davranabilirsiniz. Kaygı ve kuruntulardan uzak işlerinize odaklanırken zamanı doğru yönetmeyi ihmal etmemelisiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle barışıksınız. Arkadaşlarınız ve aileniz bunu fark edip, çok olumlu tepki verecekler. Aileniz ve arkadaşlarınızla hayattan zevk almanın ve birlikte boş zaman etkinlikleri planlamanın zamanı geldi.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın tüm gün Terazi burcunda seyahat etmesi size çalışma ortamınızda uyumlu ilişkileri taşıyacak. Aradığınız huzur ve sakinliği yakalarsınız. Günlük işlerinizde size yardım etmek isteyenlerlebirliği içinde olun. Ayrıca sanatsal faaliyetler de ilginizi çekebilir. Bu tarz etkinliklere katılmayı deneyin. İdrar yollarınız hassas olabilir. Çok su için.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek, bazı eğitimlere katılmak konusunda istekleriniz olabilir. Gelecek zaman için bir tatil planlıyor bunun için gerekli işlemler ile uğraşıyor olabilirsiniz. Sunum yapmak, yeni insanlarla tanışmak, satış-pazarlama işleri ile uğraşmak için uygun bir gün olacaktır. 

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün duygusal açıdan fazla yoğun olacağın bir güne hazır ol. İkili ilişkilerde başarılı olabileceğin bir zaman diliminde olabilirsin. Yakın zamanda bir ortaklık konusunda bazı anlaşmazlıklar olabilir ve bu anlaşmazlık; fevri davrandığın sürece daha kötü sonuçlar doğurabilir. Bazen hayatı oluruna bırakmak daha keyifli olabilir.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 14' 34" R
Ay
Akrep
10° 57' 16" R
Merkür
Boğa
08° 22' 38"
Venüs
Boğa
27° 30' 56"
Mars
Koç
16° 12' 32"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 34"
Satürn
Balık
18° 11' 50"
Uranüs
Boğa
23° 35' 36"
Neptün
Balık
29° 28' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 12"
Chiron
Koç
21° 47' 48"
Lilith
Başak
25° 43' 35"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 21/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>