Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kaygılarınla yüzleşmen gerekebilir! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Yeni bir ev alıyor ya da arsa yatırımı mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse, bunu yapmak için yanlış bir zaman seçmişsiniz. Emlakla ilgilianlaşmaları çok karlı olma vaadiyle göz doldursa da, heybenizde şüpheyle yola çıkmayın. Her türlü ihtimali araştırın, artıları ve eksileri bir kenara yazın. İşe yarar görünürse, peşini bırakmayın.

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Doğru yolda olup olmadığın konusunda kendini düşüncelerinle strese sokma, çünkü öylesin! Geçmişte yaşananlar yüzünden pişmanlık ya da utanç duymana hiç gerek yok; belli ki hep doğru zamanda doğru yerde oldun. Daha iyi bir gelecek adına olumsuz deneyimlerinden dersler çıkar. Belli bir durumu değiştiremeyecek olsan da, duruma karşı vereceğin tepkiyi değiştirebilirsin.Bugün değerlerle ilgili bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri, sizden, yapmaktan pek de hoşnut olmadığınız bir iyilik yapmanızı isteyebilir ve bu sizi zor bir duruma düşürebilir. Muhtemelen bunu yapmak istemeyeceksiniz fakat arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Evet ya da hayır demeden önce muhtemel tüm durumları gözden geçirin ve sonuçların sizi ve arkadaşınızı nasıl etkileyeceği üzerine kafa yorun. Yalnızca bu şekilde adil davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin takdirde, annenin kim olduğunu ve hayatının nasıl olduğunu hiç olmadığı kadar derinlemesine araştırabileceğin bir gündesin. Bu etkinlik senin için oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca astroloji de annenin başından geçenler ile senin toplumdaki yer arayışın ve ilahi görevin arasında yakın bir bağlantı kurabilir. Biraz daha derine kaz bakalım, o zaman elmaslara ulaşabilirsin!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, Yay burcunda bugün de ilerlemeye devam ediyor. Sabahtan itibaren Ay'ın Jüpiter ve Venüs ile oluşturduğu pozitif kontaklar sayesinde dışa dönük olduğunuz, neşeli bir günde olacaksınız. Bugün dikkat etmeniz gereken nokta ise harcamalarınızda abartıya kaçmamak olmalıdır. Düşünmeden yapacağınız harcamalar ileride sorun yaratabilir. Saat 22:50'de ise Ay, boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarınla yüzleşmen gerekebilir!Bugün detaylandırmak istediğin konularda aksilikler çıkabilir. Parasal konularda kaygıların artabilir. Beklediğin ek ücret ya da maaştaki aksaklık planlarını sekteye uğratabilir. Son günlerde harcamaların konusunda anlık isteklerine göre hareket ettiğinin farkında mısın? Bu konuda özellikle bugün daha çok dikkatli olmalısın. Tamam, bugünlerde için içine sığmıyor, çok sıkılıyorsun. Ama alışveriş seni bir saniyeliğine rahatlatır. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle ortak sanatsal-kültürel çalışmalara katılabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşine bazı konularda fazla yüklendiğini fark edeceksin. Seni kaygılandıran konularla yüzleşmelisin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tamamen kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki dostlarınızın arasında geçen olaylara tarafsız bir yönden bakmalısınız.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün en şanslı burçlarından biri sizlersiniz. Önünüzü görmek ve yaratıcılık için uygun bir gün. Ne istediğinizden emin olmadığınız noktaları aydınlatabileceksiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir eğitime veya kursa başlamaya karar vermek için çok iyi bir zaman değil. Okumaya ve iletişim halinde olmaya çok konsantre olabileceğiniz bir dönemde değilsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizdeki sahiplenme temasını derin detaylara girerek çözümleyebilirsiniz. Partnerle para paylaşımları ve güven duygusunu pekiştirmek sizin için önemli. Öğleden sonra ruhunuzu bir kelebek kadar özgür hissedersiniz. Ayrıca müşterilerle alakalı iyi haberler gelir. Spiritüel konular ve okült bilgiler için önünüze gelen fırsatları değerlendirin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle ilgili konularda aksiyonlar alıyor olabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, kiralamak, evinize tadilat yapmak ve yeni eşyalar almak gibi konular söz konusu olabilir. Genel anlamda sakin ve uyum yakalayacağınız huzurlu bir gün olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün ekonomik konular üzerine yoğunlaşmış olabilirsin. Finansal konularda belirsizlik yaşamayı sevmediğinden; parasal hareketliliğini kontrol altına almak isteyebilirsin. Kredi kartlarını kapatmak veya yatırım yapmak istediğin bir durum için birikimini kullanabilir veya partnerinden maddi bir destek görebilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 29' 03" R
Ay
Kova
10° 15' 14"
Merkür
Koç
17° 20' 51"
Venüs
Boğa
02° 20' 37"
Mars
Koç
00° 33' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 43"
Satürn
Balık
16° 40' 16"
Uranüs
Boğa
22° 24' 34"
Neptün
Balık
28° 56' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 13"
Lilith
Başak
23° 27' 31"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>