Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hukuki konular ön planda! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bugün, yaratıcı sanatlarla ilişkilimevzuları vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Bir ödenek teklifi üzerinde çalışabilir,arkadaşlarınıza danışabilir ya da yaratıcı işler için tam gaz çalışabilirsiniz. Çevrenizdekiler bir şekilde bu sürece dahil olacak, bu yüzden uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Yoğun bir güne hazır olun ve günü nasıl geçirmek istediğinize bakıp seçimlerinizi akıllıca yapmaya çalışın.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Macera dolu bir yola çıkmış gibi hissediyor ve aşılacak sınırlara doğru ilerlemekten heyecan duyuyor olabilirsiniz. Maalesef görünen o ki bu yolculuk konusunda herkes sizin kadar hevesli değil. Egonuza inecek darbeler epey sert olabilir, ancak bunun sizi yıldırmasına izin vermeyin. Sizin inanılmaz gücünüzü ve cesaretinizi kıskandıkları için böyle davranıyor olmaları kuvvetle muhtemel.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Sabah aktifleşen Ay ve Mars arasındaki sert kontakla partnerinize karşı agresif tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Haftanın bir diğer şanslı günlerinden olan bu akşam Venüs-Jüpiter pozitif açısı meydana geliyor. Şanslı gelişmeleri ev yaşamınızla ilgili yaşayabilirsiniz. Yeni bir eve sahip olabilirsiniz. Aileye evlilikle yeni biri katılabilir. 17:57-23:34 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Devamında 23:34 itibariyle Yay burcuna giriş yapıyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuki konular ön planda!Çalışmalarında atağa geçeceğin bir dönemdesin. Emeklerinin karşılığını almadan boş yere kürek çekmek istemeyeceksin. Hukuki konularda önemli gelişmelerden haberdar olabilirsin. İyi bir organizasyonla arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Lider ruhunla her şeye ön ayak olmak isteyeceksin. Fakat bu tutumun bazı kişileri rahatsız edebilir. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, bugün onları çeşitli aktivitelere götürebilir, aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayabilirsin. Ailende otorite sahibi birisi ile yapacağın konuşma planlarının değişmesine neden olacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş çevrenizden yeni teklifler alabileceğiniz, terfi ya da yeni girişimler içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Kendi girişimlerinizle önemli bir başarıya adım atabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. Gündeminizi eşinizle ilgili konular oluşturabilir. Eksik iletişimden kaynaklanan huzursuzluklara karşı daha anlayışlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde size keyif veren uğraşlara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcığınızı kullanacağınız işlere yönelmek size iyi gelecektir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yardım istendiğinde geri çevirmek yerine yardım mı isteniyor yoksa iyi niyetiniz mi kullanılıyor bunu ölçerek bir karar alın, evren size misli ile geri verecektir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir arkadaşınız, son zamanlarda sizden finansal veya zamanınızı alacak isteklerde bulunuyor. Kendinizi bir anda hiç görünürde öyle bir plan yokken seyahate gitmeyi planlarken bulabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Duygusal tepkiler göstermeden önce haberin doğruluğunu araştırın. Dikkatinizi yönelttiğiniz konular üzerinde yeni gelişmeler meydana gelecek. Sabırsız davranmayın ve olayların gelişmesini bekleyin. Sevdiğiniz sizi rahatlatacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün içinde özellikle kariyeriniz ve toplum önündeki imajınız konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Beklediğinizi alamamış, taleplerinize cevap bulamamış olabilirsiniz. Kariyeriniz konusunda istediğiniz desteği göremiyor,arkadaşlarınız ile istediğiniz sınırı koyamıyor olabilirsiniz. Her şeye rağmen bu hayal kırıklıkları maddi konulara yansımıyor, sadece statü çerçevesinde kalıyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ne istediğini bildiğin,  yapmayı düşündüğün girişimler kararlar ve planlamalar için mükemmel bir gündesin. Maddi konularda istikrarlı yükselişin; ticari bir anlaşmadan ya da hiç ummadığın bir yatırımdan gelebilir.  Ailenle olan işbirliğine devam etmeli, tereddüt etmeden elini çabuk tutarak gelen fırsatı iyi değerlendirmeye bakmalısın.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 26' 38" R
Ay
Kova
09° 40' 32"
Merkür
Koç
17° 19' 43"
Venüs
Boğa
02° 17' 32"
Mars
Koç
00° 32' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 07"
Satürn
Balık
16° 40' 03"
Uranüs
Boğa
22° 24' 26"
Neptün
Balık
28° 56' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 04"
Lilith
Başak
23° 27' 15"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>