Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni insanlar tanıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sizi yavaşlatan duygusal bir sorun varsa, durumu düzeltmek için sağlıklı yollar bulduğunuzdan emin olun. Aşırı yeme veya içme bu sorunu çözmez. Bu, yalnızca zorluklarınızı maskeleyecek ve gelecekte daha kötü bir şekilde karşınıza çıkmalarını sağlayacak. Kendini bu sıkıntıdan çıkarmanın ve duruma yeni bir soluk katmanın zamanı geldi. Tüm dünyaya yetecek kadar çok sevginiz var.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Kendini ağılına kapatılmış ve yarışa çıkmayı bekleyen bir at gibi hissediyorsun. Küçük bir kutunun içinde ayağını yere vurup heyecanla çıkış sinyalinin verilmesini bekliyorsun. Gözlerindeki at gözlüğünün seni engellemesi ve kapıların ne zaman açılacağını bilememen seni biraz güçsüz hissettiriyor. Fakat o küçük kafeste hoplayıp zıplayarak bütün enerjini yiyip bitirmemelisin. Kapı kısa süre sonra açılacak ve koşmana fırsat verecektir.İstediğin takdirde, annenin kim olduğunu ve hayatının nasıl olduğunu hiç olmadığı kadar derinlemesine araştırabileceğin bir gündesin. Bu etkinlik senin için oldukça faydalı olacaktır. Ayrıca astroloji de annenin başından geçenler ile senin toplumdaki yer arayışın ve ilahi görevin arasında yakın bir bağlantı kurabilir. Biraz daha derine kaz bakalım, o zaman elmaslara ulaşabilirsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gezegenler sizinle oyun oynuyor! Gerçekten de bazı durum değişiklikleri duranlığınızı bozabilir. Muhtemelen bugün bir kaç aksilik yaşayacaksınız ama çok yakında kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız! Bu arada hayatın gerçekliklerini göz ardı etmemeye çalışın. Genellikle olduğu gibi duygularınızın hareketlerinizi kontrol altına almasına izin vermeyin!

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketine Yay burcunda devam ediyor. Maddi konularınıza vakit ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Özellikle sonradan öderim dediğiniz borçlarınızın git gide arttığına şahit olabilirsiniz. Mirasla ilgili davalarınız, devam eden girişimleriniz varsa geçmişin aksine sizlerin lehine sonuçlar çıkabilir. İçinize kapanmak isteseniz de haftanın güzel enerjisi size olumlu haberler getirerek ruh halinizi yükseltecektir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlar tanıyorsun!Tatil moduna bugünden girdin desem yanlış olmaz. Çalışıyor olmaktan pek mutlu değilsin. Eğer ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan almadığın uçak ya da otobüs bileti başına bela olabilir. Eşini bu tatil planı ile mutlu edemeyeceğini bilmelisin. Aşk hayatında daha mantıklı ve titiz davranman gerektiğini anlayacağın bazı olaylar yaşayabilirsin. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, bugün onlarla müze, tiyatro gibi etkinliklere katılabilirsin. Katılacağın davette yeni tanışacağın kişilerle motive olacağın sohbetler edeceksin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostluk ilişkilerinde gerçekleri anlayabileceğiniz önemli bir zaman dilimi. Bazı şeyleri susup sineye çekmeniz gerekebilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çözümlenmesini beklediğiniz finansal konular sonuçlanabilir. Yeni kaynaklar üretmek için düşünmeye başlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde dayanıklılığınızı test edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Olaylara karşı acele etmeden sakince yaklaşmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar işlerinizi aksatmaya neden olabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize tatil fırsatı sunmak, günü yalnız geçirmek ya da bir yürüyüşe çıkmak, ruhunuzu dinlendirmek ve kendinizi şımartmak için uygun bir gün olacak.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hoşlandığınız arkadaş ve insanları arayın. Ciddi etkinlik zaman kaybı olabilir. Küçük bir mali düşüş mümkündür. Sen arıtılmış, lüks zevkleriniz vardır.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı arkadaş ve akrabalarınız ile tartışmalısınız. Fikir alışverişi, iyi karar vermede önemli bir ivme sağlayabilir. Sizi kendi kör noktalarınızı görmeye zorlarlar, bu da güçlü ve zayıf yönlerinizi daha iyi bilmenizi sağlar.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlar alanında yaşayacağınız zorlukları gündeme getirebilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz borç ve alacaklarınızla alakalı beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Mahkeme sürecinizle ilgili bir gelişme olabilir. Yurt dışı yatırımlarınız hareketlenecektir. Eşinizin geliriyle alakalı alacağı bir karar önemli olabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha önce problemler yaşadığınız ve bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlıklarınızda barış sağlanabilir. Kendi kendinize bazı hatalarınızı fark edip, gönül alma ihtiyacı duyabilirsiniz. Her ne kadar suçun kimde olduğuna emin olamasanız da siz adım atın. Barıştan kimseye zarar gelmez.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ekonomik alanda kendini güvencede hissettiğin, ortak kaynakların kullanımında uzlaşma ve anlaşmaya varabildiğin, ailenle fikir birliğinde içinde olduğun keyifli bir gün geçirebilirsin. Eylemlerini uzun vadeli planlarına odaklaman ve bir hareket planı hazırlaman olası krizleri önleyebilir.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 37' 57"
Ay
Kova
12° 22' 43"
Merkür
Koç
17° 25' 05"
Venüs
Boğa
02° 31' 54"
Mars
Koç
00° 41' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 51"
Satürn
Balık
16° 41' 03"
Uranüs
Boğa
22° 25' 06"
Neptün
Balık
28° 56' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 44"
Lilith
Başak
23° 28' 32"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>