Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kayıtsız kalmıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Birini kanatlarınız altına almaya karar verebilirsiniz. Doğanız gereği çok koruyucusunuz. Birinin başı dertte olduğunda, hemen devreye siz girersiniz. Yakın çevrenizden biri bazı kişisel problemlerini aşmak için mücadele ediyor olabilir. Bugün, tavsiyelerde bulunarak ve onun problemlerini dinleyerek vakit geçirmeniz muhtemel. Olayları düzeltmenin bir yolunu bulun.

Bugün pratik bir ruh halinde olabilirsiniz. Evin etrafındaki şeyleri düzeltmeye odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir araba tamir ya da bir marangozluk projesi üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Bu aktivitelere o kadar sarılıyorsunuz ki, ailenizin duygusal ihtiyaçlarını fark etmiyorsunuz. Çocuklarınızla oynamak için zaman ayırın ya da partnerinizi övgülere boğun. İlişkilerin beslenmeye ihtiyacı olduğunu unutmayın!

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Dünyanda meydana gelen bir kasırga gibi, sana ait olup da tam bağlanmamış olan herhangi bir şey yakalanmaya, daireler çizerek etrafta uçmaya ve yüzlerce metre uzağa savrulmaya eğilimlidir. Hayatınızdaki her şeyin yerli yerinde ve güvende olduğundan emin olarak kendinizi bu rüzgar için hazırlayın. İlki düzgün bir şekilde sabitlenene kadar başka bir projeye başlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece evde yalnız olabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri şehir dışına çıkacak olabilir. Bugün çıkıp eğlenme havasında değilsiniz bu yüzden muhtemelen evde kalıp kitap okumayı veya televizyon izlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak toplu halde yaşamayı seven yapınız, terk edilmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızı arayıp konuşabilirsiniz, bu alışık olduğunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün de Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Saat 15:29 olduğunda Kova burcunda 22 derecede dolunay oluşuyor. Kariyer hayatınızda gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Özellikle yöneticinize karşı takındığınız tavır ileride sizi sıkıntıya sokabilir. Böyle zamanlarda alttan almayı denemelisiniz. Aile vehayatınız arasındaki dengeyi koruyamadıysanız ailenizden eleştiriler alabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kayıtsız kalmıyorsun!Ayın tam ortasında hava burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Ailevi konulardaki sorunların çözüme kavuştuğunu görmek, derin bir nefes almanı sağlayacak. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisine kayıtsız kalamayabilirsin. Bugün kendini yenilemek isteyip, dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyeceksin. Hiç umulmadık detaylara takılman gün içinde sorun yaşamana sebep olabilir. İnsanlarla arana mesafe koymanı gerektirecek olaylar yaşayacaksın. Kilo problemi olan bir Boğa burcuysan, diyetisyen ile hareket etme kararı alabilirsin.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatleriniz ve eğitimleriniz ile ilgili oluşan bazı engeller can sıkabilir. Hedeflerinizi ve umutlarınızı yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partneriniz sizden anlayış isteyebilir ve bir dereceye kadar bunu başarabilirsiniz. Belli bir noktadan sonra gerginlik gerektirecek durumlar yaşanabilir.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınız, yapıp başarmak istedikleriniz,hayatınız ve kariyerinizle ilgili hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ailenize karşı ise sevgi dolu davranmak isteyeceksiniz, cömertliğinizi, koruyucu ve kollayıcı yönlerinizi göstermeye hazırsınız.

15 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bakış açınızı değiştirin, bir adım geriye çekilin ve uzaktan ne olup bittiğine tekrar bakın. Mola vermemem lazım diye düşündüğünüz zamanlar da olsa, kendinize mola hakkını çok görmeyin.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcundaki Dolunay güne damgasını vururken sizi Şubat ayında yaşadığınız konulara geri döndürecek. Kariyer değişikliğiyle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Evlenmek,değiştirmek, yöneticilerinizle görüşmek için önemli bir dönemdesiniz. Duygularla, mantığı dengelediğiniz ölçüde sağlıklı kararlar alırsınız.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda pozitif bir gün. Sakladığınız ama unuttuğunuz bir paranızı bulabilirsiniz. Biriktirdiğiniz kaynaklarınız konusunda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Var olan bir malınız değer kazanabilir. Ailenize karşı biraz daha sabırlı olmalısınız. Aksi halde hiddetin fazlalaştığı, aile içi kavgaların söz konusu olduğu bir gün yaşayabilirsiniz.

15 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; dolunayla birlikte kariyerine daha fazla odaklanabilir, hedeflerini yeniden değerlendirebilirsin. Özel yaşamınla,hayatın arasında kalman seni seçim yapmaya zorlayabilir, ev, gayrimenkul veya yerleşimle alakalı inat ettiğin düşüncelerin değişebilir, yeniliklere açık olabilirsin.

15 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>