Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Etrafındakilerin gerçek niyetlerini sorguluyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün sevgi dolu ve romantik hissedebilirsiniz. Sevgiliniz için güzel bir hediye almak isteyebilir ve ona gerçekten değer verdiğinizi gösterebilirsiniz. Ya da duygularınızı başka kişisel şekillerde de ifade edebilirsiniz. Bu iletişim hatlarını açık tutun. İltifat etmekten ve onu desteklemekten çekinmeyin. Sevgi dolu enerjinizle ilişkinizi geliştirmeye odaklanın. Yakında ruh eşinizle daha büyük bir uyum yakalayacaksınız.

Aklın bugün bir karış havada olabilir, ama ayaklarını yere sıkıca basmalısın. Kariyerindeki bazı büyük gelişmeler hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz. Her zaman olumlu düşünmek ve zihninizde bunu resmetmek her ne kadar iyi olsa da, şu anda daha fazla harekete geçmek gerekiyor. Hayal ettiklerinizin nihayet gerçekleşmesi daha uzun zaman alabilir. Sabırlı olun!

Şu anda, sahip olduğunuz şeyler hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Yeni birkaç şey almanız gerektiğini düşünebilirsiniz, mesela bazı mobilyalarınız eskimiş ve yıpranmış olabilir. Yeni şeylere para harcama konusunda rahat olun. Bugün alışveriş yapmak size iyi gelebilir ve hatta sadece vitrinlere bakmak bile. Böylece, istediğiniz şeylerin evinizde nasıl duracağını gözünüzde canlandırabilir ve size uygun eşyaları seçmede daha net olabilirsiniz.

Bugün iyi bir modda olsan gerek. Geçen haftaların stresli meselelerini geride bırakıyorsun. Bunu sevdiklerinle bir araya gelip kutlayabilirsin. Hislerini sosyal olarak dışarı yansıtmak istiyorsun. Seni destekleyen ve sana önem veren arkadaşlarınla vakit geçir. Fikirlerini onlarla paylaş ve projelerin için onlardan manevi destek al. İlgileri seni olumlu etkileyecektir.Genelde tabanlarınızı yere sağlam basmayı tercih edip son derece tutarlı ve organize bir biçimde ilerleseniz de, kanatlarınızı açmanız için sizi zorlayan çok büyük bir güç mevcut. Günlük yaşantınıza daha fazla hayal gücü katın ve hayal kurma sanatında ustalaşmak için pratik yapın. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten kurtarın ve omuzlarınızdan kalkan devasa yükü görün. Bu tip bir tavır, yaşamınızın her alanına denge getirecektir. Hayal gücünüzü özgür bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Saat 01:11-18:35 arası Ay, boşlukta kalıyor. Bu süreç içinde seyahatlerinizde rötarlar yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise dikkatsizliklere açık olabilirsiniz. Saat 18:35 olduğunda ise Ay, Kova burcuna giriş yapıyor. Bu zamanla birlikte geleceğinize dair kararlar almak için adım atabilirsiniz. Kariyer hayatınızda radikal değişimler için harekete geçebilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilerin gerçek niyetlerini sorguluyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün, cesaret gerektiren birçok konuda öne atılabilirsin. Hayatında olan insanlar, onların gerçek niyetini sorgulamana yol açacak şekilde davranıyor olabilir son günlerde. Güven konusunda biraz hassas olduğun günlerden geçiyorsun, bunu kabul et. Bugün de onlarla ilgili soru işaretlerini ve kafandaki düşünceleri dile getirebilirsin. Senin için önemli bir gün! İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle ilişkinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Hayatı daha fazla keşfetme isteğin, bazı arkadaşlarının kıskanç duygularla seni eleştirmelerine neden olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde önemli dönüşümleri hayata geçirme zamanı. Önemli bazı haberler ve sonuçlanmalar alabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim şeklinize dikkat etmelisiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zaman problemi çekebilirsiniz ve her şey çok hızlı oluyormuş gibi hissedebilirsiniz. İşlerinizi yetiştirmek için planlı bir tutum sergilemeniz gerekebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve seyahatler gündeminizi şekillendirirken yapılmayı bekleyen, elinizde kalanve uğraşlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde daha kararlı bir tutum içinde olabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir konuda ihtilafla karşılaşacaksınız. İnsanlar inatçı olabilir, bu yüzden herhangi bir çözüm yerine bir çıkmaz için hazırlanın.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayı günübirlik bir seyahatle renklendirebilirsiniz. Bir heykel atölyesinin etkinliğine katılın. El becerinizle hayatın stresini üzerinizden atın. Kardeşinizle gergin bir konuşma yaşayabilirsiniz. Komşunuzun baskıcı tavırları sizi yorsa da sessiz kalmayı tercih etmek en doğrusu olacaktır.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu kendinizle ilgili bazı kararları vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde kararlarınız sık sık değişkenlik gösterebilir. Ailenizle ilgili konular genel gündeminizde. Bazen ailenizle ilgili konular sizi gereğinden fazla yorabiliyor. Hayatınızda bazı karışıklıklar söz konusu olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; güne çevrendekilerle bayramlaşarak, tebrik mesajları yayınlayarak başlayabilir, çıktığın yolculuklardan dönüş hazırlıklarında olabilirsin. Akşam saatlerinde söylemlerin veya tavırlarınla gözler önünde olabilir, dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ancak fazla inatlaşman çatışmalara neden olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 59" R
Ay
Kova
04° 17' 55"
Merkür
Koç
17° 09' 29"
Venüs
Boğa
01° 48' 47"
Mars
Koç
00° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 38' 01"
Uranüs
Boğa
22° 23' 06"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 46"
Lilith
Başak
23° 24' 40"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>