Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Merak duygun ağır basıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Şu anda güçlü bir aile hissi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizi ve sizin için ne kadar anlamlı olduklarını düşünebilirsiniz. Hatta şehir dışında yaşayan akrabalarınızı görmek için bir ziyaret planlayabilir ya da onları telefonla arayabilirsiniz. Şu anda yapabiliyorsanız, uzaktaki sevdiklerinizle bağlantı kurmaya biraz vakit ayırın.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Biraz duygusal olabilirsin. Günün enerjisi seni ekstra hassas bir ruh haline sokabilir. İnsanların negatif enerjisi seni kolayca etkisi altına alabilir. Eğer yakınındaki biri kötü bir moddaysa, senin hislerin de hemen bu modu benimseyebilir. Biraz mesafeli ol. Başkalarının problemleriyle hemen içli dışlı olma. Kasvetli ve kaotik kişilerden kendini uzaklaştırınca mutlu olacaksın.Bir Boğa olmak ne anlama gelir? Bugün bu soruyu kendinize sormanız için güzel bir gün. Alın size bir ipucu: Boğa bir tür egonun düzeltilmesi durumunu temsil eder, bu da gitgide dünyanın sadece sizin bir uzantınız olmadığını kabul etmek anlamına gelir. Aksine, dünya arzularınıza yenilmemenizi ve bunların gelişiminize giden yolda yalnızca kılavuzunuz olmasını önerir...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyanda meydana gelen bir kasırga gibi, sana ait olup da tam bağlanmamış olan herhangi bir şey yakalanmaya, daireler çizerek etrafta uçmaya ve yüzlerce metre uzağa savrulmaya eğilimlidir. Hayatınızdaki her şeyin yerli yerinde ve güvende olduğundan emin olarak kendinizi bu rüzgar için hazırlayın. İlki düzgün bir şekilde sabitlenene kadar başka bir projeye başlamayın.

16 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün 04:01-06:49 arası hareketini boşlukta sürdürüyor. 06:49 olduğunda Balık burcuna geçiş yapıyor. Sosyal çevrenizle vakit geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Merkür ve Uranüs arasında oluşan sert etkiyle bugün ailenize karşı ani çıkışlar yapabilirsiniz. Hiç istemediğiniz sözler sarf ederek kalplerini kırabilirsiniz. Evinizle ilgili bir borç veya yaptırım kararı olduğu haberini alabilirsiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak duygun ağır basıyor!Bugün dün yaşadığın duygusallıktan biraz sıyrılacaksın. Bazı insanlar konusunda ilk izlenimlerinde yanılmadığını daha net görebilirsin. Hayatında düzene soktuğun konularda dengesizlikler meydana gelirken, gündemin bir anda yeniden şekillenebilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. İlişkisini yeni noktalamış bir Boğa burcuysan, onu bir anda merak edebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşin uzun zamandır beklediğin haberi müjdeleyebilir. Akşamüzeri arkadaşınla yapacağın uzun telefon görüşmesi içini dökmeni sağlayabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma arkadaşlarınızla aranızda destekleyici gelişmeler olabilir. Sağlığınız ve gündelik beslenmenizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda uzun süredir beklediğiniz şeyler kolaylıkla elinize geçebilir. Elinize geçecek parayı akılcı harcamanızda fayda var, birikime bile geçebilirsiniz

16 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızı bugün duygularınızla ​​birleştirmeye çalışın. Güçlü ama derinden bir gücün sizi yavaşça yoldan çekmesi muhtemeldir. Tüm iç sesiniz ve duygularınızın size rehber olmasına izin verin.

16 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz ne kadar mevcudu korumak ve konforunuzu bozmak istemeseniz de çevrenizde gelişen canlı ve dinamik olaylar, yazın sıcak atmosferini size taşıyacak. Merkür'ün Aslan burcundaki konumu evdeki ilişkilerde kararlı tavırları tetikler. Yeni eve taşınabilir dekorasyon yapabilirsiniz.

16 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

16 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yumuşak ve koruyucu tavrınız çevrenizdeki insanları size yaklaştırıyor. Eşinizle olan diyaloglarınız düzeldi. Bir süre öncesine göre çok daha ılıman zamanlar geçiriyorsunuz. İş hayatınız, kariyeriniz konusunda hala birtakım karışıklıklar, belirsizlikler söz konusu olabilir.

16 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; gün içinde keyif aldığın konularla uğraşabilir, alış verişe çıkabilir, geleceği çokta umursamadan adım atabilirsin. Arkadaşlarınla birlikte olmak seni mutlu ederken duygusal paylaşımlarda bulunabilir; birbirinize anlayış gösterebilirsiniz.  Kafanın rahat edeceği bir gün geçirebilirsin.

16 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>