Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hırslı yanın açığa çıkıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bir şeye ne kadar tutunuranız, elinizden o kadar fazla kayma ihtimali olduğunu görebilirsiniz. Birilerinin sözlerini tutacağını her güvendiğinizde, fikir değiştirip farklı yönlere yöneldiler. Şu anda romantik bir ilişki, bir tahterevalli gibi güvensiz. Bu inişli çıkışı durumun sabırla geçmesini bekleyin.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Harika bir gün geçireceksin. Adeta tuttuğun her şey altın olacak! Günün olayları seni doğru yöne götürüyor olacak. Sakin ve verimli olmanın keyfini çıkaracaksın. Ama fark edemeyeceğin nokta, bunun her gün yaşanabileceğidir. Bugün nelerin yolunda gittiğini görmek için vakit ayır ki yarın da aynı yöntemleri uygula!Bugün kendinizi özellikle sosyal hissedebilirsiniz bu yüzden farklı arkadaş gruplarıyla bir araya geleceğiniz organizasyonlar düzenlemek isteyebilirsiniz. Kulağa eğlenceli geliyor olabilir fakat kırk tarakta beziniz olduğundan hiçbir ziyaretinizden düşündüğünüz kadar zevk almayabilirsiniz. Biriyle eğlenceli bir buluşma ayarlamaya çalışın. Yine muhteşem vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.

23 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13:01-17:33 arası Ay boşlukta kalıyor. Devamında 17:33'te İkizler burcuna geçiyor. Maddi meselelerinizin öne çıktığı bir gündesiniz. Hayal ettiğiniz geliri elde edememek sizi gergin yapabilir. Değerli eşyalarınıza bugün dikkat etmelisiniz. Güneş bugün itibariyle Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar çocuğunuzla veya partnerinizle beraber daha mutlu günler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir hobiye başlamayı düşünebilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı yanın açığa çıkıyor!Bugünden itibaren Güneş bir ay boyunca toprak burcunda hareket edecek. Fikirlerini dikte etmeye çalışanlara karşı, madalyonun ters tarafını göstermen gerekebilir. İş yaşamında çevrendekilerin oluşturduğu rekabete farkında olmadan dâhil olabilirsin. Her ne kadar hırs bana göre değil desen de bugün bu sınırı aşacaksın. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, birkaç gün önce başvuru yaptığın yerden görüşme daveti alabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesiyle akşam yemeği yiyebilirsin. İlişkin yoksa ve aklında biri varsa telefon ya da kısa bir mesajlaşmayla, ani ve hızlı bir buluşma gerçekleşebilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yeni yönler yakalamak isteyebilirsiniz. Bugünü iyi değerlendirmenizde fayda var. Duygularını ifade etmekten çekinmeyin.

23 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelik uğraşlar içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güven arayışı içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. Gün içinde çatışmalar olabilir. Hassas olduğunuz konularda incinmiş hissedebilirsiniz. Bazı konularda karar vermeniz gereken durumlar olabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin artacağı bugünlerde maddi kaynaklarınızın rahatlaması diğer alanlarda da size iyi gelecek. Dışarıdan beklenmedik bir hediye de söz konusu olabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken kişisel konulara odaklanabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilir, cesur, girişimci, lider özelliklerinizi sergileyebilirsiniz.

23 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evle ilgili birtakım şeyleri değiştirmek istiyorsunuz ama bu size beklenmedik büyük bir masraf çıkarabilir. Özellikle elektronikler ve beyaz eşya gibi şeyleri yenilemeyi düşünüyorsanız, ayrıntılara daha fazla dikkat ve özen göstererek planlamanız gerekebilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir habere canınız sıkılacak. Farklı istekleriniz olabilir ve bu nedenle sıkıntı duyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik bazı karışıklıklar çıkabilir ve bu nedenle moraliniz bozulabilir. Enerjiniz yüksek.

23 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

23 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok mutlusunuz. Hem duygusal anlamdaki dengeniz hem de günlük rutinlerinizdeki rahatlama keyfinizi yerine getiriyor. Aile içindeki, evinizdeki problemleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaksınız. Geleceğiniz ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir.

23 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ev ve aileyle ilgili konularda daha önceki tecrübelerine dayanarak girişimlerde bulunabilir, sevdiklerinin de desteğini alarak sağlam temelli girişimlerde bulunabilirsin. Fakat güç gösterisinde bulunmak isterken özellikle harcamalarda aşırıya kaçabilir, kendini fazla zorlayabilirsin.

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 46" R
Ay
Balık
00° 58' 29"
Merkür
Koç
18° 05' 39"
Venüs
Boğa
04° 09' 26"
Mars
Koç
01° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 22"
Satürn
Balık
16° 47' 52"
Uranüs
Boğa
22° 29' 38"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 09"
Lilith
Başak
23° 37' 19"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>