Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sınırların zorlanıyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 20%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

Bugün dünyada büyük bir fark yaratacak için yepyeni bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz! Belki de son zamanlarda bazı yeni kariyer hedeflerinde karar kıldınız. Veya kurnazca yatırımlarla gelir elde etmeye odaklanıyor olabilirsiniz. Odaklanmış kalmak önemlidir. Hiçbir şeyin veya kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Başkalarının cesaretinizi kırmasına izin vermek istemezsiniz. Şu anda kendinize inanmanız ve en değerli hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz konusunda kendinize güvenmeniz gerekir.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Yanında geçen insana, sırf onu tanımıyorsun diye somurtup kaşlarını çatarak bakmana gerek yok. Hayatımızı korku içinde geçirme alışkanlığından kurtulmalıyız. Bu alışkanlığı etkili güçlerin vahşiliğiyle gözünü korkutmasına izin vermeyerek iyileştirmelisin. Aklındaki huzur ve sükunet resimlerini dışa vurmaya çalış. İçindekileri dışarı çıkarmaya odaklan.Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi yerden yükselip havalanmaya çağıran bir güç aklınıza meydan okuyabilir. Size hayal gücünün önemini hatırlatan esaslı bir insanın ya da zorlu bir durumun devreye girmesi kuvvetle muhtemel. Sabit fikirli olmayın ve farklı bakış açılarının da olumlu taraflarını görmeye çalışın.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün genelinde olumlu bir ruh halinde olacaksınız. Ay'ın oluşturduğu pozitif kontaklar sayesinde atacağınız adımlarda başarı elde edebilirsiniz. Dış görünüşünüzdeki değişiklikler için öğleden önceyi tercih edebilirsiniz. Partnerinizle aranızda olan ilişkide bugün ciddiyete giden bir yola girebilirsiniz. Bugün size her söylenene inanmayın.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırların zorlanıyor!Olaylara duygusal yaklaşmana rağmen, etrafındaki kişilerin farklı bakış açıları, bazı isteklerinin gecikmesine sebep olabilir. Koşuşturmanın yoğun olduğu bir gün yaşayabilirsin. Bazı konuları uzun uzadıya konuşma isteğin olabilir. İnsanları anlamakta zorlanacağın bir gündesin. Herkesin egosu senin sınırlarını zorlayabilir ve fevri davranışlarda bulunmana sebep olabilir. Yakın dostların davranışlarından şikâyetçi olsa da eleştirilere kulaklarını tıkayacaksın. Değer verdiğin kişiyle aranızdaki temel sorunları çözmek adına ciddi kararlar alabilir, üçüncü kişilere karşı bazı sınırlar koyabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetenekleriniz sizi oldukça güzel bir noktaya taşıyabilir. İş hayatınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni alacağınız haberler sizleri heyecanlandırabilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Daha iyimser olmaya bakın.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız ile başarı elde edebileceksiniz ancak yardım almaktan çekinmeyin. Kendinize yetebilseniz de farklı bakış açıları da size perspektif kazandırabilir

22 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde huzuru ve mutluluğu sevdikleriniz ve ailenizle evinizde bulabileceğiniz, evinizin dekorasyonunu değiştirebileceğiniz, ruhsal olarak uyum, mutluluk, huzur ve denge hissedeceğiniz bir zamandasınız.

22 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendine güven ve karizmanız sayesinde, sık sık ilgi odağı olmak için popüler bir hedefsiniz. Elbette, başkalarının sizden etkilendiğini bilmek gurur vericidir, ancak bu durum şu anki ilişkiniz için bir tehdit oluşturabilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay, burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz.Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Bu hafta mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

22 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda kendinizi ve beraberinde ilişkinizi dengelemiş bulunuyorsunuz. Bugün haftanın en güzel günlerinden bir tanesini yaşayacaksınız. Ailenizle ilgili konular çözümlenmiş bir şekilde, geleceğinizle ilgili daha rahat karar verme fırsatı yakalayacaksınız. Arkadaşlarınız bazı endişelerinizin geçmesini sağlayabilirler. 

22 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ev ve aileyle ilgili konularda daha önceki tecrübelerine dayanarak girişimlerde bulunabilir, sevdiklerinin de desteğini alarak sağlam temelli girişimlerde bulunabilirsin. Fakat güç gösterisinde bulunmak isterken özellikle harcamalarda aşırıya kaçabilir, kendini fazla zorlayabilirsin.

22 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>