Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Müjdeli haberler sevindirecek! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, diğer insanlarla bazı heyecan verici karşılaşmalarla dolu olabilir. Gezegensel enerjiler, bugün dostluğu, eğlenceyi ve tutkuyu arttırıyor. Kendinizi, özel bir kimyasayla kıvılcımlandıran birine rastlarken bulabilirsiniz. Biraz flört etmek sana zarar vermez! Ya da sevilen bir kişi, geleceğiniz hakkında sizi heyecanlandıran ilham verici bir konuşmaya katılabilir. Ruhlarını kaldıran insanlarla kendiliğinden iletişime açık ol.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

İnsanların ruh hallerine uyum sağlayabileceğin bir gündesin. Daha onlar ağızlarını açmadan sen ne hissettiklerini anlayacaksın. Bu da katıldığıntoplantılarında satır aralarını okumana destek olacak. Müşterilerinin de dilinden anlıyor olacaksın. İşlerin iç yüzünü bilerek anlaşmalar yapabileceksin. İçgüdülerini takip et, çünkü doğru çıkıyorlar!Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir sosyal gruba dahil olmaya karar verebilirsiniz. Belki de farklı bir grup insanla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Yaratıcı zekanız, flörtöz ve eğlenceli sohbetlerle harekete geçebilir. Nadiren görülen bir yanınızı ortaya koyarak kendinizi yeni bir yolla ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Deneysel davranın!

20 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün ilk saatlerinde Ay'ın Jüpiter ile olumlu açıda olmasıyla maddi konularda sabah şansınız açık olabilir. Beklediğinizden daha fazla tutar elinize geçebilir. Öğleden sonra aktifleşen Ay-Plüton zorlu açısıyla beraber akademik konularınızda zorluklar çıkabilir. Seyahat ediyorsanız dikkatli olmanızda yarar var. Risk almamanız gereken bir süreçte olacaksınız.

20 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler sevindirecek!Özgürlüğünü korumak adına, fikirlerini daha açık bir şekilde ortaya koyacaksın. Geriye dönüp baktığında, son birkaç yıl içinde epey değiştiğini göreceksin. Evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki inatçılığını kıramamak seni zorlayacak. Baba ailesinde yaşanan küslük, hatırı sayılır kişilerin sayesinde son bulabilir. Akşamüzeri kardeş ya da kuzeninden gelecek müjdeli haber seni oldukça sevindirecek. Duygularını sınadığın günlerden geçerken, güzel gelişmelerin yanı başında olduğunu fark edebilirsin. Miden ile ilgili sorunların varsa, kontrollerin, ihmal etmemende fayda var.

20 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karmaşalarınızla acele kararlar vermeyin. Dostlarınızdan önemli yakınlıklar görebileceğiniz bugünü daha sükûnetle geçirmenizi tavsiye ederim.

20 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Bazı olayların daha rahat farkına varabilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

20 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize karşı mükemmeliyetçi ve eleştirel bir tutum sergileyebilirsiniz. En iyisini isteyin ancak acımasız olmama dengesini koruyun.

20 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat bugün kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Mistik, spiritüel ve maneviyatınızı güçlü kılan konularla ilgilenebilir, hayır, bağış işleriyle ilgilenebilirsiniz.

20 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Okula geri dönmeyi veya bir eğitim almayı düşünüyorsunuz. Düşündüğünüzden daha maliyetli olabilir veya planladığınızdan daha uzun sürebilir. Bu nedenle birkaç alternatif araştırıp bir tanesine körü körüne bağlanmamanızda fayda var.

20 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter'in uyumlu seyahati sizi bilge insanlarla karşılaştıracak.Spiritüel konular, okült bilgiler bunlara ait eğitimler bu dönemde hayatınıza dahil olur. Ortaklıklar ve müşterilerden daha çok fayda göreceğiniz bir dönemdesiniz. Cinselliği doyasıya yaşamak, uzak diyarlardaki kültürlerle beslenmek bu sürecin önemli bir parçasını oluşturabilir.

20 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

20 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu evinizle ilgilenmek, ailenizle ilgili konuları düzenlemek konusunda isteklisiniz. Bugün işler bir miktar daha yolunda gidebilir. Sorunları anlamaya, değerlendirmeye daha yatkınsınız. İletişim konusunda başarılısınız. İnsanları gerçekten anlamaya çalışıyorsunuz. Empati yapıyorsunuz

20 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; duygularını saklamaya çalışsan bile sevdiklerin ve ailen yanında olduğu için mutluluk duyabilirsin. Dün olayların kontrolden çıkması bugün biraz daha fazla içine çekilmene neden olabilir ancak yine de evinde misafir ağırlayabilir ve zamanını keyifle geçirebilirsin.

20 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>