Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tedbirli davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevdiklerinize karşı daha fazla anlayışlı olmanız ve dikkat etmeniz gerekecek. İstemeden birinin kalbini kıracak bir şey söyleyebilirsiniz. Öfkeli, düşüncesiz tarafınız çok güçlü ancak bugün sevgilinize karşı daha yumuşak davranmaya çalışacaksınız. Dikkatli olursanız, huzurunuz bozulmaz ve iyi bir gün geçirirsiniz.

Bugün, yatak odanıza çekilip kapıyı vurmak isteyebilirsiniz. Kimseyle konuşmak ya da bir araya gelmek istemiyorsunuz, en yakınlarınızla bile! Çok fazla çalışmak sizi neredeyse bitkin düşürmüş olabilir ki bu da, yapabileceğiniz en iyi şeyin dinlenmek olduğu anlamına geliyor. Sakinleşin ve yarın her şeye yeniden başlayın.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Bugün çevrendekilerin modundan çokça etkileneceksin. Eğer bu senin için duygusal iniş çıkışlar demek ise, evet doğru bildin! Kendini mümkün mertebe bu iniş çıkışlardan koru. Başkalarının kasvetinin seni etkilemesinin bir anlamı yok. Başkalarının düşüncelerini ve hislerini kendinde yaşamak nadir bir yetidir; fakat bir zorunluluk ve görev değildir!Bugün sizi yerden yükselip havalanmaya çağıran bir güç aklınıza meydan okuyabilir. Size hayal gücünün önemini hatırlatan esaslı bir insanın ya da zorlu bir durumun devreye girmesi kuvvetle muhtemel. Sabit fikirli olmayın ve farklı bakış açılarının da olumlu taraflarını görmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah Ay, saat 07:06-07:36 arası boşlukta kalıyor. Devamında 07:36'da Boğa burcuna geçiyor. Merkür'ün Jüpiter ile olumlu açı kurduğu gün içinde aileniz ve eviniz ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Maddi olarak refaha erebilirsiniz. Bugün, Venüs Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tedbirli davranıyorsun!Sevgi gezegeni Venüs, bugün toprak burcuna geçiyor. Kendini ön plana çıkarmak adına farklı etkinliklere katılabilirsin. Aynı zamanda ailene karşı daha fazla korumacı davranacaksın. Bugün yeni tanışacağın insanlara duygusallıkla yaklaşıp hemen güvenebilirsin ama kaygılarının artmasını istemiyorsan biraz daha tedbirli olmanda fayda var. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerinde ilişkinizi etkileyecek gelişmeler yaşanabilir. Evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle sakin ve güzel bir zaman geçirebilirsin. Akşam saatlerine doğru sabah ki ruh halinden eser kalmayacak.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi de önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz sürpriz bir zaman dilimi. Göstereceğiniz çabalar ilişkilerinizde önemli bir krizi atlatmanıza yardımcı olabilir.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişim sezgilerinizi takip ettiğiniz taktirde her zaman sizler için artı yönde gerçekleşerek size iç huzur verecek. Keyifli olmak için bilinçli çaba sarf edeceğiniz bir gün.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir arkadaşınızdan internet üzerinden bazı iyi haberler alabilirsiniz. Ayrıca, bir grupta veya toplantıda biriyle tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle bağlantılarınızın bugün itibariyle biraz azaldığını görebilirsiniz. Endişelenmeyin, hayat bir döngü.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs, hizmet odaklı Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar burada seyahat edecek.Yaratıcılık, aşk, çocuk ve sosyal ilişkileriniz de uyumlu bir döneme adım atacaksınız. İlişkilerde uyum birbirine karşı sunulan iyiliklerle şekillenir. Arkadaşlıklarda fayda prensibine odaklanırsınız.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkileriniz, aşk hayatınız veya çocuklarınız ile alakalı bazı konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Analitik düşünmeye ve doğruları tartmaya oldukça müsait bir gün olacaktır. Hedef koyduğunuz bazı konularda daha düzenli adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

21 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; burcunda hareket etmeye başlayan Ay ile kendini daha rahat ifade edebilir; hem maddi hem de manevi anlamda huzur ve güvende hissedebilirsin. Akılcı ve iyi hesaplanmış riskler atarak girişimlerde bulunurken sevdiklerinin desteğini de alarak olumlu sonuçlara varabilirsin.

21 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 53" R
Ay
Balık
02° 43' 07"
Merkür
Koç
18° 09' 46"
Venüs
Boğa
04° 18' 28"
Mars
Koç
01° 47' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 05"
Satürn
Balık
16° 48' 30"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 08"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:26

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>