Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çevren ile İletişimin Kuvvetlenecek Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 50%

Yasal konular bugün sizin için çok faydalı olacak gibi. Sözleşmeleri, hatta bir düğünü bile tartışıyor olabilirsiniz! Ayırca, hem sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren yeni fikirlerin canlı bir şekilde tartışılması ve bugünün cinsel enerjisi sayesinde, romantizm bugün sizin için yükseklerde. Ancak, bu günlük iletişimin sevgiyi canlı tutmada çok önemli olduğunu unutmayın. Günün tadını çıkarın!

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Evinle ilgili fiziksel değişimlere gidebilirsin. Tamir işleri yapmak için uygun bir gün. Tamir çantanı çıkar ve hasarlıları onar. Mobilyalarının kırık çıkığı varsa onları düzelt, yapışması gerekenleri yapıştır. Ya da ahşap yüzeyleri ovala ve parlat! Bugün mükemmellik tutkunu dışa vurmak seni keyiflendirecek!Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var ve bizim amacımız da yalnızca mutlu olmak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

29 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri, yöneticilerle görüşmeler ve çalışma hayatına dair hedefleriniz ön planda olabilir. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için emek verme zamanı.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni haftanın ilk gününde eğitimin ile ilgili konular karşına geliyor. Ay, hava burcunda hareket edecek. Yakın çevren ile iletişiminin kuvvetleneceği bir gün olacak. İş çıkışında çok beğendiğin bir kıyafet için alışverişe gitme planları yaparken, sürpriz telefonların gelmesi planlarını bozmana neden olabilir.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriken duygularınız için harekete geçme kararı alabilirsiniz. Cesaret kazandığınız konularda sonuna kadar itmeyi tercih edeceksiniz. İçsel olarak her şeyi yalnız yürütmekten şikayetçi olup kendinize acımayın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatımızdaki sorumlu olduğumuz konularda sabırlı olmakta fayda var. Kararsızlık işlerinizin aksamasına neden olabilir. Gün içinde sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde sağlıkla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olmak için ekstra bir çaba göstermeseniz de sosyal olacağınız, doğallığınız ile insanların dikkatini çekebileceğiniz bir gündesiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizden önce koyulan kurallardan memnun olmadığınız için kendi kurallarınızı yazma taraftarısınız. Buna uyum sağlayamayanlar elbet olacaktır ancak onlara aldırış etmemelisiniz. Kendi bildiğinizi okuyun.

29 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özellikle tartışmalardan uzak kalmalısınız.    

29 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, vaktinizi, rutin işleriniz ve detayları ile uzun vadeyi etkileyecek büyük planlar arasında bölüştürmek zorunluluğuyla karşılaşabilirsiniz. Yoğunluk sizi bir parça strese sokabilir; geriliminizi çevrenize yansıtmayın.

29 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki bağ gittikçe güçlenmeye başlıyor. Finansal olarak kötü bir durumda olsanız bile enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin. Çok yakında özel hayatınızda harika gelişmeler olacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

29 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz bir aşkın peşinden koşmayı bir kenara bırakın. Çevrenizdeki insanlara biraz şans vermeli, hayatınız için doğru kararlar almalısınız. İlgisizliğe tahammül edemiyorsanız ona göre bir seçim yapın. Öğle saatlerinde duygularınız yoğunlaşabilir. Yanlış anlaşılmalara izin vermemek için doğru anlattığınızdan ve anladığınızdan emin olmalısınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

29 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 35" R
Ay
Aslan
19° 47' 49" R
Merkür
Koç
29° 11' 10"
Venüs
Boğa
19° 10' 16"
Mars
Koç
11° 02' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 33"
Satürn
Balık
17° 45' 01"
Uranüs
Boğa
23° 12' 01"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 29"
Lilith
Başak
24° 58' 28"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>