Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlar çözülüyor! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün biriyle dürüstçe bir tartışmaya girebilirsiniz. Belki de sevdiklerinizden biri son zamanlarda sizi anlamıyor olabilir ya da içinizde çok fazla duyguyu barındırıyorsunuzdur. Gerçeği söylemekten korkmamalısınız. Bugün, bazı şeyleri ortaya koymak ve ailenizin sizi gerçekten ne kadar sevdiğini anlamak için harika bir zaman. İyimser hissetmeseniz bile, daha iyi olmanıza yardımcı olacak.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

Yoluna bariyerler koyabilecek kısıtlayıcı bir enerji söz konusu. Yolunu bulman zor olabilir. Sırf kendi egon zarar görmesin diye her şeyi yıkıp geçme cazibesine karşı koymalısın. Bu engellerin orada olmasının da bir sebebi var. Hemen suçlayıcı olmak seni uçuruma sürükleyecektir. Kendine sağlıklı sınırlamalar getirmelisin.Her ailenin farklı birer hikayesi vardır ve bugün siz de ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Anne babanızın ya da kardeşlerinizin başına gelen şeyler hakkında birtakım komik hikayeler anlatılabilir. Ya da aileniz bebekken yaptığınız yüz kızartıcı şeylerle ilgili hikayaler anlatırken ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Kahkaya boğulacak ve akrabalık duygusunun keyfini çıkaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğerlerine çok fazla güvenmemeye çalışın. İşleri kendi başınıza halletmeniz daha iyi olacak. Bazı işleri çevrenizdeki insanlara devretmeyi düşünebilirsiniz ancak bugün onların dalgın ve motivasyonsuz olması mümkün. An itibariyla işlerle tek başınıza baş etmeye çalışın ve kendinize ekstra zaman verin. Her şeyin ellerinizden geçtiğini bilmenin memnuniyetini duyacaksınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:57 itibariyle Ay, Başak burcuna geçiyor. Güzel etkilerin hakim olduğu bugün 13:37'de 6 derece Başak burcunda yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bu yeniay size bir bebek müjdesi getirebilir. Aşk hayatınızda artık geleceğe odaklanma vakti, bu enerjiyi iyi kullanın. Aşkta yeni sayfalar sizleri bekliyor. Detaylı yazı için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar çözülüyor!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, bazı teknik nedenlerden dolayı işlerinde aksamalar olabilir. Maddi anlamda yaşadığın sorunların bugün hallolmaya başladığını fark edebilirsin. Ne olursa olsun, hedeflerinden ve sorumluluklarından vazgeçmeye hiç niyetin yok. Bugünlerde de işine dört elle sarılmış; hayatındaki kördüğüm olan noktaları bir yoluna sokmak adına çabalıyor olabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, arkadaşların aracılığı ile tanışacağın kişi seninle özel olarak ilgilenebilir. Bu ilgi hoşuna gidecek. Son zamanlarda bedeninin hantallaştığını düşünmen, yeniden spora başlamanı sağlayacak.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinizi gözden geçireceğiniz ve bunun sonucunda bazı değişikliklere gideceğiniz bir gün olabilir. Pratik çözümler içinde olmalısınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanmak isterken çok fazla detaylara boğulabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi hüzünlü hissedebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. İlişkilerinizde yargılayıcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Bugün hayatınızı, çekmecelerinizi veya işlerini düzenlemek isteyebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tartışma ortamlarında savaşmak yerine temiz hava almak için dışarı çıkmanızda fayda var. Bu durum bir süredir hareketsiz kalan bünyenize enerji sağlayacaktır.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay aşk yaşamınızda yepyeni başlangıçlara işaret ederken bu başlangıç yepyeni bir aşk da olabilir, aşk gibi tutkuyla bağlandığınız yaratıcı birya da uğraş da. Çok sevdiğiniz bir şeyi yaşamınıza sokabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çevrenizdeki insanları ve düşüncelerini açık bir kitapmışçasına çok kolay okuyacaksınız. Bu özelliğiniz bazen sırtınızda bir yük gibi gelse de, bugün avantaj yaratacağı kesin. İçgüdülerinize güvenmeye devam edin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunun 6. derecesinde meydana gelen Yeni Ay, çocuk, hobi, eğlence, sosyal ilişkiler, yaratıcılık alanınızda meydana geliyor. Göksel aşıklardan Venüs ve Mars'ın da bu burçta olmasıyla yeni başlayan ilişkilere adım atabilirsiniz. Başak burcundaki Merkür de yeni gruplara tanışacağınızı gösteriyor. Diğer yandan çocuğunuzun becerilerini çok geliştiren kararlar alabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi halinizde olmayı, yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz bir gün. Sessizlik ve sakinlik arayışı içinde olabilir, olayları akışına bırakmak isteyebilirsiniz. Dalgınlık, unutkanlık ve ihmallere karşı uyanık kalmaya çalışmalısınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun mesafeli yolculuklarda acele etmemeli, kendinize yol için ekstra zaman ayırmalısınız. Günlük rutinleriniz artış gösteriyor. İşlerinizi yetiştirmek konusunda endişeleriniz olabilir. Zamanı değerlendirme, doğru organize olma konusunda daha dikkatli olmalısınız. 

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; Aşkın keyifli yanlarıyla ilgilenmek yerine, ilişkinin daha uzun soluklu olması için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Eğitimle ve akademik kariyerinle ilgili alanlarda desteklenirken, Yeniay'ın da sana sunduğu fırsat ve avantajlar karşına çıkacak. Bireyselliğini ön plana çıkartıp, cesur bir duruş sergileyebilirsin.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>