Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektiriyor. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu da fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Her alanda ritminizi biraz düşürmeniz yararlı olabilir. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Terazi seyir etkinliğinde günümüz başlıyor. Verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Huzurlu bir gün geçirme ihtiyacınız ön plandadır. Sanıldığının aksine sizin için başarı, paradan çok daha önemlidir aslında. Çünkü başarılı olduğunuz takdirde her türlü arzunuzu elde edeceğinizi zaten bilirsiniz. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümü, gücünüzü başka alanlarda gösterebilmeyi deneyin. Gayretli ve kararlı olun. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsanız yeniliklere kendinizi kapatmayın. Güçlü insanlarla bir araya gelmeye çalışın. Azimli olmak ve ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü,hayatımız sağlığımız ve mali konular üzerinde daha fazla duracağız.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendine boş zaman yaratıyorsun! Arkadaşlarınla ilgili kafandaki soru işaretlerinin cevaplarını bulduğunu sanabilirsin. Ama peşin hükümlü davranmadığından da emin olman gerekiyor. Eğer geçmişini bir türlü düzenleyemeyen biriyle birlikteysen bu sürüncemedeki ilişkiyi kalbinden söküp atabilirsin. Hayat olan bağlılığın ile insanların çıkarları arasındaki savaşın tam ortasında olmaya devam ettiğin sürece bu meydan okuma devam edeceğe benziyor. Günün etkisiyle her şeye bir nokta koymayı planlayacaksın diyebilirim. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürprize hazır ol! Akşam saatlerinde kendine boş zaman yaratabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek için ideal bir gün.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik sorumluluklarınızın veya çalışma hayatınızın getirmiş olduğu bazı yükler bugün sizleri biraz yorabilir. Bunun için önümüzdeki haftanınplanını şimdiden yapmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler ya da tamamlanması gereken ödevler gündeme gelebilir. Özellikle öğle saatlerinde, işlerinizi daha iyi organize etmeye özen göstermelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük yaşamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok iş, halletmeniz gereken detaylar olabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınız bitmemiş işleri hatırlatıp sizi huzursuz edecektir. Sorumluluklar sizi yorabilir. Ortak ideallerin, sanatsal zevklerin paylaşıldığı sosyal ortamlarda bulunmak, el becerisine dayalı işler yapmak sizi memnun edecektir.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, çalışma arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Gündelik olaylara karşı ekstra anlayışlı olacaksınız. Herkes sorunlarını çözmek için bugün sizden fikir almak isteyecektir. Zevkli giyinmek, keyif veren ortamlarda bulunmak, kıyafet alışverişine çıkmak için ideal bir gündür.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 51' 39" R
Ay
Yengeç
12° 46' 41" R
Merkür
Koç
25° 48' 02"
Venüs
Boğa
15° 32' 21"
Mars
Koç
08° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 46"
Satürn
Balık
17° 32' 11"
Uranüs
Boğa
23° 01' 44"
Neptün
Balık
29° 14' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 15"
Lilith
Başak
24° 38' 49"
True Node
Koç
15° 01' 06"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>