Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İletişimin Önemini Görüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 80%

Bugün yoğun bir konuşmanın içine çekilebilirsiniz. Fikirlerinizi etkili ve güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sevgilinizle ilgili bazı görüşleri paylaşabilirsiniz. Din, politika veya çevre gibi sizin için önemli olan konular hakkında konuşabilirsiniz. Net ve tutkulu bir şekilde fikirlerinizi dile getireceğiniz için insanları zekanızla etkileyeceksiniz.

Bugün bazı yararlı profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun! Birinin bazı önemli haberleri açığa çıkarmasına kulak misafiri olabilirsiniz. Bunlar gazetede veya internette okuduğunuz bir şeyde gözünüze takılabilir bile. Bu tavsiyeyi aldıktan sonra kariyerinize yeni bir şekilde bakmaya başlayabilirsiniz. Yaklaşımınızı değiştirmek için zaman alabilir.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Gezi için olan tutkun, belki de yakın bir arkadaşı ziyaretetme isteğin baş gösterebilir. Tüm enerjini her şeyden kısa bir sürelik de olsa uzaklaşmak için harcıyor olacaksın. Yaratıcı projeler için sanatsal ilham alabileceğin yerlere gitmek istiyorsun. Enerjin ve isteğin yüksek; o halde temel işlerini aksatmadan istediğini alabilirsin!Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonunda aklına takılan şeyleri çözmeyi başarmış bulunmaktasın; dünya da artık eyleme geçmen için hazır durumda. Her ne kadar temkinli bir yapın olsa da; cesur ve emin adımlarla ilerlemeye başla. Kendinden emin olmayan kişiliğini lütfen resme dahil etme! Başarısızlık korkusu ve özgüvensizlik en kötü düşmanlardır.

30 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde oldukça telaşlı olabilirsiniz. Bazı şeylerin yetişmeyecek kaygsı içine düşebilirsiniz. Ancak acele hareket etmeyin bazı işlerinizi geç teslim etseniz de işinizden emin olarak tamamlayın.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim anlamında nerede ve nasıl davranacağını gayet iyi biliyorsun. Güçlü ilişkiler kurup hayata umutla bakmak istiyorsun. Aile içindeki tartışmaların önüne geçemeyebilirsin. İş arayışı içinde olan bir Boğa burcuysan bu süreçte kendini geliştirmek adına kurslara yazılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan bugün yaşayacağın bir olay eski ilişkini hatırlamana sebep olabilir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim veya ticaret ile ilgili konularınız varsa bunları önemli bir başarıya taşıyabilirsiniz. Alım-satım gibi işlerinizi bugün planlıyorsanız bu alanda doğru bir seçim yapmış olmayabilirsiniz. Biraz daha acele etmeden hareket edin. Evde kalın ve kendinizle zaman geçirin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenme söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde daha rahat zamanlar var. Fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kontrol etmeniz ve adalet yargınızı asla dengesizleştirmemeniz gereken bir gündesiniz. İddalı kararlarınızı vermek için ilerleyen günleri bekleyebilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç beklemediğiniz bir anda tanıştığınız o kişiyle artık işler ciddileşmeye mi başlıyor ne dersiniz? İlişkiyi bir adım öteye taşımak için çok iyi bir zaman.

30 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de İkizler burcundaki seyahatine devam ediyor. Finansal konuların ön planda olacağı bir gün olacak.Mars bugün itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Mars ile Satürn kavuşumu bu haftahayatında temkinli hareket etmeniz gerektiğini anlatıyor.

30 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Boğa;ve sosyal hayatında gözler önünde olacağın bir gündesin. Yapacağın görüşme ve toplantılarda ısrarcı olmak yerine değişime açık olmanda fayda var. Bir yandan başarılı olmak isterken bir yandan da ilke ve kurallarından taviz vermek istememen sıkıntıya yol açsa da duygu ve düşüncelerini açıkça ifade etmekten çekinmeyeceksin.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu iletişim konusunda içe dönük olacaksınız. Sadece güvendiğiniz ve çok yakın olduğunuz insanlar ile rahat edebileceksiniz. Sosyalleşmeye pek müsait değilsiniz. Biraz daha kabuğunuzda kalmak istediğiniz bir gün olacak. İşlerin yoğunluğu da devam ediyor.

30 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; ekonomik konularda seni ikileme düşüren ve net kararlar almanı engelleyen gelişmeler yaşanabilir. Karşına çıkan fırsatları değerlendirmek isterken ertelemeler yaşayabilirsin. Önümüzdeki günlerdeve sosyal hayatına ara vermekle birlikte; teknolojik iletişim araçlarıyla göz önünde bulunmaya devam edebilirsin.

30 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 30' 09" R
Ay
Boğa
10° 02' 32" R
Merkür
Koç
21° 26' 39"
Venüs
Boğa
09° 59' 25"
Mars
Koç
05° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 03"
Satürn
Balık
17° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 46' 02"
Neptün
Balık
29° 07' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 47"
Lilith
Başak
24° 08' 50"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>