Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gizemli davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 20%

Bir ortak (sevgiliniz veyaarkadaşınız), bugün sinirli olabilir ve bu da sizi üzebilir. Bunun söylediğiniz ya da yaptığınız herhangi bir şeyle ilgisi olabilir. O bu durumu atlatana kadar ona pek yaklaşmayın! Bugün, sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmak veya katılmak için iyi bir gün değil. Yarına kadar bekleyin!

Bugün çok fazla fiziksel enerjiniz olmalı. Fazla mesai yapmak ve fazladan bazı şeyler yapmak isteyebilirsiniz veya bu ekstra dayanıklılık halinizi gün içinde daha fazla kendinizi göstermek için kullanabilirsiniz. Sosyal bir etkinlikte bazı nüfuzlu insanlarla iletişim kurarak heyecan verici yeni olasılıkları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Olumlu bir ruh halinde olacaksınız ve her durumda nasıl başarılı olacağınızı keşfedeceksiniz.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Hislerin hiç olmadığı kadar kuvvetli ve sen de bu durumdan gayet hoşnutsun. Duyarlılığın ve hassaslığın ise, sularda yolunu sıkıntısız şekilde bulman için sana destek oluyor. Hislerine güven ve sezdiğin şeyleri söylemek istediğinde söyle.Bu gücünü içinde tutmak iyi bir fikir olmayacaktır.Bugün hayallerini gerçekleştirmek için yaratıcı yöntemler geliştirebilirsin. Kendini ve yeteneklerini tanıtmak için yeni bir web sayfası tasarlamak için ilham gelebilir. Mesajlarının istediğin yere ulaşması için yaratıcı bir yöntem olabilir. Ya da imajını yenilemek isteyebilirsin. Yeni kıyafetler alabilir ya da seni farklı gösterecek yeni bir saç stili deneyebilirsin. Rol yapmanın ve bunları deneyimlemenin tadını çıkar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ailenin farklı birer hikayesi vardır ve bugün siz de ailenizle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Anne babanızın ya da kardeşlerinizin başına gelen şeyler hakkında birtakım komik hikayeler anlatılabilir. Ya da aileniz bebekken yaptığınız yüz kızartıcı şeylerle ilgili hikayaler anlatırken ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Kahkaya boğulacak ve akrabalık duygusunun keyfini çıkaracaksınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Başak burcunda ilerliyor. Sabah oluşan Ay'ın Neptün ile yaptığı karşıtlık nedeniyle aşk hayatınızda geçici kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Şansınız açıkken sanki her şey ters gidiyor gibi düşünebilirsiniz. Ay-Plüton arasında meydana gelen pozitif açıyla birlikte ilişkinizde tutku da ön plana çıkacaktır. Ara sıra bu tutku kıskanç tavırlara neden olabilir. 11:46 itibariyle ise uzun süre Ay boşluğa giriyor.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizemli davranıyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Eğitimi devam eden bir Boğa burcuysan, gelişimini destekleyecek kurslara kayıt yaptırabilirsin. Gizemli davranışların, aile bireylerinde merak oluşturabilir. Aşk hayatında bazı sorunlar yaşıyorsan bugün birtakım yüzleşmeler gerçekleşebilir. Sevgilini kırmamak adına onunla bu zamana kadar paylaşmadığın düşüncelerini bugün ona açıklayabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, akşam saatlerinde onlarla uzun uzadıya telefon görüşmesi yapabilirsin. Derin bir güzellik anlayışına sahip olduğunu düşünerek, çevreni daha güzel ve özel kılmaya çalışabilirsin

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayır cevabı alacağını düşündüğünüz soruları bugün sormamalısınız. Ulaştığınız sonuçlardan memnun değilseniz yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı getirmelisiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arzu ve isteklerinizde biraz daha esnek ve yumuşak olmaya gayret etmelisiniz. Aşkta ya da çocuklarla ilgili konularda zorluklar olabilir.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerle empati kurabilmek gibi bir yeteneğiniz var. Bu yeteneğinizialanında kullandığınızda patronunuzu çözebilir ve huzurlu ortam sağlayabilirsiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler alanınızda yeni kararlar alabileceğiniz, partneriniz, dostlarınız ve değer verdiğiniz insanlarla aranızda duygusal mesafe hissederek yeni bir tavır benimseyebileceğiniz, varolan problemlerin üzerine gitmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok huzurlu hissedeceksiniz. Dünyanın geri kalanından ve keşmekeşten olabildiğince uzakta bir gün geçirmeye çalışın. Biraz kendinizle olarak hayatınızın ve hayallerinizin muhasebesini yapın.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bekleme diğiniz gelişmeler olabilir. Bugün bazı olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Tahammülsüz ve sert bir tavır içine girmekten kaçının. Geleceğe yönelik farklı ve büyük istekler içinde bulunuyorsunuz.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adım adım, gün gün kendinizi iyileştiriyorsunuz. Tatil size çok iyi geldi. Bazı konularda neler yapacağınız konusunda yeni kararlar aldınız. Çevrenizde olan gelişmeler de sizi mutlu ediyor. Sadece kendiniz için değil, çevrenizdeki insanlar için de mutlu olacaksınız.

31 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; günün ilk yarısında aşk hayatınla ilgili yeni başlangıçlara veya duygusal paylaşımlarına daha gerçekçi bakmaya hazırlıklı olmalısın. Ardından hafta sonunun verdiği rahatlamayla birlikte keyifli aktivitelere katılmak isteyebilir ve sanatsal yönünü dışa vurmak için sosyalleşebilirsin. İşlerin biraz seni sıkıntıya soksa da üstesinden gelebilecek güçtesin.

31 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>