Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yoğunsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 100%

Şaşırtıcı bir mesaj/telefon alabilirsiniz. Belki gelen kutunuzda olağandışı bir e-posta bulabilirsiniz. Tanıdık birinin size olan romantik ilgisini ifade etmeye karar verdiğini görebilirsiniz. E-postanız çok garip ve eğlenceli mesajlarla dolu olabilir. Nasıl cevap vereceğinizi düşünmeniz gerekecek. Veya eski bir sevgilinizden bir mesaj alabilirsiniz. Bu tür mesajlardan şu anki sevgilinizi haberdar edip onu üzmeyin!

Gruplarda her zaman rahat olmuyorsunuz, ancak bugün, buluşmalara ya da aile toplantılarına katılmanız gerekiyorsa, görüntünüz daha parlak olacak. Gezegenlerin pozitif enerjisi, her grubun dinamiklerine barış getirmeye yardımcı olacaktır. Bir fikir ifade etmek veya bir öneride bulunmak istiyorsanız, insanlar bugün sizi gerçekten dinleyecektir. Genel olarak, insanlar uyumlu bir şekilde beraber çalışmaya açık olacaklar, bu da sizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Bugün sizin için güzel bir gün olacak. Mutlu, heyecanlı, hevesli ve geleceğe dair iyimser olacaksınız. Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla ilişkileriniz muhtemelen sıcak ve uyumlu olacak. Telefon konuşmaları ve ayak işleriyle epey zamanınızı alabilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle sürpriz bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Biraz eski günleri anıp arayı kapatarak vakit geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal destek ihtiyacı artabilir. Kendi içinize çekilmek, tek başınıza aktiviteler içinde olmak daha iyi gelebilir. Yaşamınızdaki sorunlu alana veya eksikliklere takılarak daha huzursuz hissedebilirsiniz. Sizi rahatlatacak aktivitelere yönelme zamanı.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel vehayatındaki sorumlulukların,yükün iyiden iyiye artabilir. Hazır olduğuna emin olduğun fakat son anlarda dahi beklenmedik aksilikler yaşayabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, beklediğin teklif kapında olabilir. Partnerine karşı gösterdiğin yoğun ilgi ve şefkat, fazla geliyor olabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş alacak konuları ile güne hareketli başlıyorsunuz. Hak ettiğiniz ve ödemesi gerçekleşmeyen alacaklarınıza karşılık hukuki yolları denemek isteyebilirsiniz. Öfkelisiniz ve bu da sizi iyice baskı altına alıyor olabilir. Hislerinizi sevdiklerinizle paylaşırsanız, sizin yanınızda olacaklardır. Derin düşünceler içerisinde kaybolmak yerine bazen çözümü yüzeyde aramak sizi daha çabuk sonuca götürebilir. Farklı bakış açılarını denemelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakâr davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Koç'ta ilerlerken dışarıda heyecan ve aksiyon dolu bir gündem olsa da siz hayatı akışına bırakmak, katılımcıdan ziyade geri planda izleyici durmak isteyebilirsiniz. Ancak ihmal, unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Egzersiz yapmak, dans etmek ya da ter atmak için güzel bir yol bulmak için mükemmel bir ruh halindesiniz. Ayrıca iyi enerjiniz, size katılacak birini bulmakta zorlanmayacağınızın habercisi!

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim kendinizi psikolojik olarak yorgun hissetmenize sebep olabilir.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevre üyelerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ay'ın Koç burcundaki seyahati yalnız kalmak istemenize sebep olabilir. Geçmiş kararlarınızı sorgularken kendinize karşı acımasız olmamalısınız.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız organizasyonlarla ilgili bazı karışıklıklar olduğunu öğrenebilirsiniz. Tabii bu durum asabi dengenizi bozabilir ve hiddetlenebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken sakin olmalı, sabırlı davranmalısınız.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün arazi ya da diğer mülklere yatırım yapmak için çok güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz. Bir ev satın almayı düşünüyorsanız, bugün gazetedeki reklamları incelemeye başlamak için uygun bir gün. Ayrıca, diğer gayrimenkul yatırımlarının da umut vaat ettiğini görebilirsiniz. Bugün, herhangi bir taahhütte bulunmak için en iyi gün değil, ancak seçeneklerinizi değerlendirmek için kesinlikle iyi bir gün. Devan edin!

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 06" R
Ay
Başak
05° 01' 30"
Merkür
Boğa
00° 45' 45"
Venüs
Boğa
20° 44' 04"
Mars
Koç
12° 01' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 32"
Satürn
Balık
17° 50' 19"
Uranüs
Boğa
23° 16' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 23"
Lilith
Başak
25° 06' 55"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>