Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yoğunluğun Çoğalıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün içinizdeki feminen ve maskülen taraflar arasında biraz gerginlik var. Bu enerji sizin için son derece rahatsız edici ve te avuntunuz bunun kısa bir süre içinde biteceğini bilmeniz. Bugün ne yaşarsanız yaşayın, etrafınızdaki insanların her zaman göstermeseler de sizi sevdiğini ve takdir ettiğini unutmayın.

Bir Boğa olarak, yeni duyguların peşine düşmekten hoşlanıyorsunuz, ancak bunu zaten biliyor olabilirsiniz. Oysa bugün, hayatınızdaki yeni durumları açıklamak için kullandığınız araçlar tam olması gerektiği gibi çalışmıyor olabilir. Bir laboratuvarda olduğunuzu ve tüm mikroskopların yakını gösterdiğini düşünün! Bazı şeylere ve durumlara yaklaşımınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Hayal gücün fazla aktif olabilir. Aklında farklı ve garip senaryolar canlanmasına sebebiyet verebilecek dedikodulara maruz kalabilirsin. Bazı kişiler çalıştığın şirketin tam bir bela olduğunu öne sürebilir ve bu da seni feci olasılıklar düşünmeye itebilir. Meraklanma - işini falan kaybetmeyeceksin! Dedikodudan kaçınmaya çalış çünkü doğru bilgiler alma olasılığın düşük. En kötüsünü hayalinde canlandırma!Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızı düzenlemeye, görev ve sorumluluklarınıza ve yapılacaklara odaklanabilirsiniz. Daha akılcı hareket etmek, olayları bütünüyle değerlendirmek, objektif kalmak isteyebilirsiniz. İş ilişkileri,bağlantılı görüşmeler öne çıkabilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne telaşlı ve işlerine yetişmekte güçlük çekerek başlıyorsun. Planların beklemediğin durumlar karşısında sekteye uğrayabilir. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, onların eğitimi için yeni programlar düzenlemek isteyebilirsin. Son zamanlarda iştahını kontrol etmekte güçlük çektiğini fark edip yeni kürler denemeye karar verebilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alınganlığınız partneriniz tarafından fark edilmiyor olabilir. İçinize kapanmak yerine duygularınızı ifade etmelisiniz. Açık bir iletişimle sorunlarınızın üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Sabah erken saatlerinde kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili riskler almak isteyeceğiniz zamanlar var. Akademik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma ortamınızda yaşayacağınız gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız. Beslenmenize de özen göstermelisiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük işleriniz, hesap ve detay gerektiren konularla ilgileneceğiniz hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikleilişkileri açısından ilerleme kaydedebileceğiniz, üretken ve verimli bir gün size bekliyor.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, evinize yakın durmanız ve sizin için en önemli olan bir veya iki kişiye odaklanmanız iyi bir fikirdir. Evinizin etrafındaki sıcaklık ve güvenilirlik gibi şeyler sizin için çok çekici ve tatmin edicidir.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Hata yapmaktan çekiniyor ve düşünceleriniz toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz. Hırslı yapınız ve sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ateşli bir akşam geçirmeye hazır olun. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Çevrenizde gelişebilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya çalışın ve sakinliğinizi koruyun.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı sabırlı davranırsanız sorun çıkması önlenebilir. Özellikle akşam saatlerinde çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu için sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İş ortaklığı içinde olduğunuz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hakkettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Alacaklarınızı gününüzde alamamanız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>