Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkilere Dikkat Kesiliyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Geçmişte kalan bir insan ile tekrar karşılaşabilirsin bugün. Bu kişinin tekrar gündeme gelmesi sende bazı yaraların henüz tam olarak kapanmadığını gösterebilir. Veya geçmişten gelen kişinin sana öğrettiği dersler bir bir çıkabilir ortaya.

Şimdiki durumunuz bazı özlemlerinizi ertelemenizi zorunlu kılıyor. Özlemlerinizi küçültmeden bir kenarda tutun, onların yerine daha küçük yeni özlem ve istemler üretin. Bu yolu seçerken kendinize karşı asla cimrileşmeyin. Doğal gelişmesi içinde para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normalleşecek.

Bugün maddi konularda kendini çok fazla yormak istemeyebilirsin. Hem kazanç hem de kayıplar konusunda fazlaca düşünerek kendini üzebilirsin. Bunun yerine günü sevdiklerinle rahat bir gün geçirerek enerjini yenilemen sana daha iyi hissettirecek.

Vücudunu çok fazla yorarak yapacağın egzersizler sana faydadan çok zarar verebilir. Bugün bu durumu kontrol altına almak için ağır hareketlerden uzak durmalısın. Esneme hareketleri ve daha rahat bir egzersiz programı ile kendine soluk aldırmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir iş, yeni bir yatırım, yeni konular ve farklı odak noktaları bugün senin ilgini cezbedecek. Hayatına katmak istediğin yeniliklere odaklanmak için bugün istediğin fırsatı bulabilirsin. Algılarını açık tutmalısın bugün.

6 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, sıkıntılardan kurtulun ve hayatınızın tadını çıkarın. Bir süre hiçbir şey yapmadan kaldığınızda kendinizi bir anda depresyonda bulabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve kendinizi sarmaldan dışarı çıkartın. Su üstünde kalırsanız ve hayallerinize odaklanırsanız, hayatınızın tüm hedeflerinin peşinde koşarken aktif kalırsınız. Evrenin gücü arkanda olacak, sizi sonuna kadar destekleyecek.

6 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar sosyal statüne uygun olmasa da kalbine göre birini bulman an meselesi! Ancak karşına çıkacak eski bir hatıra geçmişte aldığın kararları sorgulamana neden olabilir. Bugün ortak kaynaklara dayalı insan ilişkilerine dikkat etmelisin. Boşanma, tazminat, ortaklıkların feshi gibi konular gündeme gelirse sen tedbirini önceden almış ol!

6 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettikleriniz size ağır geliyorsa bunları yazıya dökebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak, göstermek bir güçsüzlük değil insani bir yansımadır. Kendinize yüklenmek işlerinize ve çevrenize karşı gereken ilgiyi vermenizi zorlaştırabilir. Resmi evrak işleriniz, arkadaşlarınızdan gelen haberlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınızla birlikte üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlamak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Yeni işler planlamak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. Hizmet aldığınız kişilerle yapacağınız görüşmelerde değişiklikler olabilir. Detaylarda boğulabilirsiniz. Kadınlarla ilişkileriniz de sabırlı olmalısınız.

6 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın sunduğu sürpriz hediyeler karşısında daha hızlı yaşama eğilimi gösterebilirsiniz. Akışta kalmak bu süreçte önemli olacak sizler için.

6 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yanlış anlaşılmalardan kendini koruman gerekecek. Hem kendin yanlış anlamamalı hem de çevrendekilere yanlış anlama sebebi vermemelisin. Açık iletişim ve yapıcı bir ruh hali önemli olabilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sabırlı olabilirsiniz. Meditasyon uygulamaları, projenizi hızlandırmaya yardımcı olabilecek konsantrasyonu artırmanıza yardımcı olabilir.

6 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizde olan insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz. Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Sizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız.

6 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

6 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, bel bölgesi rahatsızlıkları veya evcil hayvanlarınızla ilgili beklenmedik durumlar içinde kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili belirsizlikler ise belirli hale geliyor. Gündelik hayat rutinlerinizde aksamalar gerçekleşebilir. İsyankar bir tutum sergileyebilirsiniz. Ayrıca kendinizle ilgili imaj değişikliği yapabilirsiniz.

6 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olduğunuzda sevdiğinize ağır eleştiriler yöneltiyor ve onu zorluyorsunuz. Duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın. Ondan beklediklerinizi açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yordu. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz.

6 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>