Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkilerde Yenileniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün birinin sevgisi sizi çok şaşırtacak. Bu kişi, sosyal çevrenizde size karşı derin duygular besleyen biri olabilir! Bu kişinin duygularından habersizdiniz fakat bugün öğreneceksiniz! Ya da sevgiliniz bugün özellikle flörtöz havasında mı? Size sokulup yakın olmak isteyebilir, o nedenle eğlenin! Bu sevginin ve ilginin tadını çıkarmalısınız.

Temel işiniz evde, işte ya da okul olsun bugün, arkanıza yaslanıp ilerlemenizi gözlemleme fırsatınızın olacağı bir gün. Fakat tarafsız bir gözlemci olmayı beklemeyin - tam tersi. Çevrenizdeki insanların üzerinizde bir etkisi olacak, önemli bir kararla ilgili belirsizlik nedeniyle işkenceye maruz kalabilirsiniz. Seçim yapmadan önce çok düşündüğünüzden emin olun!

Beklemediğiniz bir gelişmeyle maddi durumunuz oldukça iyiye gidebilir. Yapmış olduğunuz bazı yatırımlar aniden birden değer kazanabilir veya semtinizdeki evler birden beklediğinizden daha yüksek sınıflara çıkabilir. Ne olursa olsun, şu anda paranızı bozdurmak iyi bir fikir değil. Yatırım değerlerinizdeki değişiklikler artmaya devam edecek. Biraz daha bekleyin ve artışı gözlerinizle görün.

Duygularına istikrar getirmelisin. Her şeyi abartmaya meyilli olacağın bir gün. Sinir sistemini dinlendir ve sakinleş. Ormanlık alanda bir yürüyüş yap. Bütün eylemlerinin rasyonel ve planlanmış olduğuna emin ol. Duygularının kontrolünü eline aldığına emin olduktan sonra insanlarla iletişim kur.Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün üzerinde hakim olan kısıtlayıcı bir etki nedeniyle işleri kaldığı yerden devam ettirecek yeterli enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Kısıtlama duygusuyla birlikte görev bilinci de omuzlarınıza çökerse hiç şaşırmayın. Hayatın doğal akışında, dinlenip derinlemesine düşünmek için zaman ayırmanız son derece önemli. İlerleyebilmek için daima yolda olmanız gerektiği algısına kapılıp yanılmayın. Bu yüzden savaşıp duran yanınızı bir günlüğüne bir kenara bırakıp rahatlayın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal başarılar sağlayabilir, estetik konular, eğitim ve sağlık konuları sebebiyle harcamalar yapabilirsiniz. Gün içinde ikilemler yaşayabilir, seçenekler arasında kalabilir veya hızlı karar değiştirebilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlığa karşı tahammülün azalıyor. İş yerinde bu gibi durumlarda fazla reaksiyon gösterebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan bir arkadaşının seninle tanıştıracağı biriyle, aranızdaki kıvılcımların yükseldiğini hissedebilirsin. Arkadaşına bu kişi ile alakalı gün boyu sorular sorabilirsin. İşini şansa bırakmıyorsun.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirlerinize duygusal yaklaşabileceğiniz bir gün olabilir. Konfor alanınız için harcama yaparken gelir gider dengenizi korumayı unutmamalısınız. Bilgisel açlık duyabilirsiniz. Bugün kitap siparişi vermek için harika bir gün. Acele etmelisiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanma yaşayabilirsiniz. Bütçenizi tekrar gözden geçireceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde romantik bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğinize küçük sürprizler yapmak hoş olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız aktivitelerde bulunmak size iyi gelebilir. Bazı konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yaratıcılık ile gerçekleştirmeye çalışın. Herhangi bir konuda başarılı temeller atmak ve vizyonunuzu genişletmek için uygun bir gün.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, imkanlarınızı, kaynaklarınızı değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Başta ailevi konularda olmak üzere hareketli bir gün sizi bekliyor.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve ev arkadaşlarınız - veya biriyle görüşüyorsanız - şu anda oldukça iyi anlaşıyorsunuz. Biraz gergin olabilirsiniz, ama dürüst olmak gerekirse bunun için iyi bir neden yok!

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek olan Ay, para ve öz değer meselelerini ön plana taşıyor.Emeklerinizin ne kadar karşılığını alabildiğinizi sorgulayabilir, kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde veortaklıklarınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Yakınlarınızla güven temelli anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tüm ilişkilerinizde dikkatli olun. Duygularınıza güvenmeyin. Yeni düşünceleri dikkatli şekilde ele alın. Bu gün dinlenmek ve kendinize ekstra bakım için iyi bir zaman olsa da, fantezilere kaçmadığınızdan emin olun. Gerçeklikleri kabul edin. Uyuşturucu bağımlılığından kaçının. Ne yediğinize dikkat edin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet dolu bir gün! Kaybettiğiniz bir şeyi, ya da bir fırsatı tekrar elde etmeniz çok mümkün. Uyanık olun ve şansın size bu lütfundan bu defa yararlanın. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 55" R
Ay
Başak
29° 19' 27"
Merkür
Boğa
03° 27' 25"
Venüs
Boğa
23° 15' 46"
Mars
Koç
13° 34' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 39"
Satürn
Balık
17° 58' 38"
Uranüs
Boğa
23° 23' 36"
Neptün
Balık
29° 23' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 36"
Lilith
Başak
25° 20' 35"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>