Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendini sınırlandırmayacaksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Bugün motivasyon eksikliğinizin yanında hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizin de düşük olması, rehavete kapılmanıza yol açabilir. Pek bir şey yapmak istemeyebilirsiniz ve herhangi bir şekilde çalışmak zorunda kalırsanız inanılmaz derecede rahatsız olabilirsiniz. Akşam sinemaya, bir gerilim ya da aksiyon filmi izlemeye gitmek iyi gelebilir. Bu tarz bir film izlemek kanın damarlarınızda yeniden hızla akmasını sağlar.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun çocuğusun; ve ona saygı duymalısın.Bugün evinizdeki bazı dağınlıklardan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Belki de çimleri biçmenin ve o gereksiz yapraklarla yabani otları temizlemenin vakti gelmiştir. Ya da belki garajınızı veya bodrumunuzu temizlemek istersiniz. Biraz fiziksel aktivite yapıp ter dökmenin tam zamanı. O iç karartıcı ev işlerinin bugün üstesinden gelebilirseniz, başarı duygusu hissedeceksiniz. Bu yüzden paçaları sıvayıp harekete geçin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruhen ve bedenen rahatlamaya, hafiflemeye odaklanabilir; iç dünyanıza ve özel hayatınıza dönebilirsiniz. Konfor alanında olmak, bildiğiniz sularda yüzmek daha cazip gelecektir. Akşam ve gece saatlerinde bir konuda net karar verebilirsiniz. Fevri ve kontrolsüz tavırlara dikkat.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun imkanları kendine yeni birkurmak için kullanabilirsin. Kaybettiğin bir eşyan beklemediğin yerden çıkabilir.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuz ani duygusal değişimler gösterebilir. Üzerinize gelen konularda sakin kalarak günü tamamlamaya çalışmalısınız. Öfke ile kalkan zararla oturur misali kendinize hâkim olursanız kazanan siz olacaksınızdır.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde zaman geçirmek ya da sevdiklerinizle bir arada olmak önemli. Yakınlarınızla daha çok şey paylaşabilirsiniz.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni gelen günleriniz güzelliklerle beraber gelse de geriden gelen travmalar zihninizi meşgul edebilir. Bu meşguliyeti bitirmek için ise daha sabırlı olmanız gerekmekte.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim ve etkileşimin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınız gibi başkalarını daha kolay ikna edebilir, sözlerinizle, konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

7 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların dünyada olup bitenlere duyarsızlığı ve davranışlarındaki bencillik sizi derinden etkiliyor olmalı. Kimseye doğruyu zorla öğretemezsiniz, siz kendiniz doğru olmaya çalışın şimdilik yeterli.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Ay'ın Aslan burcuna girişi ile ev ve aile konuları önem kazanıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bugünü evinizi güzelleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenizden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Taşınma ve gayrimenkul alım – satım işleriniz için destekleyici bir gün olacaktır.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik ve etkileyici bir partner adayıyla karşılaşmanıza çok az kaldı. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza karşı olan bakış açınız değişecek. Hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları içinizde gizlemek yerine güvendiğiniz bir arkadaşınızla paylaşın.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizden memnun değilsiniz, bunu dürüstçe ona söylemelisiniz. Mutlu olmak sizinde hakkınız ve o hakka sahip çıkın. Çalışma hayatında becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmanız yararınıza olabilir. Birfırsatını değerlendirebilirseniz, daha büyük bir fırsatın kapısı aralanacak. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz. Hava değişimlerinden dolayı küçük sağlık sorunları yaşamanız mümkün.

7 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>