Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek.

Aile içindeki bilinçli unsurlar, para konularının düzenleyicileri olmaya devam edecekler. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor. Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok.

Bazı tartışmalarda sergilediğiniz savaşçı direnişi, başka durumlarda da inatçı biri olabileceğiniz kuşkusu yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sade bir insan oluşunuz, ilişkilerinizde kolaylıklar sağlıyor. Bugün ev hayatınızda sevindirici sürprizleriniz olabilir. Yakınlarınıza bağlılığınız, aldığınız bazı kararları yeniden gözden geçirmenize yol açacak. Sorumluluklarınızın artması, yorulmanıza neden oluyor. Üstesinden geleceksiniz. Bu konuda herkesin size güveni tam.

7 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatımız, çocuklar ve mali konular üzerinde dikkatlice bir analizin, karmaşık durumu çözümlemede, doğru bir sentezde bulunmada faydalı olacağının göstergesidir. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iş-yolculuk-sağlık, yakın çevremizle olan ilişkimizi gözden geçirecek ve aksayan noktalar üzerinde duracağız. Kimlerle ortaklaşa yaşıyoruz veya kimlerle işbirliği içindeyiz bunlar üzerinde duracağız. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyduğu vakitlerdir. Özellikle geçmişle alakalı konularda iki düşünüp bir konuşuruz. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

7 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetiştirmek zorunda olduğun işler, olması gerekenin aksine seni daha fazla yavaşlatabilir. Bir yerden başlaman lazım.

7 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve flörtlerle ilgili kadersel bazı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerde artık nasıl biri olmanız gerektiğinin farkındalığını taşıyabileceksiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. İşlerinizin teknik kısımları hakkında eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir.

7 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Ayrıca nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

7 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve flörtlerle ilgili kadersel bazı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerde artık nasıl biri olmanız gerektiğinin farkındalığını taşıyabileceksiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata daha iyimser ve umutla bakmak isteyeceksiniz. Sosyal ortamlarınızdaki sıkışmaları ve maddi sorunları,hayatınızda karşılaşacağınız değişik fırsatlarla aşabilirsiniz.

7 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü gibi sıcak ve bilhassa yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Alışveriş yapabilirsiniz. Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Gayrimenkul yatırım tasarılarınızı bugün harekete geçirebilirsiniz. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Kendinizi zihinsel ve bilişsel olarak değiştirmek isteyeceğiniz bir etkiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu etki altı gün süreli hayatınıza dahil olacaktır.

7 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Bbu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek.

7 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 14' 28" R
Ay
Terazi
28° 11' 41" R
Merkür
Boğa
06° 50' 42"
Venüs
Boğa
26° 14' 05"
Mars
Koç
15° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 50"
Satürn
Balık
18° 07' 58"
Uranüs
Boğa
23° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 26' 53"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 46"
Lilith
Başak
25° 36' 40"
True Node
Koç
14° 55' 46"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>