Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararsızlığa Düşebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, hayatınızdaki aşkın eksikliğini çikolatayla doldurabilirsiniz, çünkü kendinize iyi davranmaya ihtiyacınız var. Bu iyi bir şey. Ancak, kendinizi küçük bir kutu çikolata ile sınırlayın ve daha fazlasını almayın. Çok fazla tatlı, sabah bir mide ağrısı ile uyanıp pişmanlık duymanıza neden olabilir, alacağınız kaloriden bahsetmeye gerek bile yok! Unutmayın, ölçülü olmak önemli!

Planlarınızı bugün harekete geçirmenin zamanı geldi. Havada, etrafınızdaki insanlarla ulaşmanızı ve değerli bağlantılar kurmanızı isteyen çok geniş bir enerji var. Unutma, birlikten kuvvet doğar. İhtiyacınız olursa yardım istemek için tereddüt etmeyin. Bugün her neye ihtiyacınız olursa bir çok yardım elinin size uzanmış beklediğini fark edeceksiniz.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Kendini bir çatışma içinde bulursan, geri adım atmadığına emin ol! Rakiplerine karşı seni üstün kılan şey ise kuvvetli gözlem yeteneğin. Diğer insanların ne düşündüğünü, tartışmalarda kullanacakları savları gerçekten kestirebiliyorsun. Patlayıcı konuları daha başlamadan bastırabiliyorsun ve olayların kontrolden çıkmasını böylece engellemiş oluyorsun. Durumu kontrol alman için agresif olman gerektiğine inanıyorsan bunu yapmalısın!Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gönlünüzce geçireceğiniz rahat, huzur dolu bir gün. Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli birbağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırmak için atacağınız adımlar olumlu sonuç verecek. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alanda biraz daha araştırma yapın

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceden yaparken zorlandığın ve yarım bıraktığını düşündüğün bir işe bugün geri dönebilirsin. Ailenle iletişim kurarken zorlanabilirsin. Seni dinlemeden hayatına dair yorum yapmaları seni üzebilir. Belli durumlar karşısında onlara mesafeli yaklaşmayı düşünebilirsin. İş konusunda derin düşünceler içinde olabilirsin. Maddi anlamda zorlandığını düşünebilir, harcamalarını belli bir düzene sokmak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin son zamanlardaki davranışı onu anlamak konusunda seni zorlayabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa seyahatler ve eğitimsel aktiviteler hayatınızda güzel bir başlangıç yapmanıza sebebiyet verebilir. Yaşamanızla ilgili esnek olmanız gereken bir olayı fark edebilirsiniz. Yaşam gücünüzün arttığını ve kendinizi daha iyi hissettiğinizi bugün görebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Eve, ailenize ya da toprağa ait bir konu üzerinde yeni bir karar ya da değerlendirme gündeme gelebilir. Biraz daha esnek olun.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz mükemmel olsanız da karşı taraf beklentilerinizi karşılayamayabilir. Bu yüzden hem ilişkinize hem de partnerinize zaman vermenizde fayda olacaktır

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki insanlara bakarken biraz kıskançlık duyduğunuzu fark edeceksiniz. Elde edemediklerinizi görüp kötü duygularla dolmak yerine sahip olduklarınız için şükretmelisiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Evinizle ve ailenizle ilgili konularda süregelen problemler bu Dolunay ile daha görünür olacaktır.Taşınmak,ve ev değiştirmek konuları gündeme gelebilir. Gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkiler, günün ana konularını oluşturacaklardır. Arkadaşlarınızla birlikte sohbet ederken veya bir eğlence faaliyetinde bulunurken, sizi bekleyen görevler aklınıza takılıp bir parça huzursuzluk duymanıza, ortamın tadını tam çıkaramamanıza neden olabilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ön planda olacağınız, özellikle yaptığınız iyilikler ile takdir toplayacağınız bir gün sizleri bekliyor. Hareket enerjiniz giderek yükseliyor. Temponuzun artması da hareket enerjiniz ile doğru orantılı. Kayıplar üzerine temalar var. Tekâmül ne ise onun hesabını vermeniz gerekiyor.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; aileye ve eve dair girişimlerinin sonuçlarını dolunay ile daha net görebilir; son kararını bu gidişat doğrultusunda verebilirsin. İş ve özel yaşamın arasında ikilemde kaldığın konularda gücü elinde tutmak ve son kararı sen vermek isteyebilirsin. Cesaretle fırsatların üstüne gidebilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>