Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorumlulukların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün eğlenin ve hiçbir şey çok ciddi almayın. Şu an uzanıp manzaranın tadını çıkarmanın tam vakti. Bir filme gidin ya da oyun oynayın. Ya da bir partiye gidip doyasıya eğlenin. En çekici gece elbisenizi giyin ve herkesin başını döndürün. Bugün konuşkan, eğlenceli ve sosyal olacağınız bir gün. Ağır duygusal sorunlar bu pozitif ruh halinizi bozmaktan başka bir şey yapmayacak.

Bugün çok hassas olmamaya çalışın. Genelde sağlamsınız ama şu an biraz kabuğunuz biraz yumuşamış olabilir. Kasti yapılmayan şeyleri üstünüze alınmayın. Birarkadaşınız ya da arkadaşınız sizi yanlış yönlendirecek bir şey söylerse, açıklığa kavuşturmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Sakin ve sessiz kalmayın. Hemen her şeyi ortaya çıkarın.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Göksel açılar yeni bir gruba katılma teklifi alabileceğini gösteriyor. Sana insanlardan iyi enerji ulaşıyor ve sen de önüne gelen fırsat ve tekliflere sonuna kadar açık olmalısın. Bazıları oldukça kazançlı ve şaşırtırıcı ölçüde eğlenceli olacaktır.Her zamanki kararlılığınız sırra kadem bastı. Elbette öz saygısı yüksek her #burç adı# burcu gibi sizden beklenenleri yerine getirmeye devam edeceksiniz. Fakat motivasyonel anlamda bir şeyleri yitirdiğinizi hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler de bunu fark edecek bu yüzden gayretinizi yitirişinizi haklı çıkarmak ya da açıklamak zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

9 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcama planlarınızda değişiklikler olabilir. Plan dışı harcamalar önünüze gelebilir. Unuttuğunuz bir ödemenizi yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bir yolculuktan dönebilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende giderek artan kalabalık, bazı sorumlulukları da beraberinde getirecek. İş yerinde yeni projelere start verecek olman, özel hayatında bazı konuları ihmal etmene neden olabilir. Çözüme ulaşamadığın eski konular bugün yeniden karşına gelebilir. Aile büyüklerine danışmak isteyeceğin bu konuları, bir daha açılmamak üzere, rafa kaldıracaksın. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, onlara duyduğun özlem artış gösterebilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak istediğiniz bir gün. Geçmişi düşünerek kendinizle muhakeme edecek güçte olabilirsiniz. Bu süreçte kendinize karşı acımasız olmayın. Artık geçmişin hatalarında değil, geleceğin umudunda yaşayın.

9 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda disiplinin oldukça önemli olduğu bir dönemden geçebilirsiniz ve bu da en çok öz disiplin gerektirebilir.

9 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızla ne kadar iletişim halinde olursanız anlamlı bir hayata o kadar yakın olursunuz. Bugün hayatınıza giren şeyleri asıl amacını zamanı geldiğinde anlayacaksın, bu yüzden yeni şeylere şans vermekte tereddüt etmeyin.

9 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. İlişkinizi rutin  hale getirdiniz. Sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı,  aksayan olayları gözden geçirmelisiniz. 

9 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

9 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Finansal olarak kötü bir durumda olsanız bile moralinizi bozmamalısınız. Kendinizi üzgün hissettiğiniz zamanlarda arkadaşlarınızla vakit geçirin.

9 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

9 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>