İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki karışıklık, yüreğinizdeki yaralardan kaynaklanıyor. İlişkinizde bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen güzel adımları göremiyorsunuz.

İş yerinizdeki pozisyonunuz vearkadaşlarınızla olan zayıf ilişkilerinizi kendinize sorun etmeniz, göze batıyor. Sizdenyerinizde sağlam ilişkiler değil, verim bekleniyor.

Uzun zamandır çözemediğiniz önemli bir para probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir. Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz.

Bir yakınınızdan reddedilme düşüncesi sizi dayanılmaz bir hale sokuyor. Oysa ipler onun elinde bile değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün tamamında Oğlak burcunda hareketine devam ediyor. Finansal durumunuz ön plana çıkabilir. Borçlarınız aklınızı kurcalayabilir. Gündüz saatlerinde güzel enerjiler hakim olacak. Beklediğiniz paralar gelebilir. Eşiniz veya yakınınız size maddi destekte bulunabilir. Miras ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Saatler öğle sonrasına ilerledikçe Venüs'ün Uranüs ile sert açısı kesinleşiyor. Beklenmedik bir ödeme karşınıza çıkabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hiç aklınızda yokken doktorunuz ameliyat konusunu gündeme getirebilir. 19:45 olduğunda Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor olacak. 26 Mart'a kadar eğitim hayatınızda şansınız artabilir. Yurt dışı başvurularınızda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Seyahatlerinizde tanışacağınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adaletli davranıyorsun!Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. Gün içindeki gelişmelere felsefi bakış açısıyla yaklaşıyorsun. İş yerinde çıkan anlaşmazlıklara karşı, adaletli kişiliğinle ortamdaki gerginliğin son bulmasında ön ayak olacaksın. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, birlikte hareket edeceğin kişilerin davranışları seni düşündürecek. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanacak sıkıntılar, ilişkinize yansıyabilir. Fazla korumacı, haksızlığı göremeyen tarafını eleştirmeden edemeyeceksin. Bugün aynı zamanda farklı yerler görmek isteyebilir, yeni yerler keşfedebilirsin. Kilo problemin varsa, son zamanlarda artan iştahını kontrol altında tutmalısın.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitmeye yüz tutmuş ilişkilerinizle ilgili fazla ısrarcı olmamanız da fayda var. Sakin ve sessizce olayları gözlemlemelisiniz. Aile üyelerinizle finansal sorunlar yüzünden sorun yaşayabilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma hayatınızda tamamlanması gereken konularda detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortaklı para konularına ciddiyetle yaklaşmanız gereken zamanlar var. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkileyebilir.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ve aşk hayatınızda bilmediğiniz konuları kabul etmeniz bugünlerde çok önemli.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyeriniz konusunda aldanmalara, kandırılmaya ve hayal kırıklıklarına uğramaya hazır olun. Bazı konular tam da istediğiniz gibi gitmeyecek. Planladığınızdan daha fazla efor sarfetmek zorunda kalacaksınız. Oyalanmayın. Hızlı hareket etmeniz gerekiyor.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler bugün akılcı davranıp risk almamakta fayda var. Geçmişten gelen eksikler, ertelenmiş işlerde sizi yoran ve zorlayan koşullar olabilir.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcuna yerleşen Venüs 26 Mart?a kadar sizi komünikasyon lideri haline getirir. Kitle iletişim araçlarından yararlanarak iletişim gücünüzü ortaya koyarsınız. Yurt dışı bağlantılarınızda gelişmeler meydana gelir. Akademik çalışmalar online üzerinden hız kazanır. Hukuki meseleler gelişme gösterir.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gereğinden fazla kırılgan ve alıngan olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak kararlar üzerinde tartışırken veya ortak maddi kaynaklarla ilgili gelişmeleri değerlendirirken, karşınızdaki kişilerle hassasslığınızdan kaynaklanan tartışmalar yapabilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>