İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 40%

Sezgileriniz bugün çok güçlü. Hissettiğiniz komik küçük duygulara kulak verin. Sevgilinizle ilgili bir şeyler sezebilirsiniz. Duygularını veya düşüncelerini okuyabilirsiniz. Ruhani tarafınız ekstra güçlü olacak bu yüzden hissesttiğiniz şeyleri önem gösterin! Durumları sezgisel bir şekilde kavrayabildiğiniz için insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün birisine akıl hocalığı yapabilirsiniz. Paylaşılabilecek profesyonel bilginiz mevcut. Rehberlik isteyen bir arkadaşınız olabilir. Geçmiş kariyer deneyimlerinize dayanarak onlara bazı önerilerde bulunabilirsiniz. Ya da onlara çalışmalarını desteklemelerine yardımcı olacak bazı önemli bağlantılar sağlayabilirsiniz. bunun için zaman ayırın. Melek kanatlarınızı takmaktan zevk alacaksınız!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Kendini meşgul tutacağın bir gün olacak. Kendini girişmek istediğin maceralar ve projeler hakkında düşünürken yakalarsan, adım atmadan önce mutlaka güvendiğin biriyle konuş. Günün enerjisi insanlarla partnerlikleri vurguluyor; özellikle de senden çok daha deneyimli ve uzman kişilerle. Böylece fikirler sana daha hazır sunulabilir. Düşüncelerini paylaş, fikirlerini ölç tart ve elinde neyin kaldığını gör.Eğer astroloji çalışmayı düşünüyorsanız bugün bunun için çok uygun bir gün, uzun bir süre boyunca kıpırtısız kalacak olsanız bile. Bayan bir arkadaşınız da sizinle birlikte çalışacak. Sihir ve kimya gibi esrarengiz şeyler hakkında okumak işi büyüleyici kılacak. Bunların yanı sıra bira dışarı çıkmak da önemli çünkü bir bütün gün içerde tıkılı kalmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

1 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fedakarlığının yüksek olacağı enerjiler var. Özellikle senin için önem taşıyan bir kadın için, bu annen olabilir, hayli fedakâr ve verici davranacaksın. Duyguların hayli yoğun olabilir bugün. Yeni yıla kararlı bir şekilde giriyorsun.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu sene hedeflerin belirgin ve keskin kararların ile bir duruş sergilemek istiyorsun. Ne istiyorsan onu yaşamak için yola çıkmış gibisin. Sosyal medyada biraz zaman geçirerek, yılbaşı akşamı kimin ne yaptığını merak ederek gününü sakin geçirmek isteyebilirsin. İş ortamından yorulmuş ve dinlenmek için zaman kolluyor olabilirsin.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir bekleyiş içindeyseniz net bir sonuç alabilirsiniz. Bu sırada duygusal olarak rahat ve iyimser olmanız sizin için daha kazançlı olacaktır. İçinizdeki kaygılı duygular yerini öğleden sonra daha huzurlu bir duruma bırakabilir. Sabah saatlerinde daha az iletişim içinde olmayı seçin.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda değiştirmek istediğiniz alanlarla alakalı çalışmak için uygun bir gün. Düşünce biçiminizi olumlu tutmalı ve her şeyin iyi tarafını görmelisiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın ilk gününde sizi finansal anlamda rahatlatacak bir haber gelecek ya da bir konuşma yapılacak gibi duruyor.

1 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düzgün bir planınız olmadan hızla işe koyulmak doğru değil. Her şeyi bir yanda yapıp bitirmeye çalışmak yerine durun ve düşünün. Yapacaklarınızı organize edeceğiniz bir plan hazırlayın ve sonra uygulayın.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Balık burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay kariyer hayatınızı gündeminizde tutmaya devam ediyor.Ortaklaşayaptığınız birileri varsa gelir-gider hesabı yapmak için uygun bir gün. Ay'ın harekete geçiren gezegen Mars ile olumlu etkileşim içinde olacağı akşam saatlerinde işinizle ilgili alacağınız kararları harekete geçirmeniz daha kolay olacaktır. İşinizi, evliliğinizi, hayat planlarınızı ve sağlığınızı etkileyen konular üzerine düşünmelisiniz.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

1 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok ilgili olduğunuz uğraşların uzağındasınız. Ama bu konuda suçlayabileceğiniz kimse yok. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz, kendinizin inkarı anlamına gelmeyecek, aksine, bu yöntemin yeni fırsatlar yaratmada bir mihenk taşı olduğunu göreceksiniz. Doğal yeteneklerinizle buluşacağınız yer, mutlulukla da randevunuz olacak gibi görünüyor.

1 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>