İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek. Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz.

Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz. Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz.

Yaşadığınız bir problemde, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba, komşuluk türü ilişkilerde korumaya çalıştığınız birtakım dengeler var. Bu konularda karşılaşacağınız duygusal koşullanmışlıkların sizi etkilemesine izin vermemeniz gerekiyor. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Özgün görüşleriniz, kazanç kadar kayıp da getirebilir. Bu, ortaya koyacağınız tavra bağlı olacak.

10 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, parasal konularda uzun vadeli düşünmenizi sağlar. Çevrenizle ilişkinizi, içinde bulunduğunuz durumu güven çerçevesi içinde gözden geçirirsiniz. Saat 16:18 Ay-Neptün görünümü, işlerimizi  yoluna koymak arzunuzu işaret ediyor. Ancak doğru birüzerinde miyiz, kimlerle bağlantımız var, bunlara dikkat edelim. Saat 18:39 Ay-Venüs olumlu enerji alışverişi,  çıkarlarımız konusunda hassas  davranabileceğimizin işaretçisi olarak öne çıkıyor. Kendi isteklerimize, duygularımıza, kazancınıza  fazlasıyla önem verebiliriz. Çünkü güven içinde yaşamaktan yanayız. Böyle düşündüğümüz için doğal olarak hem maddi hem aşk hem de ilişki konularında arzularımızı susturmak pek mümkün gözükmüyor. Saat 18:57 Ay-Jüpiter görünümü, heveslendirici, canlandırıcı, etrafınızdaki her insanı etkilemenizde yardımcı aktif bir enerjidir. Özünde hareketlilik, iletişim, bildiklerinizi paylaşmak ve takdir edilmek ihtiyacı vardır. İletişimde bulunursunuz, yazışırsınız, haberleşirsiniz. Bu saatler sizi bir hayli neşeli kılar. Enerjiniz epeyce yüksektir. Göz önünde olmaktan hoşlanırsınız. Saat 22:00 Venüs-Jüpiter ve  saat 23:14 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, şu anda sizi sıkıştıran veya üzmekte olan durumları atlatacağınızın işaretçisidir. Önümüzdeki Haziran ayı başındaki olumlu gelişmeler sayesinde moralinizin yükselmeye başlar. Böylece zorlu bir dönemi atlatacak olmanın iç huzurunu deneyimlersiniz. Ailevi konularda da olumlu yönde değişim ve düzenlemede bulunabilirsiniz. Yeni günün, olumlu yöndeki gelişmelerin müjdecisi olması dileğimle,

10 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor. Kendinizi motive etmesini öğrenmelisiniz.. Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Siz onlardan daha sağlıklı düşünüyorsunuz. Yaşam sürekli değişiyor ve sizi doğrularınızla yaşamaya çalışıyorsunuz.

10 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yanlış yönlendiren kişiler olması durumunda duygularınızı kontrol etmeniz zor olabilir. Bazı konularda harekete geçmeden önce, gerçekleri araştırmanızda doğru kaynaklarla muhatap olup olmadığınızı netleştirmenizde fayda var. Hayatınızı güzelleştirmek için farklı yollar arayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem vermeniz kendinize olan güveninizin artması anlamına gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, geçmişten gelen değerler ve ülke konuları ön planda gün boyu. Duygusal ve birbirimize karşı anlayışlıyız. Dün yazdığım yeni aşkları, ilişkilerde canlandırıcı planları, konuşmaları, iltifat, hediye ve şımarmayı destekleyen her başlığı ilgilendiren alanların ön planda olduğu günlerdeyiz. Olumlu ilişkiler kurabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde(dekorasyon, estetik, moda, sanat, kozmetik v.b) kendimizi gösterebilir veya bu tarz işlere zaman ayırabiliriz. İş birlikleri, ortalıklar ve evlilikler açısından da yapıcı günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel konudaki yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili konuları görmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde gereksiz harcamalardan kaçının. Ev ile ilgili değişiklikler olabilir.

10 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN çok açıksözlü olmayın. Bazen susmak sorunların büyümesini engeller. Herkese fikirlerinizi açıklamak zorunda değilsiniz.

10 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailevi ilişkileriniz kuvvetli olacak. Vaktinizi daha çok ailenizle geçirmek isteyecek ya da ev ortamlarınızda harcayacaksınız. Bugün maddi konularda daha etkili hareket etmek isteyebilirsiniz.

10 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal durumunuzla ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve eviniz için alış veriş yapmak istemeniz mümkündür.Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz. İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Belki de aşka uzanabilecek bir tanışmaya yönelebilirsiniz.Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Yengeç burcunda kalacak. Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşen olumlu açı sayesinde oldukça olumlu bir gündeyiz. Sosyalleşmek, sosyal ortamlara girmek, yeni fırsatlar yakalamak, şanslı hissetmek ve girişimlerden olumlu bir cevap almak için oldukça faydalanabileceğiniz bir transittir. Romantik ilişkiler için sevgi dolu ve sevginizi karşılıklı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zamandır. Ayrıca cömertlik yapmak ve iyi huylu olmak için harika bir fırsattır.Genelde çevrenizden iyilik ve iyi niyet görürsünüz. Yardım sever davranışlar sergilersiniz. Mutlu olacağınız yeni bir ilişkiyi başlatabilirsiniz. Her iki gezegen de para ve finansal durumlarla alakalı olduğu için para akışınız rahatlayabilir, ticarette ve yaratıcı çalışmalarda başarı getirebilir. Ev işleri, aileniz ve çocuklarla ilgilenmek için harika bir gün olabilir. Beslenmek, bakmak, yemek pişirmek, ev için alışveriş yapmak, sevdiklerinizi ikramlarla mutlu etmek, işteki arkadaşlara sevdikleri yiyecekleri almak ve götürmek Ay Yengeç'in sevgi dolu kucaklayıcı enerjisini yansıtmanıza yardımcı olacaktır.

10 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>