İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planların Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle aranızdaki durumu gözden geçirmende fayda olabilir bugün. Tam olarak doğru analiz edemediğin şeyler varsa bugün bunları tekrar düşünme şansın olabilir. Bu ilişkinin seni ne kadar mutlu edip etmediğini düşünmek iyi olabilir.

İş hayatının genel sorunları,yerinizdeki tüm çalışanlar üzerinde her haliyle gözleniyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyorsunuz, ama ışık göremiyorsunuz.

"Şartlar böyle olursa iyi kazanırım" gibi farazi konuşmalardan uzak durmak ve bugün elinde var olan gerçekliklere odaklanmak genel anlamda finansal açıdan iyi olabilir. Elindeki şartlara göre para kazanma mevzularına odaklanmalı ve bu konuda kendini yalnızlaştırmamalısın.

Bolca su tüketmek sana çok daha iyi gelecek bugün. Enerjini artırmak, ödem atmak, kan dolaşımını hızlandırmak gibi konular hep buna bağlı olabilir. Sudan adeta bir yılan gibi kaçmamak kendine yapabileceğin en iyi şey olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak işlerin yükü daha fazla gün yüzüne çıkabilir bugün. Ortak sorumluluklar, ekip çalışmaları ön planda olabilir ve senin de buna uyum sağlaman beklenebilir. Herkesle eşit derecede sorumluluk alman gerekecek, buna özen göstermen iyi olabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Büyük bir karar vermeden önce arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin size söylediklerini dikkate alın, ancak şüphelerinin sizi anlamlı bir şekilde saptırmasına izin vermeyin. Derinlerde bir yerde doğru yönde ilerlediğini biliyorsun, bu yüzden kendine güven ve devam et.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Merkür’ün geri hareketi burcunda başlıyor. Günler öncesinden planlarını yaptığın organizasyona dair ufak tefek aksiliklerle karşılaşabilirsin. İletişimde aktif görüntünün olacağı günlere adım atıyorsun. Yanlış mailler, yanlış kişilere mesaj atmamak için ekstra dikkat edeceksin.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konular karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Sizlerle paylaşılan bilgileri sır olarak saklamak zor olacaktır. Bu konuda oldukça zorlanabilir bir kişiye anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ama dikkatli olmalı herkese güvenerek ilerlememeyi öğrenmelisiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde daha sistemli çalışmak adına plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız farklı düşünceler geliştirmenize neden olabilir. Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Uğraştığınız işlerde olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir üzerinizde baskı hissettiğiniz ve açmazda olduğunuzu düşündüğünüz konularda beklemediğiniz yerden gelecek bir yardım eli ile ferahlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi yeniden keşfetmek zor olabilir, ancak arkadaşlarınızı anlamak, yaşadığınız her şeyi kolaylaştırabilir. Hedeflerinizi paylaşan veya en azından sizi içtenlikle neşelendirecek kadar yaptığınız şeyi takdir eden kişilerle tanışmanız olasıdır. Pek çok insanın sizin için önemli olan şeyleri anlamadığını hissedebilirsiniz, ancak anlayanlardan güvenli bir desteğe sahip olmak, ilerlemek için ihtiyacınız olan güveni size verebilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü ailenizle ve evinizle ilgilenmeye ayırabilirsiniz. Bugün Jüpiter’in Koç’a geçişiyle birlikte arkadaşlık ve sosyal yaşam alanınız hareketleniyor. Hayatınıza yeni insanlar girebilir, bolca sosyalleşebilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yüreğinizdeki düşüncelerinizi sözel olarak ifade etmekten sakınabilirsiniz. Kendi içinizde yalnızlığı tercih etme yada gerçeklerden kaçma isteğiyle uzak durmayı tercih edebilirsiniz. bugün alkolizm yada bağımlıkla alakalı konularda çok dikkatli olunuz. İçinizde bulunduğunuz şartlar sizi zorladığında yaşamı daha kolay hale getireceğini düşündüğünüz bu tip alışkanlıklara meyledebilirsiniz. Oysa bunların kurtarıcı olmadığını iyi bilmelisiniz. Böyle durumlarda müzik dinlemek ve kitap okumak iyi gelecektir. Bugün, çevrenizdeki insanlar sizi engellenmiş ve hüzünlü görebilirler ve siz bunun farkında olarak abartılı ifade tarzı ile suskunluk arası karışık bir görüntü sergilersiniz. Kimsenin sizin durumunuzu anlamasını ve size yardımcı olmak için girişimde bulunmasından hoşlanmazsınız. Kendi kendinize yetme isteğiniz yoğun olduğu kadar kalabalıklarda kendinizi gösterme enerjilerinizin de yüksek olacağını biliniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>