İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Soğukkanlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartıya kaçmamaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için kendinize zaman tanımalısınız. Şansın genel olarak sizden yana olabileceği bir gündesiniz.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey daha iyiye gidebilir.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren konuları daha sıkı takip etmeye çalışın. Tutumlu olmadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı ortamı paylaştığınız kişilerden esinlenebilirsiniz. Bu sizi taklitçi ya da eksik yapmaz; gördüklerini kendi deneyimleri için çalıştıran akıllı biri yapar. Kendinize nereden baktığınızı görmek için bugün bazı insanların fikirlerini, tecrübelerini dinleyin ve üzerine düşünün.

12 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak ve karşınızdaki insanlarla etkili iletişim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin, çünkü bu sizi daha da ileriye taşıyacaktır. Ayrıca bugün yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha dikkatli olmanız gerekebilir, anlaşmazlıkları hoşgörü ve anlayışla çözmeye çalışın. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirmeye özen gösterin. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanan sorunlara soğukkanlı bir şekilde yaklaşıyorsun. Bu tavrın olayların sakinleşmesine neden oluyor. İlişkilerinde fazla duygusal olman seni olumsuz etkileyebilir. Duygularını geride bırakıp mantığınla hareket etmek isteyeceksin. Annene hediye alarak sürpriz yapıyorsun.

12 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi açıdan güçlenebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunabilir, planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak ve ilişkilerinizi geliştirmek için de güzel bir gün olabilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir şeylere başlamak kolay olmayabilir. İşlerinizde yardımlaşmak işleri kolaylaştırabilir. Kardeşlerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Sosyalleşmek iyi gelebilir.

12 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bariz bir değişim oluşmasını beklemek ve beklemede kalmak sizin için uygun olmayacaktır. Dürüst ve adil yapınız kariyer yönünde önünüzü açacak.

12 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir arkadaşın ile aranda bir gerginlik varsa eğer bugün bu konulara odaklanabilirsin. Aranızdaki bu durumu çözmek arkadaşlığınızın daha da kuvvetlenmesini sağlayacak. O yüzden bu arkadaşına daha fazla vakit ayırmalısın bugün.

12 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça hareketli, aktif bir gün sizi bekliyor. Hayatın her alanında kararsız kaldığınız konuları bugün araştırarak netliğe kavuşturabilirsiniz. Zihinsel olarak ne kadar net olursanız yaşamınıza çektiğiniz kaosun da netlik kazandığını göreceksiniz.

12 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınızilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenin.

12 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

12 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olabilir. İş yerinde bazı olaylar yüzünden ve birikmiş tasaların da etkisi ile tedirgin ve sıkıntılı olacaksınız, öğleden sonra bir tatlı sürpriz bu sıkıntının yerine sevinç ve mutluluk getirecek. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Sinirsel gerginlikler tansiyonunuzda oynamalara neden olabilir. Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısınız.

12 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 10" R
Ay
Terazi
02° 26' 41"
Merkür
Boğa
03° 48' 55"
Venüs
Boğa
23° 35' 15"
Mars
Koç
13° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 23"
Satürn
Balık
17° 59' 40"
Uranüs
Boğa
23° 24' 31"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 23"
Lilith
Başak
25° 22' 21"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>