İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tavırların Net! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşk senden yana! Hoşlandığın kişi ile çok keyifli vakitler geçirebilirsin. Kendini daha rahat ifade ederek nasıl hissettiğini karşındaki insana aktarmak, aranızdaki bağın daha da kuvvetlenmesine vesile olacak bugün.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Maddi konularda güzel kazançlar elde etmek için birden fazla planının olması sende anksiyete yaratmıyor, aksine başarını garantiliyor gibi bugün. O yüzden para kazanmak için atacağın adımları nasıl çoğaltacağını düşünebilirsin.

Eğer yeni bir diyet programı hazırlıyorsan kendine nazik olman gerekecek. Bazı gıdaları toptan kesmek veya zorlanacağın saatler koymak bu diyeti senin için çekilmez kılabilir. Daha yapıcı olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanların sınırlarına biraz daha saygılı olman gerekecek. Başkaları ile muhatap olurken fazla müdahaleci davranabilirsin. Her fikrini paylaşmamalı ve biraz mesafeli davranmalısın bugün.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün ilgi alanlarınıza daha çok yönelerek kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu durum sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendirecek ve hayata yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanıza yardımcı olacak. İş ve kariyer anlamında kendinizi yeni bir oluşumun içinde bulabilirsiniz. Bu noktada bebek adımlarıyla ilerlemeyi seçmelisiniz.

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren kendi gündemini kendin belirleyeceksin. Çünkü beklediğinhaberi ya da proje ile ilgili gelecek haber eşliğinde güne başlayacaksın. Evli bir İkizler burcuysan, ilişkine dışarıdan yapılan müdahaleler seni net bir konuşmaya sürükleyebilir. Yakın arkadaşının ailesiyle ilgili sıkıntılar da gündeminde olacak.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir alan dahilinde ilerlemek yerine sizi işinizde geliştirecek olan ne ise ona odaklanmalısınız. Kenara çekilmenin değil çalışma zamanındasınız, mağduriyetlerinizi bu şekilde aşabilirsiniz. Ailenizi ve işinizi ilgilendiren konularda detayların önemini fark edebilir, kararlarınızı da bu detaylara göre almaya çalışabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konular üzerinden gerçekleşecek yeni gelişmeler sizleri oldukça mutlu edecek. Bu durum huzurunuzu arttırabilir ancak durduğunuz arkadaşlıklara dikkat.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün büyük bir kısmı telefonda geçebilir. Bir süredir iletişime geçemediğin insanlarla telefon görüşmeleri yapabilirsin,ile alakalı bazı meseleler telefonda çözülebilir. İletişim kanallarını açık tutmalısın bugün.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün lideri oynayacaksınız. Gün, sizi hemen hemen her yerdeki en popüler kişi yapmak için her şeyi ayarlıyor. Eğlenceli bir grup etkinliği için arkadaşlarınızı arayın, ancak yolunuza çıkan birkaç davetiyeye de dikkat edin. Endişelenecek tek sorun, eğlenmek için hangi fırsatı değerlendireceğinize karar vermektir!

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız olacaktır.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner, ortak, evlilik, mahkeme konularında şans sizinle olacak. Partnerinizle beraber sosyalleşebilirsiniz. Ani sorunlar gündeme gelebilir. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var. Aynı ortamda çalıştığınız ve sizin her hareketinize muhalefet eden bir kimse, sizin iyi niyetiniz karşısında nihayet sizden yana çıkmaya başlayacak. Bu durum hayatınızda bir dönüm olabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>