İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal paylaşımlarınız konusunda oldukça hassas olabilir, sevdiğiniz insan tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Aşk konusunda acele kararlar alma isteği, var olan dengeleri bozabilir. Aşk konusunda karışık duygular yaşayabilirsiniz.

Kendiniziyerinizde baskı altında hissedebileceğiniz bir gün. Yeniliklere ayak uyduramamak yüzünden rahatsız olabilir, kendinizi kısıtlayacak koşullar yaratabilirsiniz.

Bugün maddi konumunuzu etkileyecek önemli birkonusunda sorumluluk almanız gerekebilir. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Yapmak istediğiniz değişiklikler için uygun bir zaman sayılmaz.

Son birkaç günün gerginliğini devam ediyor. İleriye yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yeni tanıştığınız kişiler yol gösterici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden oldukça yorulmanız mümkün. Komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir ve eğitim konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni uğraşlar ve ilgiler çok daha fazla dikkatinizi çekmekte. Bugün bunlar için uygun koşullar getirebilir. Çevreniz her zamankinden daha fazla ilgi görecek.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:27-13:28  Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe gününü karşılıyoruz. Bu zaman dilimi, maddi konularda sağlamlığı, güvenilirliği mutlaka önde tutmalıyız. Şuraya para yatırayım, buna borç vereyim, şu istediğimiz alayım diye düşünmek yerine daha dikkatli olmakta yarar var. Bu saatlerde, sevdiklerinizi çemberiniz içinde tutmak istersiniz. Çocuklarınıza, değerlerinize fazlasıyla düşkün olursunuz. Ancak bunun dozunu da bilmek lazım. Kendi duygularınıza verdiğiniz önem kadar, başka insanların da kendisini ifade etmesine izin veriniz. Gözden geçirmeler anlamında  boşluktaki saatler uygundur ancak daha önce verdiğiniz bir kararı değiştirmek yanlış olur. Saat 13:28  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, genellikle  olumlu ve güçlü yanlarınızı dış dünyada sergilemek kolay olur. Ancak birisi bizim gibi düşünmediğinde,  olmaz dediğinde bu  cevabı duymaya tahammülümüz yoktur. Genel olarak ne düşünüyorsak onu uygulamak, sonuç almak isteriz. Bu saat sonrası,  ışıl ışıl bir görünüm, kendinden emin bir ruh halimiz vardır. Bu arada, birlikte yaşadığınız kişilerle olan  ilişkinizi sağlıklı ve dengeli bir şekilde sürdürmeniz gerektiğini, eğer bu alanda sorunlarınız varsa,  çözümlemek için birbirinize destek olmanız gerektiğini biliniz.  Farklı kimlik özelliklerinize saygı gösterir, birbirinize  sevgiyle  yanaşırsanız her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin isteklerini görmezlikten gelmemeli ve zihinsel aktivitenizi değerlendirmelisiniz. Sabit düşüncelerin size faydası olmadığını gün içinde anlayacaksınız.Çevrenize karşı kuşkulu davranıyorsunuz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yargılayabiliyorsunuz.Bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak isterken, içsel öfkelerinizi açığa çıkarabilirsiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize özgü çekiciliğiniz malum ve oldukça yetenekli birisisiniz. Dolayısıyla, bugünlerde sevdiğiniz kişilere istediğiniz şeyleri yaptırmanız hiç de zor olmayacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve iletişim açısından yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşlere dair konularda bazı olumlu değişiklikler yaşanabilir. Yakın çevrenizde oturan arkadaşlarınızla buluşup görüşebilir; keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eğitim konularında bazı harcamalarınız olabilir. Çeşitli kurslar ve seminerlere katılabilirsiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİLGİ birikimlerinizin faydasını göreceksiniz. Bunun yanı sıra duygusal anlamda biraz çalkantılar yaşayabilirsiniz. Soğukkanlı olmanız gerek.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 55' 53" R
Ay
Terazi
11° 50' 26"
Merkür
Boğa
04° 54' 28"
Venüs
Boğa
24° 33' 40"
Mars
Koç
14° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 02' 46"
Uranüs
Boğa
23° 27' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 45"
Lilith
Başak
25° 27' 37"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>