İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gerginliğe Yer Vermiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Bu, sosyalleşmek ve yeni arkadaşlar edinmek için iyi bir gün. Belki bir partiye veya bazı sosyal etkinliklere katılmaya karar verebilir ya da bir kulüpte dans etmeye gidebilirsiniz. Nereye giderseniz gidin, kendinizi tanıtmaya hazır olmalısınız. Çok neşeli bir ruh hali içinde olacak, şakalar ve esprilerinizi insanlarla paylaşmaktan keyif alacaksınız. Bu yönünüz fark edilmenizi sağlayabilir.

Bugün birisini azarlamak ya da eleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz uygunsuz davranışlar sergileyebilir. Biraz sert bir tartışma ile, kısa zamanda çocuğunuzu tekrar yola getireceksiniz. Ya da işyerindebirliği yapmayan bir çalışanınız olabilir. Sorumluluklarını yerine getirme konusunda onlarla konuşmanız gerekebilir. Bugün birisini düzeltmek konusunda utanmayın, çünkü disipline girmeleri gerekir.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Son dönemlerde yaşadığın keyifsizlik son bulacak. Kara bulutlar dağılıyor ve güneş yükseliyor olacak. Birden bire dans etme ya da şarkı söyleme moduna gireceksin. Bunları gerçekten yaparsan da kendini zavallı hissetme elbette. İyi hissetmek bulaşıcıdır ve dolayısıyla çevrendekiler de bundan payını alacak! Günün güzel enerjisini sonuna kadar kullan.Bugün her türlü pratik meselede eyleme geçmekte zorlanabilirsiniz. Durumun bu olduğunu görürseniz, bir şeyleri hiç zorlamaya çalışmayın. Bugün daha çok hayatın fantastik tarafıyla ilgileniyorsunuz. Gündüz düşleri - hem fiziksel hem de zihinsel - bugün sizin için harika bir kaçış olabilir; sizi şu anki ruh halinizden çıkaracak bir şeyler yapın. Bu akşam bir film ya da oyun izlemeye gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde zaman sizin için su gibi akıyor. Öyleki sanki gün yeni başlamış ve hemen geceyarısı olmuş gibi görünüyor. Bir süredir tamamlamanız gereken bütün işleri halletmekte zorlanıyorsunuz. Bugün muhtemelen kendi hayatınız üzerindeki kontrolü kaybetmiş gibi hissettiğiniz için bu ihmal edilmiş görevlerden bir kısmı sizi kızdıracak. Tek yapmanız gereken, işlerin istediğinizden daha uzun sürmesini kabul etmek ve sabırlı olmak.

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son dönemlerde yaşadığınız keyifsizlik son bulacak. Kara bulutlar dağılıyor. Arkadaşlarınıza vakit ayırabilir birlikte eğlenceli aktiviteler düzenleyebilirsiniz. İyi hissetmek bulaşıcıdır ve dolayısıyla çevrendekiler de bundan payını alacak. Günün güzel enerjisini sonuna kadar kullanın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızca huzurlu bir şekilde gününün ilerlemesini istiyorsun. Çevrendeki insanlar bu konuda sana ayak uydurmakta zorlanabilir. Yeni sorunların ortaya çıkmaması için yoğun bir çaban var. İşyerindeki bazı düzensizliklere karşı fikrini söylemeden önce detaylı bir analiz yapman gerekiyor. Gün içerisinde sevdiğin bir arkadaşınla görüşebilir, evliliği hakkında şaşırtıcı gerçekler duyabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve alıngan olabileceğiniz bir gün içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak biraz nefes almalı stresten uzak durmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Ani ve özgürleştirici kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlere rahatlıkla ayak uydurabileceğiniz hareketli zamanlar sizi bekliyor. Uğraştırıcı koşullarla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan da size uyum sağlamasını isteyebilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı bileceğiniz ve öz eleştiri yapabileceğiniz bir gündesiniz. Aşk konusunda partnerinize karşı daha anlayışlı olursanız ilişkinize renk ve neşe gelecektir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla duygusal olarak derin bağlar kuracağınız bir gündesiniz. Önyargılarınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakıp insanlara sadece iyi duygularla yaklaşmalısınız.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınız hassas bir dönemden geçiyor, dolayısıyla hareket ve sözlerinizde dikkatli olmanız da fayda var. Sözlü tartışmalardan kaçınarak, sabırlı olun ve partnerinize anlayışlı davranın. İşinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlandığınız bir gün. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle oldukça keyifli vakit geçirmeniz mümkündür. Bazı arkadaşlarınızı veya çok iyi anlaştığınız akrabalarınızı yanınıza alıp kısa bir seyahate çıkmanız veya gezmeye gitmeniz, günün ana konusu olabilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tüm temizlikleri yaptınız. İşlerinizi yoluna koydunuz. Neler eksikti, neler fazlaydı incelediniz. Nisan ayı yaklaşıyor. Bundan sonra işlerinizin nasıl hızlandığını göreceksiniz. Kontrolün elinizden gitmemesi için şimdiden ipleri sıkı tutmalısınız. Kötü bir şeyler olursa korkmayın. İyi-kötü hep bizim algılarımız. Her şeyin bir sebebi var. Ahde vefa konuları önemli. Dikkat edin, karmanız bozulmasın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün bireysel olarak yaratıcılığını kullanmak seni keyiflendirirken; aklına birden fazla fikir gelebilir. Fakat bu fikirleri iletişim kanallarına aktarmakta başarı sağlayamayacağını bilmeli sonuçlarını kendi kafanda tartmalısın. Gün içinde aşk hayatında farklı düşüncelere dalabilirsin. Harcamaların konusunda da dikkatli olmalısın.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 48' 55" R
Ay
Akrep
05° 28' 51" R
Merkür
Boğa
07° 43' 05"
Venüs
Boğa
26° 58' 09"
Mars
Koç
15° 52' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 17"
Satürn
Balık
18° 10' 12"
Uranüs
Boğa
23° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 27' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 25"
Chiron
Koç
21° 46' 31"
Lilith
Başak
25° 40' 38"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 21/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>