İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. .

Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli görünmüyor. Ama yine de işin sonunda sıkıntılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde sizi olumlu anlamda heyecanlandırıp harekete geçirecek bir haberiniz olacak. Aile ilişkilerine düşkünlüğünüz, bu sevinci çoğaltacak. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Bu sorgulama için yeterince kanıt toplamış görünüyorsunuz. Yine de arkadaşınızı gözden çıkartamadığınız bazı duygusal engelleriniz var.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, İkizler için son derece olumludur. Arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, gezmek, yerinde görmek, keşfetmek anlamında bu enerjiden yararlanırız. Girişimde bulunuruz. Dünyayı tanırız. Trendleri takip ederiz. Yüksek eğitimde olanlar için de gelecekleri tayin etme anlamında bir seçimde bulunma zamanını işaret eder. Girişimci davranacağız. Yolculuklar, grup temasları, organize işler, bir projenin yürürlüğe konması çalışmaları, yeni hedef belirleme, yurtdışı-yurtiçi bağlantılarında bulunabilirsiniz. Sıradan işler yerine farklı ve yenilik anlamındaki çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, bugünle birlikte Ağustos ve Eylül olmak üzere iki kez tekrarlanacak. Sizin için yeni ve farklı bir yaşam arayışının, eğitimdenhayatına kadar etkili olmasını sağlıyor. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza önem vererek, yeteneklerinizi değerlendirerek, geçmişi geride bırakıp yeniye yer açarak bu fırsatlardan yararlanırsınız. Sizi kısıtlayan şartlardan kurtulmak istiyorsanız, bunu önce siz istemelisiniz. Yaratıcı düşünün, eski hataları tekrarlamayın. Yenilikleri takip edin. Kendinizi geliştirin. Çalışın, gezin, dünyayı görün. Bir hedefiniz olsun. Buna ulaşmak için çaba gösterin. Ona buna kadere isyan etmek, kendinizi dışlamak gibi olumsuz duygulardan arının, bunları geride bırakın.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün herhangi bir gerginliğe tahammülün yok. Geçmişte kalan sorunlar gündeme gelebilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili gizli kalmış bazı konular yakın çevredeki bir arkadaşınızın ummadığınız bir anda ortaya döküşü ile birlikte ani bir şok yaşayabilir ve bu durumu idare etmek adına söyleyeceğiniz sözler durumu daha da kötüleştirebilir. Maddi konularda ise söyleyeceğiniz sözler çalışma ortamında yanlış anlaşılarak üstlerinize yine yanlış bir şekilde aksettirilebilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte çokça araştırma yapabilirsiniz. Gerekli bağlantılar için, iletişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bugün neşeli, sabırsız olabilirsiniz. Düşündüklerinizi yakın çevreniz ile paylaşabilirsiniz. Bu konuda ısrarcı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir. Etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile bireylerinizin sağlık sorunları söz konusu olabilir ve buna sebep olan kişi ya da olaylardan dolayı öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise gerginlikler sona eriyor emek verdiğiniz pek çok şeyin önemini daha iyi kavrayacak ve geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıkların karşılığını maddi olarak almaya başayacaksınız. Hayatınızın pek çok noktasında Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkına varıp hayatın size sunduklarını sevgi ile kucaklayın.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay mistik ve spiritüel alanda, manevi dünyanızda yeni başlangıçların kapısını aralayabilir, çok boyutlu bir bakış açısı kazandırabilir. Burç değiştiren Uranüs ise kontrolünüz dışı gelişmelerin çokça yaşanabileceği uzunca bir sürece işaret ediyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi dış ortamlara, seyahatlere, yabancılarla yapılacak olan işlere ve yurtdışı kontaklarına harcayacaksınız. Önemli seyahatlerinizde bazı sorun ve sıkıntılar oluşabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, sizi evde oturtmayacak. Kendinizi sürekli seyahat ederken bulabilirsiniz. Mahkemeler ve hukuki konulardaki anlaşmazlıklar bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Akademik eğitimleri sakın yarıda bırakmayın. Sonradan çok pişman olursunuz. Uçakta tanışacağınız birisi aklınızı başınızdan alacaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 08' 50" R
Ay
Kova
05° 26' 51"
Merkür
Koç
17° 11' 37"
Venüs
Boğa
01° 54' 57"
Mars
Koç
00° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 51"
Satürn
Balık
16° 38' 27"
Uranüs
Boğa
22° 23' 23"
Neptün
Balık
28° 55' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 03"
Lilith
Başak
23° 25' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>