İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Bugün içinde bulunduğunuz günün coşkun davranışları ile birlikte çalışmanız gerekiyor. Sanatsal ve yaratıcı doğanızdan daha da fazlasıyla işbirliği yapıp, onarı denklemin içine dahil edin. Devralmaya çalıştığınız her ne olursa olsun, daha özgün bir tavır takınmanız önemlidir. Yabancı bir toprak üzerinde bilinmeyen bir bölgeye doğru giden bir öncüymüş gibi davranın. Bu macera ruhunu gün boyunca içinizde taşıyın.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Zihinsel kısıtlamalarından kurtul. Seni engelleyen tek şey kendi zihnin olabilir. Başarısızlıktan korkma. Kartlar senden yana. Başaracağına inançlı şekilde adımlar at. Duyguların oldukça güçlü ve aktif olacak. Her şey senin için iyi gidiyor. İnsanlara düşüncelerini açık seçik aktarmaktan geri durma.Ne tahrikler olacak bugün ne! Haritanın dışına çıkacak, güzergahınızı belirleyecek, atacağınız adımları tanımlayacak ve kendinize bir program ayarlayacaksınız! Hareket halinde olma arzunuz neredeyse çok yüksek, sadece nereye gitmek istediğinizin tam olarak emin değilsiniz! Bir hafta kadar beklemeyi deneyin. Planlarınız o zamana kadar netleşecek ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin temkinli davranıyor olması, senin de aynısını yapmanı zorunlu kılmaz. Hatta, iyimser ruhun çevrende dönen yoğun dramayı çok daha olumlu karşılamakta. Diğerlerinin senin oynamanı istediklerini bildiğin role kendini kaptırmamaya dikkat et. Her zaman önüne serilen rolü üstlenmek kolaydır; fakat bu genelde yaşanan durumu olumlu sonuçlara da itmez. Kendi senaryonu takip et; başkasınınkini değil.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde duygularınız, fikirleriniz ve tercihleriniz değişebilir. Zihinsel bir dağınıklık yaşayabilir; detaylar ve bütün, hayaller ve gerçekler arasında kalabilirsiniz. Anlık koşul ve durumlara göre hareket etmeli ve büyük sözlerden kaçınmalısınız.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin mutlu olması seni de mutlu ediyor. Evli bir ikizler burcuysan eşin ile aranızdaki problemleri konuşmak isteyebilirsin. Kendine olan güvenin duygusal hayatında daha baskın bir profil çizmeni sağlıyor. Sana kötü gelen rutinleri ve insanları hayatından bir bir eliyorsun. Kendini daha iyi hissedebileceğin mekân ve insanlarla uzun vadeli planlar yapmak isteyebilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günün büyük kısmını ortaklarınızla birlikte yürüttüğünüz işleriniz kapsayabilir. Burada kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilir ve bunun için onlarla rekabet edebilirsiniz. İletişimdeki net tavrınız istediğinizi almanıza yardımcı olacaktır.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha fazla çaba sarf etmenizi gerektiren hassasiyetler ve sorumluluklar söz konusu. Kimi zaman zorlama gerektiren bir durumla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle çok fazla bir arada olmayabilir, daha içedönük olmayı tercih edebilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genellikle uygulanabilen pratik şeyler yerine, entelektüel ve felsefi şeylerin peşinden gitmeyi tercih etmeye meyillisiniz, ama bugün özellikle rutin işlerde daha fazla yer almak istediğiniz için kendinizi pratik ve genelden daha fazla bazı şeylere dahil hissedeceksiniz . Bu işler özelliklle evle ilgili bir kaç gündür ihmal edilen şeyleri kapsayabilir. Evin diğer üyeleri de buna dahil olabilir ve yardımcı olabilir. Devam edin! Bunu yaptığınıza pişman olmayacaksınız!

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınız şey her neyse ona tüm kalbinizi vererek yapmanıza rağmen karşılığını hemen alamayabilirsiniz. Er ya da geç hak ettiğiniz ödülle karşılaşacağınızı bilerek moralinizi bozmamaya çalışın. Ailenizle zaman geçirmek hem size hem de onlara duygusal olarak destek olacaktır.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal konularda sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gün. İlişkilerinizde yaşadığınız olayların bir çoğu, sizin özgün ve değişik bakış açısından ileri geliyor. Bugün, partnerinizin fikirlerinden olumlu etkileneceksiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük temponuzda yoğunluk yaşanabilir. Süreç içerisinde sizi rahatsız eden her ne varsa ondan da uzak durmak isteyeceksiniz. Kişisel önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal açıdan mutsuz bir dönem. Kendinizi sevilmeyen, istenilmeyen bir insan olarak görüyorsunuz. Fakat içinizde yaşadığınız bu durum depresyona yol açabilir ya da size sağlıkla ilgili problemler yaşatabilir. İşinizle ilgili sizi tedirgin eden bir durum var. Çok daha sonraları karşınıza çıkacağını düşündüğünüz bu sorun karşısında şimdiden panik yaşamanız yersiz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Zayıflık saplantınızdan vazgeçin, o kadar da zayıf değilsiniz

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 12" R
Ay
Aslan
29° 53' 46"
Merkür
Boğa
00° 13' 14"
Venüs
Boğa
20° 12' 17"
Mars
Koç
11° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 27"
Satürn
Balık
17° 48' 32"
Uranüs
Boğa
23° 14' 57"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 04"
Lilith
Başak
25° 04' 03"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>