İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Muasır Davranacaksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün aşk konularında önemli kararlar almak için aceleci olmamalısın. Bazı konuları iyice düşünüp tartmak ve ardından hem kendin hem de sevdiğin kişinin iyiliğini düşünmen için ani kararlardan uzak durmalısın.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça yoğun saatler geçireceksiniz ve gücünüzü doğru bir şekilde kullanmayı başaracaksınız. İşinizle ilgili beklentilerinizi yeniden değerlendirmeyi başaracaksınız ve kararlarınızda istikrarlı davranacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi oldukça rahat hissedeceksiniz ve işlerinizle ilgili bir rahatlama olacaktır. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. İş yaşamınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal konularda ve sorumluluklarını yerine getirmede başarılısın. Ancak bugünün yoğunluğu seni bile yorabilir. O yüzden gün içerisinde yanlış kararlar almamak için kendine dikkat etmen gerekecek.

Zihnini boşaltmak ve kendin için zaman ayırmak sağlığında daha iyi etkiler oluşturacak bugün. Esneme hareketleri ve bol su tüketimi vücudunda biriken stresi atmak için iyi bir yol olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal konularda kafan biraz karışabilir. Karşındaki insanın hareketlerine bir anlam yüklemeye çalışabilir ancak bunda başarılı olamayabilirsin. Karşındaki kişinin amacını anlamak için direkt olmak ve ona bu soruları sormak daha iyi olacak senin için.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün uzun süredir ulaşmayı umduğunuz ve çabaladığınız bir hedefe ulaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz bu hedefe ulaştığınızda ise kendinizi daha iyi bir nokta görmeyi başaracaksınız. Muhtemelen son zamanlarda çok fazla hayal kırıklığı yaşadınız. Bunların etkisini üzerinizden atmak için mini bir tatile çıkmayı deneyebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınla aklını bağdaştırabilmek bugün sana kazandırıyor. Sevgilinle bugün konuşacakların ileride oldukça işine yarayabilir. Özellikle “bunları söylemedim” demeyeceksin. İş yerinde ise her türlü açık fikre karşı yapışıcın. Sana dürüst olan insanlardan zarar gelmeyeceğini görebilirsin. Evdeki sorumlulukları devam eden İkizler burçları, bugün özellikle düzen konusunda titiz olacaklar.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzensiz ve tek seferlik durumlar, gelişmeler yerine bunları devamlı hale getirmenin yollarını arayabilirsiniz. Bugünü kurallar koymak ve bunları uygulamak için değerlendirebilirsiniz. Mantıkla hareket ettiğinizde maddi ve manevi açıdan kendinizi güvence altında tutabileceğinizi unutmayın.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda kendinizi ifade etmek işleriniz açısından ilerleme kaydetmeniz için önemli olabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen destekleriniz yerini kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bırakabilir. Kendi gücünüzü ve hayata bakış açısınızı yeniden keşfedeceğiniz günlerdesiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evle ilgili ertelediğin sorunları artık ciddiye alman gerekebilir bugün. Belki de ufak çaplı bir tamirat veya yeni eşyalar için açılacak bir ortam gündeme gelebilir. Sorunlar ileride daha ciddi hale gelmeden önlemler alman en iyisi.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, bugün yolunuzu aydınlatıyor. İçinizde güçlü bir farkındalık oluştu ve bu geçiş kolay olmadı ama buna tamamen değdi. Sinirlerinizi yatıştırmayı öğrenmek ve korkularınızı kontrol altında tutmak kişisel zaferlerinizden biri olabilir ve size çok daha iyi bir yaşam yolu sunar. Hayallerinize inanın ve daha ne kadar gitmeniz gerektiğine şaşırmayın. Uzun bir yol kat ettiniz ve artık bunu kutlayabilirsiniz. Şans sizden yana ve korkmanız gereken hiçbir şey yok! Nitekim en yakın ilişkiler bile düzenli bir bakıma ihtiyaç duyabilir. İnsanların kaprislerine hitap etmek zorunda değilsiniz ancak bir gerginliğin ortaya çıktığını fark ederseniz, herhangi bir ihmali telafi etmek için elinizden geleni yapın.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat bugün kendinize şans vermeli ve olaylara kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız. Düşüncelerinizin onaylanmasıyla, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızda güzel bir gün geçirebilirsiniz. Finans, kredi gibi konularda güçleneceğiniz kararlar alabilirsiniz. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca; içsel huzurunuz, maneviyatınız gelişiyor. Gizli kalmış yetenekleriniz açığa çıkabilir. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, günlüktemponuz ve duygularınızla alakalı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan bilinçaltınızdaki ateşli ifadeler diğer yandan duygusal konulardaki engellenmişlik hissi sizi her yandan sarıyor olabilir. Bu durumda herşey çok iyi gibi göründüğü halde siz bunalıyor olabilirsiniz. Karşı cinsle olan sorunlar bugün sizi değişimlere zorlayabilir. Olumlu gibi görünen herşeyin altında sorun varmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün ifadeniz üç yandan sarılmış gibidir. Sosyal hayattaki yeriniz,hayatınızdaki maddi sorunlar ve özgürlük olmak istediğiniz halde bunu başaramamak. Sizi duygusal olarak sorumluluk almaya ve ciddi düşünmeye sevk eden bugünkü enerjiler, ne kadar zor görünse de kendinize güveniniz tam olacaktır. Ciddi ve yaşınızdan fazla bir görüntü sizi sarabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>