İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.

Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayabilirsiniz. Ama çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, tartışmayı kısa sürdürecek.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor

Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir. Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhsal olarak oldukça yoğun ve duygusal bir gündesiniz. Neden niçin ben soruları beyninizi kemirip durur adeta. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli ve yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Affetmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim.. Haklısınız fakat deneyimlerinizle olgunlaşan ruhunuzu özgürleştirmek kendinizi bu ıstıraptan kurtarabilmenizin yolu da budur. En azından bunun için çabalamalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:43  Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında Perşembe gününü karşılıyoruz. Bu enerji, bir yandan kimseye muhtaç olmadan yaşamak için ekmeğinizi kazanmanız diğer yandan sabırlı, sistemli, sorumluluklarınızın farkında hareket etmeniz yönünde etkileyicidir. Saat 07:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, iletişim anlamında sizi bir hayli güçlendiricidir. Düşünceleriniz, bakış açınız ve karşı cinsle olan her türlü paylaşımınızda etkili olan kişisiniz. Her sözünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Bugün buluşmanızda geleceğe dönük konular üzerinde konuşabilir, anlaşabilirsiniz. Saat 14:24 Ay-Uranüs görünümü,  finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen  isteklerinizi  elde edemeyeceğinizi  düşünerek kaygılanabilirsiniz. Mübarek Ramazan-ı Şerifimizi kutlar, hayırlara, huzura, halden anlamaya, birbirimizi kucaklamaya vesile olmasını dilerim. Kalben Sevgilerimle,

18 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız. Eğer çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişiktekliflerinizi değerlendirebilirsiniz.. Bazılarınızın işleri açılacak ve yeniteklifleri karşınıza çıkacaktır. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz

18 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz. Sizinle yürümek, size destek olmak ya da size yardım etmek isteyen bu kişilerin asıl niyetlerini anlamaya çalışmalı ve bu anlamda daha gerçekçi olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay duygusallık, duyarlılık ve maneviyat duygularını ön plana çıkartıyor. Ev ve aileye ayırılan zaman artabilir. Hazır Ramazan ayı da başlıyorken, birbirimizi daha iyi anlamaya çalışmak, sevgi ve şefkatle yaklaşmak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak için uygun koşullar bulabiliriz. Akşam saatlerinde hayalgücümüz yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişen olaylar karşısındayerinizde daha verimli hal almanız söz konusu. Parasal sorunlarınızı çözüme ulaştırmanın sevincini de yaşayacaksınız.

18 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal ve sevgi dolu taraflarınızı toplum içinde daha fazla ön plana çıkaracağınız bugün, yaydığınız pozitif sevgi enerjisi ile, ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedebilir, aileniz ve patronlarınızla sizi memnun edecek görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirleriniz, aşkınıza, çocuklarınıza ve size heyecan verici konu ve olayları belirleyebilir. Maddi konularda yapmak istediklerinizi devreye sokacak, çabuk tepkiler vereceksiniz.

18 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Albüm çıkarmak, oyun sahnelemek, sinema filmi çekmek , şarkı sözü yazmak gibi sanatsal faaliyetler için uygun zamanlardır. Maddi ve manevi anlamda kendinizi yaratıcı ve sevgi dolu hissedeceksiniz. Sosyal hayatınızda bazı gerginlikler, yanlış anlamalar, mesafe koyma, soğukluk girme olayı vuku bulabilir, dikkatli olmakta yarar var.

18 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

17 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 45' 05" R
Ay
Terazi
19° 39' 53" R
Merkür
İkizler
27° 53' 45"
Venüs
İkizler
28° 57' 33"
Mars
Boğa
05° 20' 39"
Jüpiter
İkizler
04° 58' 32"
Satürn
Balık
19° 16' 45"
Uranüs
Boğa
25° 00' 32"
Neptün
Balık
29° 51' 44"
Plüton
Kova
01° 40' 17"
Chiron
Koç
22° 50' 60"
Lilith
Başak
28° 33' 45"
True Node
Koç
12° 51' 44"
Son Güncelleme : 16/06/2024 13:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>